Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyriešené]Furien 1, Denis, deXTer - udavam styl

Příspěvekod deXTerko » 03 srp 2018, 14:05

Nickname deXTer - udavam styl
Herni ID STEAM_0:0:193618934
SteamCommunity ID 76561198347503596
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Aimbot/PP
Zabanován dne 03.08.2018 - 12:07:56
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od Denis
Zabanovaný na Webové stránky
Celkem obdržených banů 1

Rad by som poziadal o unban z dovodu neopravneneho banu za nejaky "silent aim". Nikdy som nieco taketo nepouzival ani to nemam za potreby, hravam csko od cias 1.3 takze dost dlho na to aby som nieco vedel trafit, takisto hram dlho aj na gs. Nie som hlupe decko a csko hram for fun. Nekupoval som si steam na to, aby som mal bany na serveroch.
Moje demo by si mohol pozriet niekto schopnejsi. Vdaka

Som VIP hrac
deXTerko
Zkušený
Zkušený

[Vyriešené]Furien 1, Denis, deXTer - udavam styl

od Rumcajz » 03 srp 2018, 14:05

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Furien 1, Denis, deXTer - udavam styl

Příspěvekod D3nis » 03 srp 2018, 14:20 VIP

http://leteckaposta.cz/345171476

Časování dema + pohled na situaci:
2:35 WH (ESP)
7:13 ESP
7:47 další z jeho náhodných prefirů někam do stěny, než jde T vidět
8:05 - ESP
11:30 silent aim - doporučuju zpomalit demo ve "viewdemo"
16:07 da prvni kill a potom jde do dalsiho jiz do invisiblu na 100% (tzn. nevidi ho normalne ale s cheatama ho vidi, ikdyz je neviditelnej :))
16:15 wh + silent aim do neviditelneho hrace (opet doporucuji zpomalit)
16:22 silent aim, tady snad ani neni treba zpomalovat, ale kdyz to udelate uvidite opet v jake prdeli ma kurzor a kde trefi hrace do hlavy...
21:00 mozne wh + 100% silent aim s glockem, nemyslim ,ze je potreba zpomalovat, ale ve slowmotionu to vypada fakt vtipne :mrgreen:
D3nis
Hlavní CheatHunter
Hlavní CheatHunter

Příspěvekod deXTerko » 04 srp 2018, 13:04

oživujem :idea: :idea: :idea:
deXTerko
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod eXtr3mer » 04 srp 2018, 16:36

Na deme cheaty. Ban oprávnený.

Tvoje možnosti: chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html , chces-unban-ihned-t61717.html
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Re: [Vyriešené]Furien 1, Denis, deXTer - udavam styl

Příspěvekod deXTerko » 04 srp 2018, 21:24

na gs nemozes byt dobry, lebo dostanes ban. nemal som nic, bodka.
deXTerko
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod LeaderAng » 06 srp 2018, 16:38 VIP

Zdravím,

Vím, že jakožto obyčejný hráč CSka bych se tu neměl vyjadřovat, ale přesto to udělám.

Tady zde se zabanovaným uživatelem se znám již nějaký ten pátek z jiných serverů a on nemusí mě a já nemusím jeho. (Můžete si ověřit chatové zprávy z Fun serveru.

Chvilku jsem se bavil na tom, že je deXTer konečně uznám z cheatování. Přiznám se, že mi to chvilku dělalo radost, ale nedalo mi to a stáhl jsem si demo za které byl daný hráč zabanován. (Jakožto člověk co zkoušel mnoho cheatů na NS hře, kde jsem byl za ně v minulosti řádně potrestán adminy Antii a už nejspíše bývalou adminkou Mrs.White, ale to jsem od věci trochu odbočil... chtěl jsem tím říct, že jsem zkušený co se týče v cheatování na CS 1.6.) Na shlédnutí dema jsem si zavolal další 3 nezávislé lidi, kteří v oblasti aimbotů, silent aimů, aim locků a různých jiných aimcheatů, které se dají i různě "upravovat" a "simulovat" házivost aimbotu na úkor no recoil scriptu mají zkušenosti. Daní uživatelé společně se mnou shlédli demo několikrát celé a ne jen vyčasované úseky v PP sekci a všichni jsme se shodli, že žádný s aimcheatů použit nebyl jelikož, když se střílí s fulloutem tak zbraň hází a je jen o štěstí zda trefíte nebo ne.. Což to by jste měli vědět, když tu děláte adminy..Pokud nepoznáte základní věci, které jsou v každé střílečce tak s prominutím tu nemáte co dělat.. V některých chvílích kde hráč Fenomen vyčasoval, že má deXTer má WH tak jsme si moc jisti nebyli zda je to clear či ne, ale tohle co tu vyčasoval Fenomen a další časy kde je "WH" je taktéž pěkná blbost. "16:07 da prvni kill a potom jde do dalsiho jiz do invisiblu na 100% (tzn. nevidi ho normalne ale s cheatama ho vidi, ikdyz je neviditelnej" Ano drahý Fenomene hráč byl již v invisiblu, ale koukni se pořádně, že dostal hit ještě před zabitím prvního hráče... Pokud se nepletu VIP hráč vidí způsobený damage.. Vyčasovaná část kde deXTer střáží drop na CT spawnu a kousek od něj stojí VIP furien v invisu a deXtra vidíte trochu odcházet a najednou se otočí a začne střílet... tak mu již mrtvý hráč poradil přes poštu.. což jako admini určitě víte kde hledat :-) (tudiž by byl ban jen za razení a pokud se nemylím tak to na permu není a pokud ano tak to můžete rovnou vybanovat polovinu GS portálu jelikož deXTer nebude jediný kdo dostává rady :-)
Hráč clear. Chce to trochu tréninku jak poznat silent aim od házivosti při fulloutu.
Toť z mé strany asi vše. Možná by jste se měli zamyslet. Už takhle určitě víc než polovina serverů na GS za poslední rok bylo zrušeno. Vašim style "Rozdáme permy a kupte si UB protože my fulloutům při běhu říká silent aim" to tu brzo skočí :-)

Ještě jednou se omlouvám, že se vyjadřuji ve vlákně do kterého mi nic není.
S Pozdravem Leader
Obrázek
V davu poznáš fízla podle toho, že neskáče
Mám totálně na háku, že mě denně řešíš s bandou závistivejch žebráků.
LeaderAng
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod MlokSkvrnity » 06 srp 2018, 16:52

deXTerko píše:na gs nemozes byt dobry, lebo dostanes ban. nemal som nic, bodka.

hej no gs proste aj ja som dnes dostal ban a uz pisem unban lebo mi nejaky potrat potratovic dal ban za multihack... ten pocit ked csko hras 10 rokov a potom dostanes od potratovica permu za nic :DD
MlokSkvrnity
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod eXtr3mer » 06 srp 2018, 17:27

Pokud se nepletu VIP hráč vidí způsobený damage..

Pletieš... a keď ideš poučovať o rozlišovaní pohybu crossu pri fulloute a silent ab, tak si to demo asi ani nevidel :) Lebo o nejaký fullout tam vôbec nešlo. Rovnako tak sa pletieš aj pri ďalších veciach, ktoré si tu popísal a "vysvetlil"... Ale to nič. Je pekné, že sa chcete zastať kamaráta, možno ťa o to aj poprosil, ale reálne to ničomu nepomôže :)

A čo sa vášho hodnotenia fungovania celého GS a jeho serverov týka...
Obrázek
lock
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Unban Žádost