Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Žádost o admin práva / Aim sekce

Příspěvekod kalich » 31 črc 2018, 09:37

Zdravím, tímto by jsem si chtěl požádat o admin práva na AIM sekci.

Nick ve hře: maikel

Nick na fóre: kalich

Profil na fóre: Tady

Věk: 19 (18.6.1999)

Steam nick: maikel_cs

Steam id: STEAM_0:0:441321124

Hlstats: Klik

Nějaké bany nebo prohrešky ( GS, jiný portál ): Ano, dostal jsem bany za cheating, ale poučil jsem se... :oops:

Něco o sobě: Takže jmenuji se Michal, je mi 19 let. Narodil jsem se v Novém Bydžově, ale když mi bylo 3 přestěhovali jsme se s mamkou do Hradce. Chodím na SOŠ, SOU a SPŠ Hradební v HK. Jsem ve 3.ročníku Mechanik seřizovač. O prázdninách mám brigádu od 6-14:30 100/h, takže paráda. Po brigádě moje koníčky jsou plavání, jízda na kole, začínajíc workout, trávení času s lidmi z okolí a následně také hraji Cs. Po maturitě bych chtěl zkusit jít na vojáka do Brna. :) To by mohlo být tak asi vše.

Proč bych měl znova dostat Admin práva? : Původně jsem to bral jako rutinu, byl jsem admin tak budu znova není to zas tak težký jsem si říkal, čekal jsem jiný přístup.. No a po zamítnutí mi došlo, že bych mohl dokázat, že o to opravdu stojím, takže jsem se začal snažit, ale následně se mi rozbil pc (proto jsem si odebral akademiu) a po 2 týdnech po reinstalaci mi začli dropovat fpska na fun servrech a ostatních, v celku mi jde dust2, aim/fy/sniper. Takže jsem změnil sekci a tady se opravdu snažím v pp mám toho za posledné dva týdny co mi jde pc nahlášených dost příspěvku a proto si myslím, že bych zasloužil šanci. Amx a pravidla ovládám, jsem klidný a dokážu řešit situace s klidnou hlavou. Na těchto serverech trávím spoustu času a vidím tam Emotnyho (toho také volám na server když je nějaký větší problém), Roci-ho tam také občas volám, to stejné Nomera a Alwera, dále potkávám na Sniper war Patrii a tím bych asi skončil. Myslím si, že tato sekce si zaslouží více aktivity co se týče adminů a proto bych chtěl tímto pomoci. Sem si chodí hráči zkoušet všelijaké cheaty od ab po autobhopu, nadávání tu je na denním pořádku a proto když přijdu na server a napíšu klid, nenadávej atak, tak hráči už vědí, že je můžu nahlásit a tak většinou dál nepokračují, ale i tak se tam vždycky někdo najde, kdo porušuje pravidla dál. Takže bych to shrnul - chtěl bych pomoci hráčům ať už na serveru (čistění od cheatrů, nadávek atd.) tak na ts, webu, steamu.

Děkuji za přečtení celé mé žádost a doufám v kladné ohlasy.
CS ex-Admin All Jiné
CS ex-Admin! All Furiens
i am back.
kalich
Drbna
Drbna

[Zamítnuto] Žádost o admin práva / Aim sekce

od Rumcajz » 31 črc 2018, 09:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o admin práva / Aim sekce

Příspěvekod Emotny » 31 črc 2018, 12:59

Keďže hráča stretávam veľmi často tak sa tu vyjadrím..
Hráč ide každému príkladom , chová sa normálne tak ako má , ak je na servery bordel hneď mi píše na steame aby som to Prišiel vyriešiť ... Keď niesomo online tak ako vidím nahlásení má dosť ;) Ja osobne by si šancu zaslúžil pravidlá ovláda a podľa mňa nepotrebuje absolútne akademiu ;)
Odo mna veľké +
Emotny
15.6 2018 - Adminstrátor
Boh nikdy nedal ľudom sny , ale dal im šancu ich zrealizovať
Rita Osjanina
Emotny
Mistr
Mistr

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 31 črc 2018, 14:06

Kvůli té stížnosti na admina prozatím zamítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod kalich » 31 črc 2018, 14:30

Awee (cti ejvi) píše:Kvůli té stížnosti na admina prozatím zamítnuto.

Vůbec nechápu, napsal jsem pm.
CS ex-Admin All Jiné
CS ex-Admin! All Furiens
i am back.
kalich
Drbna
Drbna

Zpět na Nábory Adminů