• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]miselin / jailbreak1/ demence-freeban
Dobry den přeji.
Takže k situaci, ja jsem si v klidu hrál a Mišelin vzal Simona, řekl at jdou za nim vězni, když hraci byly v boxovacim ringu, 3 hráči prošli ale jednoho to zavřelo, tak jsem mu tedy otevřel, a tento admin mi dal ban na 24 hodin za neschopnost, pak jsem začal natáčet a chtěl jsem slyšet proč mi dal ban, a on řekl "bylo to otevřený, chtěl si zabít hráče", toto opravdu nechápu, nedává to žádný smysl, logiku, jsem si vědom že někteří lidé mají menší inteligenční kvocient, ale jasně bylo vidět že jsem mu pomohl, ale rádoby chytrému adminovy (usuzuji podle vyjadřování) to stejne nedošlo, to že jsem to zmačkl a mříž jela dolů, ne stejne mu to nedošlo, vůbec nechápu co ma tento admin v hlavě.
http://leteckaposta.cz/894343769 HLTV- 7:05, vězeň Nawall zmačkl tlačitko, ja jsem to potom otevřel tomu co tam zůstal.
http://leteckaposta.cz/996538906 12:00 až 12:35 hřáč píše že jsem chtěl zabít T, pak říká že to bylo otevřené a že jsem to zavřel.
Nejdřív koukněte na HLTV a pak na to druhé.
Hřáč se mě ještě u boxovacího ringu ptal proč jsem to zmačkl, tak jsem řekl "protoze tam byl zavřenej" a pak se me ptal znova tak jsem rekl "jen tak", jednou jsem odpověděl, nevím proč se ptá podruhé, prostě inteligence sama.
Takže k situaci, ja jsem si v klidu hrál a Mišelin vzal Simona, řekl at jdou za nim vězni, když hraci byly v boxovacim ringu, 3 hráči prošli ale jednoho to zavřelo, tak jsem mu tedy otevřel, a tento admin mi dal ban na 24 hodin za neschopnost, pak jsem začal natáčet a chtěl jsem slyšet proč mi dal ban, a on řekl "bylo to otevřený, chtěl si zabít hráče", toto opravdu nechápu, nedává to žádný smysl, logiku, jsem si vědom že někteří lidé mají menší inteligenční kvocient, ale jasně bylo vidět že jsem mu pomohl, ale rádoby chytrému adminovy (usuzuji podle vyjadřování) to stejne nedošlo, to že jsem to zmačkl a mříž jela dolů, ne stejne mu to nedošlo, vůbec nechápu co ma tento admin v hlavě.
http://leteckaposta.cz/894343769 HLTV- 7:05, vězeň Nawall zmačkl tlačitko, ja jsem to potom otevřel tomu co tam zůstal.
http://leteckaposta.cz/996538906 12:00 až 12:35 hřáč píše že jsem chtěl zabít T, pak říká že to bylo otevřené a že jsem to zavřel.
Nejdřív koukněte na HLTV a pak na to druhé.
Hřáč se mě ještě u boxovacího ringu ptal proč jsem to zmačkl, tak jsem řekl "protoze tam byl zavřenej" a pak se me ptal znova tak jsem rekl "jen tak", jednou jsem odpověděl, nevím proč se ptá podruhé, prostě inteligence sama.
Víš proč stará abbička nemúže oříšky nemá zuby tak si koupí čokoládu oříškovou ta jí chutná
-
5M41L - Zkušený
[Vyriešené]miselin / jailbreak1/ demence-freeban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: miselin / jailbreak1/ demence-freeban
Takže, asi tak. Stál si za tlačidlem, z mého pohledu bylo vidět že jsi to zmáčklo když to jelo nahoru.
http://leteckaposta.cz/780613527- situace od 7:02 stačí asi do 8:00.
Po prvé si odpověděl že tam byl vězeň zavřený. Po druhé, což je celkem vtipné že ani nenapíšeš co si řekl do opravdy, jsi řekl, pro srandu, či něco také, je to na demu krásně slyšet. Jestli to zmáčkl vězeň tak se ti omlouvám, ale jak jsem psal hore, z mého pohledu si to zmáčkl ty. Přehoz si dostal za odpověď číslo 2, společně s banem za to že se snažíš zabít t.
To je z mé strany vše.
Miselin
http://leteckaposta.cz/780613527- situace od 7:02 stačí asi do 8:00.
Po prvé si odpověděl že tam byl vězeň zavřený. Po druhé, což je celkem vtipné že ani nenapíšeš co si řekl do opravdy, jsi řekl, pro srandu, či něco také, je to na demu krásně slyšet. Jestli to zmáčkl vězeň tak se ti omlouvám, ale jak jsem psal hore, z mého pohledu si to zmáčkl ty. Přehoz si dostal za odpověď číslo 2, společně s banem za to že se snažíš zabít t.
To je z mé strany vše.
Miselin
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
-
Miselin308 - Mistr
Ale já to zmáčkl abych mu pomohl, zmáčkl jsem to dolů, co nechapeš vole? To snad vidíš na demu nebo seš slepej? Přehoz respektuji, to jsem udělal chybu, o tom se tady taky vůbec nehádám, je sobota večer a já chci hrát jailbreak s kamarádama, teď nemůžu kvůli tomu že si mi dal freeban.
Víš proč stará abbička nemúže oříšky nemá zuby tak si koupí čokoládu oříškovou ta jí chutná
-
5M41L - Zkušený
5M41L píše:Ale já to zmáčkl abych mu pomohl, zmáčkl jsem to dolů, co nechapeš vole? To snad vidíš na demu nebo seš slepej?
Na mém demu jsem viděl svoje, a při tom jak si řekl při tom když jsem se tě po prvé zeptal to "ty debile" to si mohl vynechat

DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
-
Miselin308 - Mistr
A ty si mohl vynechat unahlený závěr a freegrab, nesmyslne zdržování hry svou chybou a bezdůvodné zabanování mě, tady jsem ted přišel za nim na serveru si o tom popovídat a i přes dodaná dema kde je jasně vidět že mi dal freeban si myslý že nedal freeban. https://imgur.com/a/al0kODP Ať si to z tvého dema vypadá jak chce, já to nezmačkl, mas to tady jasně vidět na demu, nechapu co nechapeš.
-
5M41L - Zkušený
Dodávám ještě úplně stejné demo znova stažené, neumím posílat.
http://leteckaposta.cz/920272483
http://leteckaposta.cz/920272483
-
Miselin308 - Mistr
Haló, reší se to vůbec?..
-
5M41L - Zkušený
Už 48 hodin usilovně řešíme tuto stížnost. Svolali jsme konzilium a bez ustání vše prověřujeme a přešetřujeme.. 

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Z HLTV je jasne vidieť, že to tlačidlo 5M41L nestlačil. Z pohľadu Admina to bolo nejasné. Mohol to stlačiť ako 5M41L (ktorého z pohľadu Admina v tom momente ani nebolo vidieť, lebo bol za tlačidlom), tak aj zebra, ktorá v tom momente jasne pozerala na to tlačidlo a bola na ňom nalepená. V tomto jedinečnom prípade chápem, že sa Admin hneď zameral len na jedného z tejto dvojice.
Čo sa týka samotného riešenia, 5M41L, tvoja reakcia na otázku Admina bola jednoznačne neprimeraná a prehodenie bolo na mieste. Čo ale nechápem, je BAN na 24 hodín. Aj keď neslušne, hráč 5M41L sa k situácii vyjadril a z jeho vyjadrenia bolo jasné, že všetko robil v súlade s pravidlami, dokonca pomohol väzňovi. Ak zoberieme do úvahy aj zebru pri tom tlačidle, ktorá to naozaj stlačila, ani z pohľadu Admina to nevyzeralo jednoznačne na 5M41La a ten BAN nemal padnúť.
Suma sumárum, prehoz oprávnený, BAN neoprávnený. Admin mi napíše na TS a ja mu vysvetlím, ako nabudúce postupovať v podobných situáciách.
Ty, 5M41L, sa zamysli nad sebou a nad svojím chovaním k Adminom. Ak sa dozviem, že pokračuješ v tom, čo robíš teraz, tak ti BAN nabudúce nahodím sám. A krátky nebude. To mi ver.
Vyriešené.
Čo sa týka samotného riešenia, 5M41L, tvoja reakcia na otázku Admina bola jednoznačne neprimeraná a prehodenie bolo na mieste. Čo ale nechápem, je BAN na 24 hodín. Aj keď neslušne, hráč 5M41L sa k situácii vyjadril a z jeho vyjadrenia bolo jasné, že všetko robil v súlade s pravidlami, dokonca pomohol väzňovi. Ak zoberieme do úvahy aj zebru pri tom tlačidle, ktorá to naozaj stlačila, ani z pohľadu Admina to nevyzeralo jednoznačne na 5M41La a ten BAN nemal padnúť.
Suma sumárum, prehoz oprávnený, BAN neoprávnený. Admin mi napíše na TS a ja mu vysvetlím, ako nabudúce postupovať v podobných situáciách.
Ty, 5M41L, sa zamysli nad sebou a nad svojím chovaním k Adminom. Ak sa dozviem, že pokračuješ v tom, čo robíš teraz, tak ti BAN nabudúce nahodím sám. A krátky nebude. To mi ver.
Vyriešené.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Re: [Vyriešené]miselin / jailbreak1/ demence-freeban
Výborně, takže já jsem jen tak nemohl 24hodin bezdůvodně hrát, omluvu admina ani nevidim, a jedna malá nadávky na admina a hned vyhrožování banem od samotného Knedlajse? Výborně, jsem rád že to řešíte a neflákáte to a berete to vážně, ale ty vaše výhřužky, že vás to baví, vůbec nejsou k věci, já řeknu maličkou nadávku a už hned perma perma perma, ale to že tady admin udělal chybu a neví jak postupovat při takovéhle situaci, menší domluva na TS
. I po 2 dnech co jsem sem dodal všechny potřebné dema stejne admin neuznal že udělal chybu, nemohl sem napsat že udělal chybu aby jste neztráceli váš čas Awee a Knedlajs, museli jste to vy prošetřovat protože admin Mišelinek se na mou dodaná dema ani nepodíval
, ale počkat, já jsem řekl "debil" hmmm jaký to bude trest příště, týden nebo mu dáme perma?

-
5M41L - Zkušený
Si hráč, ktorý sa opakovane nevhodne chová nielen k hráčom ale aj Adminom, zhadzuješ servery a neviem čo všetko ešte. Stačí sa pozrieť na tvoje BANy. Zbytočne tu zo seba robíš svätca, nikto ti to nezhltne. Je logické, že na takýchto hráčov sa bude brať iný meter, ako na ostatných.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Čekám na omluvu admina Miselin308, požaduji minimálně 5 slov.
-
5M41L - Zkušený
Tobě žádný ban neuškodí.
Vyřešeno
lock
Vyřešeno
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1