• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] JB1/slightly disabled/Prokovace admina
Takže CT tadeas vodehnal ptal se simona jestli měl pustit klávesnici ovšem simon slyšel dítě, tak asi chtěl ukázat kdo je starší a řekl provokativně ticho. No CT ho zabilo možná padl FK možná ne, to už nevím. Další kolo Admin slightly se zachoval stejně jako simon z minulého kola a provokativně řekl "blbečku" promiň teda tadeaši on se hýbal myší, že? CT řeklo jo admin nato zareaguje v pohodě stane se a přehodí ho od CT a řekne dej si zvuk.
Tak zkrátka děcko je u CT a všichni do něj musí najíždět, ale opravdu nechápu proč admin se musí do toho angažovat. A neřešit situací tak jak má.
http://leteckaposta.cz/374484476 čas: 19:30
Tak zkrátka děcko je u CT a všichni do něj musí najíždět, ale opravdu nechápu proč admin se musí do toho angažovat. A neřešit situací tak jak má.
http://leteckaposta.cz/374484476 čas: 19:30
-
Marcus - Kazatelův učeň
[Vyřešeno] JB1/slightly disabled/Prokovace admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB1/slightly disabled/Prokovace admina
mne vubec nevadi, ze je to mladsi hrac (ty "decko")... kdyby mi neco take vadilo, tak na serveru nikdo nehraje, ne?
ct nemelo funkcni mikrofon - jedna vec
ct dalo fk za neco, za co proste fk davat nemuze, protoze tato situace je tu denne a jestli tu denne nekoho zabiji, je to smutne - druha vec
ct neni zkusene (od pohledu to bylo poznat) a tudiz u ct nemuze byt, protoze zbytecne nahaze FK - treti vec
"tak jak ma"
btw. situaci jsi nevidel, soudis tu z niceho a byl to blbecek.
edit. na demo se divat nemusite, je to presne tak, jak on rekl - az na par presne popsanych slov, ale to je malickost
ct nemelo funkcni mikrofon - jedna vec
ct dalo fk za neco, za co proste fk davat nemuze, protoze tato situace je tu denne a jestli tu denne nekoho zabiji, je to smutne - druha vec
ct neni zkusene (od pohledu to bylo poznat) a tudiz u ct nemuze byt, protoze zbytecne nahaze FK - treti vec
"tak jak ma"
btw. situaci jsi nevidel, soudis tu z niceho a byl to blbecek.
edit. na demo se divat nemusite, je to presne tak, jak on rekl - az na par presne popsanych slov, ale to je malickost
#cementovanálmatter
-
TheRohlikar - CS:GO Admin
FK dal. Až po demu jsem se díval!
A vůbec nevím co řešíš FK. Já tu řeším chování k tomu hráči. Jako nevím jestli admin má postupovat, že první ztrapní hráče namísto toho, že normálně se zeptá na důvod killu. Tolik lidi dává FK a nikdy jsme neslyšel, že by někdo řekl blbečku teda sorry Marcusi.
A vůbec nevím co řešíš FK. Já tu řeším chování k tomu hráči. Jako nevím jestli admin má postupovat, že první ztrapní hráče namísto toho, že normálně se zeptá na důvod killu. Tolik lidi dává FK a nikdy jsme neslyšel, že by někdo řekl blbečku teda sorry Marcusi.
-
Marcus - Kazatelův učeň
Marcus píše:FK dal. Až po demu jsem se díval!
Opravdu me mrzi, ze jsi prisel o tak skvelou vec... nicmene to ted nechame na tech hore, ok? Diky. diky. diky.
#cementovanálmatter
-
TheRohlikar - CS:GO Admin
Admini přestanou Marcusovi říkat že je děcko, Marcus se tak přestane chovat.
Vyřešeno
Vyřešeno
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1