• Stránka 1 z 1
[Z] Trojka! / JailBreak7
Nick naserver: Trojka!
SID: STEAM_1:1:209578855
Sekce, na které chci práva: JailBreak (hlavně server číslo 7)
Věk: 18 let
Mé HIStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=15040
Bany, které jsem dostal: Na JailBreaku jsem ještě nedostal ban
Něco o mně: Jmenuju se Michal, je mi 18 let a bydlím kousek od Hradce Králové
Proč právě já: Jsem zodpovědný,na serveru všem rád pomůžu a nenavidim když je u ct někdo kdo to neumí a nezná pravidla a
davá fk... na JB7 jsem admina neviděl a je tam hrozný chaos občas a já hraji nejčastěji na JB7 tak bych si rád
ten server vzal na starost aby se tam všem lépe hrálo
Zkušenosti s CS:GO: Ve hře mám nahráno kolem 1100hodin hru znám vcelku dobře ale aim bohužel pokluhava
Případné poznámky: pokud by jste mě přijali do Ateamu byl bych velmi rád a potřeboval bych se zeptat jestli se dá někde
najít seznam všech admin příkazů a bindů jelikož naposledy jsem byl admin na cs1.6 a ted už jsi
nepamatuju uplně všechny.
SID: STEAM_1:1:209578855
Sekce, na které chci práva: JailBreak (hlavně server číslo 7)
Věk: 18 let
Mé HIStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=15040
Bany, které jsem dostal: Na JailBreaku jsem ještě nedostal ban
Něco o mně: Jmenuju se Michal, je mi 18 let a bydlím kousek od Hradce Králové
Proč právě já: Jsem zodpovědný,na serveru všem rád pomůžu a nenavidim když je u ct někdo kdo to neumí a nezná pravidla a
davá fk... na JB7 jsem admina neviděl a je tam hrozný chaos občas a já hraji nejčastěji na JB7 tak bych si rád
ten server vzal na starost aby se tam všem lépe hrálo
Zkušenosti s CS:GO: Ve hře mám nahráno kolem 1100hodin hru znám vcelku dobře ale aim bohužel pokluhava

Případné poznámky: pokud by jste mě přijali do Ateamu byl bych velmi rád a potřeboval bych se zeptat jestli se dá někde
najít seznam všech admin příkazů a bindů jelikož naposledy jsem byl admin na cs1.6 a ted už jsi
nepamatuju uplně všechny.
-
Trojkka - Kolemjdoucí
[Z] Trojka! / JailBreak7
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [Z] Trojka! / JailBreak7
No jako uvědomuji si že má reakce byla kapánek přehnaná ale jak jsem už zmínil tak v podmínkách o přijetí není psáno že adminovi občas nesmí ujet nějaké to slovo... a taky berte v potaz to že mi ty práva smíte kdykoliv odebrat a že tohle se už opakovat nebude... kdybych v tu chvili byl admin tak ten kluk co daval každe kolo fk nebude u ct a my si z něj neděláme srandu
-
Trojkka - Kolemjdoucí
Re: [Z] Trojka! / JailBreak7
Nadávky a sranda je něco jiného. Jako admin máš mít ukázkové chování a jít příkladem.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198095042464/
-
Onlyy - Mistr
• Stránka 1 z 1