• Stránka 1 z 1
Otázka
Zdravím, hral sa jail_greytown, ako simon som si poslal väzňov do klietky s príkazom aby sa pozerali na mňa dokým nepoviem inak, následne som dal otázku aký je nick tam hore *vystrelil som*, nad tou klietkou. Nikoho som nezabijal, či už napísal dobre, či nenapísal. Jedincov ktorý sa otočili na ten nick som zabil, pretože nesplnili môj príkaz: pozerať na mňa dokým nepoviem inak. Na to ma admin Odysee ostro zdrbal, že čo to malo znamenať, ako majú ten nick vedieť? Moja odpovedať bola -je to iba znalosť mapy. (Toto nie je žiadna sťažnosť na adminov, iba objasnenie situacie). Na toto som dostal od neho otázku "Mám ťa preskúšať ja ohľadom znalosti mapy?" Ďalej sme to riešili cez steam, vysvetlil som, že takýto ľahký spôsob oklamania väzňov mám práve od xyz(neviem akého už) admina a že zatiaľ je to on a ešte jeden ktorým sa to nepáčilo. Ďalej som vysvetlil, že som vlastne nezabil kvôli neznalosti mapy ale nesplnenia príkazu.
Dostal som odpoveď: "pozri, jedna vec je znalsoť mnapy na pošet lavičiek, teda štandarné entity na mape... podpisy tvorcov na mape nepatria medzi štandartné entity, teda si dal FK a ktorý admi nto bol? zaslúži si po papuli, lebo to je demencia hrubého zrna"
Tak teda znova opakujem, nezabíjal som za neznalosť mapy či už nejakých nickov alebo koľko stoličiek je v miestnosti. Zabil som lebo väzni neposlúchli simonov príkaz.
Poprosím o vaše vyjadrenia, vďaka.
Dostal som odpoveď: "pozri, jedna vec je znalsoť mnapy na pošet lavičiek, teda štandarné entity na mape... podpisy tvorcov na mape nepatria medzi štandartné entity, teda si dal FK a ktorý admi nto bol? zaslúži si po papuli, lebo to je demencia hrubého zrna"
Tak teda znova opakujem, nezabíjal som za neznalosť mapy či už nejakých nickov alebo koľko stoličiek je v miestnosti. Zabil som lebo väzni neposlúchli simonov príkaz.
Poprosím o vaše vyjadrenia, vďaka.
-
Br0visT - Zkušený
Re: Otázka
som hlúpy, ja viem ,ale akceptujete ma a preto vás mám rád
-
ajhoadmin - Kolemjdoucí
Já bych to bral jako stížnost.Zrušil bych odyseeho nějaké další návrhy?
Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:

-
Tokop - Mistr
Dokonca aj s mikom má niečo, keď simon vypne mikrofony, on furt hovorí
No teraz fakt..

-
Br0visT - Zkušený
Ja by som zrušil Tokopa že sa chová dementne a hráčovi by som dal ban 48h za MFK.
Následne by som napísal odysemu že pojde na test a knedlikovi nech mu dá HLSA
-
VoLdEmOrD - Sponzor
A co já? .
-
Nocky - Profesionál
Ak máš demo, kde je aj zvuk, tak mi ho pošli. Rád by som si pozrel, čo presne si povedal. Jedine tak ti môžem napísať, či si dal alebo nedal FK-y. O tejto situácii som už totiž včera počul od iného hráča, ale ten mi ju popísal inak.
A keďže každá situácia na JB sa posudzuje zvlášť, nie je možné dať správnu odpoveď na jednu situáciu, ktorú mnohí ľudia popisujú odlišne. Demo by bolo v tomto prípade vykúpením.
A keďže každá situácia na JB sa posudzuje zvlášť, nie je možné dať správnu odpoveď na jednu situáciu, ktorú mnohí ľudia popisujú odlišne. Demo by bolo v tomto prípade vykúpením.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
voldemord konecne admin co ma mozek

-
ajhoadmin - Kolemjdoucí
VoLdEmOrD píše:Ja by som zrušil Tokopa že sa chová dementne a hráčovi by som dal ban 48h za MFK.
Tady měl někdo k obědu vtipnou kaši a očividně si nechal přidat.

Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:

-
Tokop - Mistr
Áno, všetko si správne popísal. Ja sa držím svojho názoru, za ten ostrý výstup som sa ti tuším aj ospravedlnil.
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
sú 4 ráno a ja nespím,
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
Admin pochybil, v dobré víře mluvil sračky a má štěstí že tohle není stížnost.. 

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Awee (cti ejvi) píše:Admin pochybil, v dobré víře mluvil sračky a má štěstí že tohle není stížnost..
watafak

...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
sú 4 ráno a ja nespím,
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1