• Stránka 1 z 1
JB #1/ Duch vianocnych banov / WAYZ (cti vejz)
1. Trest od admina: Duch vianocnych banov
Byl udelen hraci: WAYZ (cti vejz)
S hernim ID: STEAM_0:1:196780300
Na serveru: Gamesites^Jailbreak #1
S duvodem: Zakaz k ct [FreeKill]
Delka banu: 4 hodin
2. Byl jsem u CT a bylo HVD, hráč boxoval u boxu, já se k němu přiblížil, což způsobilo to, že jsem ho zabil, vím že jsem asi pochybil, ale přijde mi divné, že mi hned admin dá ban, stačilo by říct a já bych mu dal VD a nikdy by se to už nestalo, proto prosím o vysvětlení.
3. Nejsem VIP hráč.
Byl udelen hraci: WAYZ (cti vejz)
S hernim ID: STEAM_0:1:196780300
Na serveru: Gamesites^Jailbreak #1
S duvodem: Zakaz k ct [FreeKill]
Delka banu: 4 hodin
2. Byl jsem u CT a bylo HVD, hráč boxoval u boxu, já se k němu přiblížil, což způsobilo to, že jsem ho zabil, vím že jsem asi pochybil, ale přijde mi divné, že mi hned admin dá ban, stačilo by říct a já bych mu dal VD a nikdy by se to už nestalo, proto prosím o vysvětlení.
3. Nejsem VIP hráč.
WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Gamesites.cz
-
WAYZ - Mistr
JB #1/ Duch vianocnych banov / WAYZ (cti vejz)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB #1/ Duch vianocnych banov / WAYZ (cti vejz)
Najprv som ta prehodil miesto toho aby si si uvedomyl chybu si mi zacal psat blbosti do pm tak som ti dal ban za FK ktory si mal dostat hned na zaciatku kedze to co si spravil bola totalni demence a schvalnost

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Garlin píše:Najprv som ta prehodil miesto toho aby si si uvedomyl chybu si mi zacal psat blbosti do pm tak som ti dal ban za FK ktory si mal dostat hned na zaciatku kedze to co si spravil bola totalni demence a schvalnost
Já prvně nevěděl kdo mě přesunul, protože jsem ani netušil kdo jsi. Vím že jsi mě nejprv přesunul, ale chtěl jsem se zeptat na tu chybu, kdyby si mi to normálně vysvětlil, tak jsi mě nemusel ani přesouvat, prostě bych se omluvil a dal mu VD.
WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Gamesites.cz
-
WAYZ - Mistr
Dobře, udělal jsem chybu.
Prosím o lock.
Prosím o lock.
WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Gamesites.cz
-
WAYZ - Mistr
Hráč ale v tomto prípade nemá mať vd, napadol CT, čiže kill dostať mal. Ty si mal dostať za to presun od CT, čo si aj dostal.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
PEto píše:Hráč ale v tomto prípade nemá mať vd, napadol CT, čiže kill dostať mal. Ty si mal dostať za to presun od CT, čo si aj dostal.
To jsem nevěděl, bral jsem to tak, že když mě přesunul a dal mi ban za FK, tak že by měl mít VD, protože dostal "FK". Budu si to pamatovat a omlouvám se.

WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Gamesites.cz
-
WAYZ - Mistr
ja som ti ban dat nechcel, keby si ostal ticho a uvedomil si si co si spravil. Ban som ti dal na zakalde toho ze si mi pisal blbosti o tom ze si mu chcel nahlasit VD, na ktore narok nemal a este si sa ptal zaco som ta presunul. Technicky vzato to FK bol kedze ty si normalne ucelovo k nemu sa pomalu priblizil v dobe ked on stal bokom od teba a len tak si boxoval kolem seba, hrac ani dal nepokracoval ty si od neho cuval pak si na neho chvilu cumel a pak si ho az zabil, takze to bola totalni demence 

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Garlin píše:ja som ti ban dat nechcel, keby si ostal ticho a uvedomil si si co si spravil. Ban som ti dal na zakalde toho ze si mi pisal blbosti o tom ze si mu chcel nahlasit VD, na ktore narok nemal a este si sa ptal zaco som ta presunul. Technicky vzato to FK bol kedze ty si normalne ucelovo k nemu sa pomalu priblizil v dobe ked on stal bokom od teba a len tak si boxoval kolem seba, hrac ani dal nepokracoval ty si od neho cuval pak si na neho chvilu cumel a pak si ho az zabil, takze to bola totalni demence
Promiň, ještě neznám úplně všechno, je to složité, když se k tomu vracíš po dlouhé době. A i ty sám si říkal, že na JB neznáš všechno, že to ani nejde, protože se JB neustále vyvíjí. A to je můj případ, na JB jsem dlouho nebyl a za tu dobu se toho tam změnilo hodně, takže se ještě zaučuji.

WAYZ (cti vejz)
Gamesites.cz

Gamesites.cz
-
WAYZ - Mistr
• Stránka 1 z 1