Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Dalsia mapa pre mod Jailbreak

Příspěvekod ackocc » 23 črc 2018, 11:30

Zdravim, pred vyse dvomi mesiacmi som dokoncil moj velky nedokonceny projekt jailbreak mapy, ktory sa nazyva jail_winter a po tom case som dostal opat naladu na to, aby som mohol spravit este jednu mapu. Kedze nemam portal na ktorom hravam aktivne, mapa by sa mohla spravit pre gamesites komunitu. Tak prichadzam s otazkou, mate zaujem o dalsiu jail mapu? Je to jedno, ci to bude remaster mapy, alebo vlastna mapa. Ak by niekto zahlasoval za remake, postujte pod prispevok vase mapy, na ktoru by ste radi uvitali remake, dovod remaku a popripade niejake napady. Dakujem :)
alf
ackocc
Drbna
Drbna

Dalsia mapa pre mod Jailbreak

od Rumcajz » 23 črc 2018, 11:30

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Dalsia mapa pre mod Jailbreak

Příspěvekod SnowTastesGreat » 23 črc 2018, 11:37

Ahoj,

hlasoval jsem pro novou mapu.
Super by byla na téma jurského parku, zbrojka by byla hlídaná masožravými dinosaury, závodění na pterodaktylech, možnosti neomezené.. ;) ;)
SnowTastesGreat
Mistr
Mistr

Příspěvekod Nocky » 23 črc 2018, 11:41

stejně než se nahodí stihneš udělat další 10 map :D
Nocky
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod ackocc » 23 črc 2018, 12:01

SnowTastesGreat, nieco by sa dalo, par map na takuto tematiku existuje, takze ja bh som nemal problem zhanat textury a modely. :)

Nocky, smutna pravda :D
alf
ackocc
Drbna
Drbna

Příspěvekod Kubeyy » 23 črc 2018, 12:15 VIP

Ja osobne by som uvítal nejakú tvojú, novú mapu, žiaden remake.

A áno, mám záujem o novú mapu. :)
CS 1.6 Admin od 2016
Hráč na Gamesites od 2012
Kubeyy
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Nightmare90 » 23 črc 2018, 12:27 VIP

Rozhodně bych pouvazoval pro remake jb_rats.... A když už nová mapa, ta souhlasím, že mapa na téma jursky park by byla zajímavá.. :twisted:
Kdo jinému jámu bagr, sám do ní nosorožec.
KDYBYCH SE CHTĚL ZABÍT, VYLEZU NA TVÉ EGO A SKOČÍM NA TVÉ IQ
Nightmare90
Drbna
Drbna

Příspěvekod ackocc » 23 črc 2018, 13:20

MrKubH0 - diky moc za hlas :)

Nightmare90 - niejake zaklady ratsu som mal, ale potom som sa na to vykaslal, ta mapa by vyzerala hrozne aj tak. Pockam na par hlasov, a v blizkej dobe zacnem s tym parkom :)
alf
ackocc
Drbna
Drbna

Příspěvekod Knedlajs » 23 črc 2018, 21:50 VIP

Kľudne začni s tým parkom, ale k tomu pridaj ešte ďalšie minimálne 3 mapy.

Jedna, dve mapy sa Dwandymu neoplatia nahadzovať na servery, ako už neraz písal. To znamená, že ak by sa aj náhodou nahodili nejaké nové mapy, muselo by ich byť aspoň 5. Tak, ako keď sa nové mapy nahadzovali naposledy (mám na mysli mapy comunity, gueta, finishim, buykisyan a endoplazmik).

Okrem toho, spraviť JB mapu samo o sebe nestačí. Predtým, než sa nahodí na server, ešte treba spraviť kopec inej práce. Ale to hádam vieš.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod ackocc » 24 črc 2018, 11:21

Na JB je dost peknych map, len staci prehladat gamebanana alebo 17buddies. Ked budem pri pc, prehladam par zloziek a poslem par favoritov

A neviem ake testy sa musia robit k mape, stacilo by zohnar par dobrovolnikov na testovaci server, a vyskusat vsetky navrhovane mapy. A ktore by presli, tie by sa nahodili :) jednoduche

Teraz k tej mape, nenapada vas inaksia tema ako jursky park? :D ked som pozeral na ZE mapy, je toho vela aby ta mapa vyzerala niejako dobre..
alf
ackocc
Drbna
Drbna

Příspěvekod Seso » 24 črc 2018, 12:05

mapa kde sa budes nachadzat v pekle
za napady nedakuj, staci poslat nudes alebo 10e na ucet´
IxDeee
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Nightmare90 » 25 črc 2018, 08:56 VIP

Peklo taky nezní úplně špatně.... Dále cerpej třeba z filmů a seriálů ... Harry Potter, star wars, GoT... Dále můžeš zkusit něco z dějin.... Začněme 2.sv.valkou.... Atd atd.... Podívat se na nějaké hry, na jejichž motivy by se dalo něco udělat..... Máš nepřeberné množství věcí, že kterých můžeš čerpat.... ;)
Kdo jinému jámu bagr, sám do ní nosorožec.
KDYBYCH SE CHTĚL ZABÍT, VYLEZU NA TVÉ EGO A SKOČÍM NA TVÉ IQ
Nightmare90
Drbna
Drbna

Příspěvekod ackocc » 26 črc 2018, 08:24

Ako, cerpat napady z roznych filmov a hier nieje zly napad, ale ja nemam naladu hladat cely den textury, a este je sanca ze nebudu k tomu vytvorene ziadne modely, alebo ani textury, a ja prekonvertovavat modely neviem. Zatial do novej temy v sekcii Tvorba map budem postovat kazdu novu atrakciu, ku ktorej prilozim maly popis a par screenov, a mozete to skritizovat, ak sa vam na danej atrakcii nieco vadi, popripade chyba.

K tym mapam, hovoril som, je tu vela map, a aj pre gamesites, videl som tu jb_brainwash, lutherova jail_concrete_widow, moja jail_winter, jb_sandprison/gsiteprison, dalej z gamebanany, jail_blue je uzasna mapa s hromadou vybornych atrakcii, od toho isteho autora jb_skynet, taktiez jb_cp_oasis je pekna (mix jb_snow a jb_oasis), jb_mountains je predchodca jb_snow, mohla by sa vratit jail_indiana1, pekna je tiez jail_2018_mrr, namiesto buyukisian by sa mohla nahodit jail_dante_blue, je ovela lepsia s atrakciami a nezere tolko fps, v jail_west 1 som nevidel ziadny problem okrem toho ze sa vazni mozu vybugnut hore k zbrani, jail_hurin_v2, tiez bola fajn jail_crime, jail_jungle uz ma na gamebanane plnu verziu, ta na servery je len beta5, este jail_alcatraz_nm atd. a mohol by som tu byt do rana s vypisovanim :) je tu vela vybornych map, vsetky vypisane som hral alebo testoval, a su v pohode, len staci poriadne hladat tie mapy
alf
ackocc
Drbna
Drbna

Příspěvekod Tokop » 26 črc 2018, 12:55 VIP

Než nějaké peklo,nebe,ráj,jurský park,vesmír bych uvítal nějakou vzhledově obyčejnou mapu kde by byly neobyčejné atrakce,
které nejsou všude.místo fotbalu basketbal např jako byl na niceshoot_v6 atd.Podle mě není potřeba x nových map kde bude to samé.
Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:
Obrázek
Obrázek
                Obrázek
Tokop
Mistr
Mistr

Příspěvekod ackocc » 26 črc 2018, 14:43

@Tokop +rep, chce to niejake nezvycajne atrakcie ktore nejsu moc vidiet po mapach, napriklad take svihadlo, piskvorky, nejde o vzhlad prevazne :)
alf
ackocc
Drbna
Drbna

Zpět na JailBreak Servery