VIP --- CS 1.6

Příspěvekod LordSwaGamer » 03 dub 2018, 18:42

Dobrý den,
Chci jen dodat že je tohle moje první téma.
Před rokem jsem si Koupil VIP, 1-2 měsíce jsem poté nehrál CS 1.6 a potom jsem se připojil a VIP jsem neměl. Kód jsem si dávno vymazal z mobilu a zpráva která byla doručená na Email se mi vymazala. Prosím aby jste mi vrátili VIP Jméno v CS 1.6 : SwaGamer. Děkuji za pochopení -SwaGamer

VIP bylo koupeno na Zombie Mini #1
LordSwaGamer
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

VIP --- CS 1.6

od Rumcajz » 03 dub 2018, 18:42

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: VIP --- CS 1.6

Příspěvekod R4gn4r0K » 03 dub 2018, 18:44

bez kodu podla vsetkeho nic nezmozes... a spravy sa samy nevymazavaju ;)
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Příspěvekod LordSwaGamer » 03 dub 2018, 18:50

Každých 30 dnů se zprávy vymazávají chytráku :)
LordSwaGamer
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod zima » 04 dub 2018, 07:14

LordSwaGamer píše:Každých 30 dnů se zprávy vymazávají chytráku :)

... čudný účet.

Tak či onak je potrebné dôležité dokumenty vždy vytlačiť a starostlivo založiť, pre prípad, že elektronika zlyhá.

Keby si mal aspoň ten kód z SMS - myslím, že aktivačný mail by ti vedeli poslať znovu. Mno keď nemáš ani jedno tak to vip nevieš nijak vydokladovať.

Vždy však môžeš skúsiť napísať na [email protected] či predsa len nedokážu pre teba niečo spraviť.

-------------------------------------------------------------------------------------------
Podminky aktivace
http://www.gamesites.cz/serversoubory/podminky.html
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod R4gn4r0K » 04 dub 2018, 07:41

LordSwaGamer píše:Každých 30 dnů se zprávy vymazávají chytráku :)

mam mail server v praci, dalsi mail server na svojom webe, ucet u google aj u zoznam.sk a nikde sa mi emaily sami nezmazavaju...
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
R4gn4r0K
PC Support
PC Support

Příspěvekod LordSwaGamer » 04 dub 2018, 17:07

Zima ... čum na svůj potom něco říkej..
Kvůli vám jde CS 1.6 a celá stránka gamesites DO SRAČEK Mail máš ale ten pro děcka kterej ti založila maminka protože když jsi cucal mlíčko tak si chtěl k tomu i mail ale ona nechtěla a ty jsi brečel tak ti ho radši založila .. Toto je můj názor na Gamesites.cz :
Takovým adminům jako je "zima" (retardované jméno) by ho měli odebrat protože je to tak velkýýý kretén že to svět neviděl.
Dál nevím jakej další retard ale má postížené jméno je to na stejné úrovni jak zima.
A kvůli nim jde Gamesites do do prdele velkých sraček zloději zasraní
LordSwaGamer
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod UjoBochniiik » 05 dub 2018, 03:09 VIP

LordSwaGamer píše:Zima ... čum na svůj potom něco říkej..
Kvůli vám jde CS 1.6 a celá stránka gamesites DO SRAČEK Mail máš ale ten pro děcka kterej ti založila maminka protože když jsi cucal mlíčko tak si chtěl k tomu i mail ale ona nechtěla a ty jsi brečel tak ti ho radši založila .. Toto je můj názor na Gamesites.cz :
Takovým adminům jako je "zima" (retardované jméno) by ho měli odebrat protože je to tak velkýýý kretén že to svět neviděl.
Dál nevím jakej další retard ale má postížené jméno je to na stejné úrovni jak zima.
A kvůli nim jde Gamesites do do prdele velkých sraček zloději zasraní

Naša chyba že TY si stratil kod a mail a všetko? Nie tak sa laskavo ukludni a predýchaj. Zamykam to, aby tu niekto nepísal kraviny...:roll:
PS: V podmienkach máš napísane že TY ako kupec si máš uschovať svoj VIP kód..;)
d1e188ad0453aad9a906f10f9dd65e0e
UjoBochniiik
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Zpět na Vyriešené topicy