• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] JB1
Admin: mistni frajer STEAM_0:0:426171735 https://postimg.cc/image/ex6mfe2ob/
hral som na JB 6 mini pripojil sa hráč ktorí mal Speed hack tak som ihneď išiel na jb 1 lebo tam je najviac adminou tak som tomuto frajerovi 3 krát napísal že či môže prísť na jb 6 mini že tam je Cheater prve mi neodpovedal až potom a to tak že on sa teraz odpojovať nebude!.
ako vážne gamesites? keď všetkými adminom bude to jedno tak vážne budete gameshits!
nemohol som točiť demo lebo mi to neukladá
Dakujem za vyriešenie.
hral som na JB 6 mini pripojil sa hráč ktorí mal Speed hack tak som ihneď išiel na jb 1 lebo tam je najviac adminou tak som tomuto frajerovi 3 krát napísal že či môže prísť na jb 6 mini že tam je Cheater prve mi neodpovedal až potom a to tak že on sa teraz odpojovať nebude!.
ako vážne gamesites? keď všetkými adminom bude to jedno tak vážne budete gameshits!
nemohol som točiť demo lebo mi to neukladá
Dakujem za vyriešenie.

Nech ta sila sprevádza.
SamoSK

SamoSK

-
KSomaS - Drbna
[Vyřešeno] JB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB1
Máš pravdu, že jsem ti odepsal, že tam teď nejdu, ale v průběhu kola kdy si to napsal jsem se šel kouknout na hlstats jestli tam někdo takový podezřivý není a nebyl.Pár minut na to jsem potřeboval jít vyřešit něco jiného mimo pc a než jsem vypnul csko tak jsem se kouknul na JB #6 a tam viděl jiného admina a tak jsem to leavnul.Věř, že mně to není jedno, protože jinak by chudáci speedhackeři neustále nepsali někde na webu, že jsem nolifer co se kouká jen na tabulky 24/7 a chodí je kickovat. 

Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:

-
Tokop - Mistr
Re: JB1
ako nič sa také nestálo ja tiež ho nemôžem zadržať ako keby mi išlo točiť demo tak bi už bol na forum ale neviem prečo sa mi neukladá demo preto som zháňal admina
ok ďakujem za vysvetlenie.

ok ďakujem za vysvetlenie.
Nech ta sila sprevádza.
SamoSK

SamoSK

-
KSomaS - Drbna
• Stránka 1 z 1