I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Stížnost na admina/šerifa Izmael

Příspěvekod F3N0M3N » 23 srp 2018, 20:57 VIP

https://ctrlv.cz/IcDW - 1
https://ctrlv.cz/xhNA - 2
https://ctrlv.cz/TCbv - 3

Screeny konverzace s adminem.

Po permanentním banu jsem se rozhodl využít možnosti unbanu za VIP.
Ihned v původní žádosti jsem vyplnil vše podle vzoru, napsal jsem tam VIP kód, který je ještě číselný, teď jsou podle mě jen na písmenka, nevím. Napsal jsem nick vipka, poslal výpis z konzole apod. :arrow: A NAVÍC JSEM DODAL INFO, že se jedná o VIP, které tam je, ale už ho nepoužívám, protože se mi tam k tomu přesunuli další jiné výhody konkrétně, jak píšu EVIP výhody, které SI CHCI PONECHAT, ale vyměnit to za úplně jiné výhody na úplně jiném nicku s úplně jiným kódem (MÝM KÓDEM).

Admin si zprávu přečetl pár minut po odeslání, ale odpověděl až někdy kolem půlnoci. Napsal mi, že se jedná o VIP k právům, které zaniklo s mými právy. Práva už tu pár let nemám, takže nevím, kde se vzala tahle informace... No nicméně jsem ihned všechno vyvrátil, odeslal jsem screeny, kde jde jasně vidět, že jsem to VIP vyhrál za soutěž, která na tomto portále probíhala se spuštěním HLstats (tehdy ještě PSYCHOSTATS). Můžete je vidět také na jednom z mých screenů nahoře, jeden jsem zamazal, protože obsahuje čistě již v první zprávě zmiňovaný VIP kód. Každopádně věřím, že je sem nemusím také kopírovat a nebude těžké si napsat ty 4 znaky za neustále se opakující adresu.
:arrow: Řekl bych, že tedy z této konverzace je úplně zcela jasné, že se bavíme prostě o nějakém normálním VIPku, které jsem vyhrál ze soutěže, jeho kód je dvakrát zmiňovaný. Je tam asi 5 screenů z konverzace noblemarem, jak mi tuto výhru předává.

Šerif si zprávu opět přečetl nebo zobrazil velmi rychle, ale neodpověděl, a tak jsem se ho po nějakých 16 hodinách rozhodl na sebe upozornit. Chtěl jsem vědět, co se děje. Nechci ho tu nahlašovat za to, že by mu odpověď dlouho trvala, jasně to můžete vidět na screenu, kde se předem omlouvám, že je to hlavně ze zvědavosti a respektuji, že má někdo ve 12 večer jiné starosti než řešit unban. Každopádně na to poměrně rychle zareagoval viz screen a to se slovy "odebral jsem ti aktivní VIP, které mi vyjel v systému, máš unban". SORRY KURVA, ALE JEBAT!! Otevřel jsem CSko a zjišťuji, že nemám aktivní svoje EVIP výhody, s kterými jsem nechtěl vůbec nic dělat. Okamžitě jsem ho kontaktoval, že udělal chybu a on mi řekne, že zprávy nebyly příliš srozumitelné?

Já fakt nevím, jak to tam máte nastavené, ale SAKRA JE TOHLE NORMÁLNÍ?? POKUD SNAD NĚČEMU NEROZUMÍM, TAK SE RADŠI NEJDŘÍV ZEPTÁM A POTOM JEDNÁM, ZVLÁŠŤ, KDYŽ SE JEDNÁ O NEVRATITELNOU SITUACI :!: :!: :!: :!: :!:

Já doprdele vím moc dobře, že jsem neměl cheatovat, jak mi to tam mistr napsal, ale to znamená, že mě jako bude týpek okrádat nebo co??? Moc dobře vím, že jsem neměl cheatovat, fakt mi za to nestálo, jen mi ujely debilní nervy, tak jako mi ujíždějí teď kvůli tomuhle mistrovi. Přišel jsem o určitou pověst, kterou jsem tu vybudoval za nějaké roky jako admin, jako hráč, jako "youtuber". To je mnohem víc než 99 Kč za unban. I víc než pro mě nejdůležitější EVIP na f1 z několika dalších kusů, co na serverech mám. Tak, ať mi prosím neříká, co jsem neměl dělat, uvědomil jsem si to velice rychle. Dávno před banem jsem se s tím přiznal několika lidem, kterým věřím. Ať si teda pan Poradna radí někomu, kdo o to stojí a aspoň trochu se snaží, když už zachází s "cizími penězmi".

Děkuji.

EDIT: stížnost jsem rychle stáhnul, protože jsem viděl novou odpověď v PM, bohužel nepomohla, chtěl jsem to dál řešit soukromě, ale pak jsem si všiml, co tento admin odepsal do mini-chatu, i když jsem tam já jeho jméno absolutně nezmiňoval.

Měl jsem tu ještě poslední odstavec, kterým jsem to hezky uzavíral, bohužel ten jsem nenakopíroval do wordu. Třeba si vzpomenu teď při běhu a postnu ho, jak se vrátím.
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

[Vyřešeno] Stížnost na admina/šerifa Izmael

od Rumcajz » 23 srp 2018, 20:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Stížnost na admina/šerifa Izmael

Příspěvekod F3N0M3N » 23 srp 2018, 21:06 VIP

Zapomněl jsem ještě doplnit v průběhu stížnosti, že než jsem admina "popostrčil", že už dlouho čekám, tak jsem pprosil jednoho milého admina, Milana, jestli by mu prosím nenapsal na steam, že jsem mu poslal žádost, abychom to mohli když tak efektivněji a lépe probrat, když neví, jak je to s tím VIPkem ze soutěže.

Věřím ,že to tady Milan může potvrdit nebo ještě zajedu do konverzace na steamu, jak se vrátím z běhu.

|Přesně jsem si myslel, že to blbec pokazí, úplně jsem viděl, že nastane tahle situace, vtipné že? :lol: ani ne...
Frajer to zcela ignoroval. Beru to, není to jeho povinnost se mnou komunikovat na steamu, ale pak nemá dělat takové velké chyby.
Navíc jsem se dozvěděl ,že mě neokradl jen o 400 kč, ale dokonce 800. Já už si totiž fakt nepamatuji, kolik dohromady stála EVIP aktivace dohromady.
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod F3N0M3N » 23 srp 2018, 22:13 VIP

@ F3N0M3N - 23 srp 2018 23:05
@ Derakh12, Pak má napsat, ano udělal jse mchybu, špatně jsem ti rozuměl, *EDIT**Je to částečně chyba obou*, nic z toho by se nestalo, pokud by jsi necheatoval, ale to ty víš. Napíšu někomu výše postavenému, aby ti EVIP obnovil nebo nahodil nové a vyměníme to správné VIP.
@ Derakh12 - 23 srp 2018 23:03
@ F3N0M3N, ale čteš co on píše? Má přístup pouze k aktivním Evip a jen aktivní Evip se dá vyměnit za Ub
@ F3N0M3N - 23 srp 2018 23:02
@ Ghast, Tvrdí, že mi EVIP nemohou vrátit, že je to permanentní akce. Chci dosáhnout, co já vím, přiznání nějaké chyby minimálně a navrácení těchto výhod, které mi odebral on jeho chybou? To je asi tak všechno. Pokud má někdo možnost "vyčarovat" VIP z určitých soutěží a turnajů (hlavně v minulosti), určitě ji má i teď. Nemyslím si, že když byla například ta soutěž, v které jsem vyhrál to VIP a zároveň ho vyhrálo i dalších 11 lidí (celkem 12), že všechny ty VIPka zaplatil noblemar z vlastní kapsy, tehdy ještě "pouze" HLSA možná i šerif furienu.
@ Ghast - 23 srp 2018 22:37
@ F3N0M3N, Čeho jsi chtěl dosáhnout tou stížností ?? Izma z tebe ted určitě vyroste ...

To je asi všechno, co bych k tomu aktuálně chtěl dodat. Nežádám tady o žádné zrušení funkce nebo bůh ví čeho. Jak zmiňuji v textu, jde mi převážně o získání mých výhod zpátky a vyřešení nějakou férovější cestou za správné VIP nebo další VIP, které mám k dispozici.
Mistr místo toho, aby to se mnou nějak řešil třeba tak, jak píšu tady výše v textu (moje ideální představa). Tak si dělá hroznou srandu v minichatu, že aspoň nebudeme cheatovat. Já si teda myslím, že tu daň jsem si už dávno vybral úplně někde jinde a ještě dlouho vybírat budu, jak jsem již psal v předešlém komentáři. Takže by se na mě aspoň nemusely dělat takový svinstva.
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod F3N0M3N » 23 srp 2018, 22:23 VIP

Pokud by někoho napadl podobný argument, moje odpověď pro rychlejší řešení.

@ F3N0M3N - 23 srp 2018 23:18
Mohl mi snad napsat, vidím tu pouze tohle EVIP. Chceš vyměnit unban za něj? A ne mi to hned sebrat ty vole. To je trochu rána kudlou do zad ne? Já si mám teď zaplatit nové EVIp ,když jsem mohl mít unban za 1 minutu za 99kč?

@ F3N0M3N - 23 srp 2018 23:16
@ Derakh12, A co s tím pořád proboha? Já se tam snažím argumentovat a argumentuji s reálnými důkazy, že VIP které chci použít na výměnu za unban existuje a je aktivní a ten frajer mi nekompromisně sebere jiné EVIPko.

@ Derakh12 - 23 srp 2018 23:14
@ F3N0M3N, tvoje stížnost- screen 3 a 2 odpověď nahoře od Izmaela...napsal to snad polsky nebo jak že to nechápeš?
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod Whoik » 25 srp 2018, 21:38 VIP

Ahoj, přidej si mě na steamu, pokud mě nemáš a tam to spolu vyřešíme.
Whoik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Izmael » 25 srp 2018, 22:01 VIP

Za mne omluva ;) Zbytek se vyřeší na steamu s Whoikem.

Vyřešeno
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Vyřešeno] Stížnost na admina/šerifa Izmael

Příspěvekod Leaders69 » 26 srp 2018, 21:00

Nebudem sa vyjadrovať, kam nemám, pretože môžem dostať ban na web...
Leaders69
Zkušený
Zkušený

Re: [Vyřešeno] Stížnost na admina/šerifa Izmael

Příspěvekod F3N0M3N » 27 srp 2018, 16:15 VIP

Všechno vyřešeno. EVIP opět aktivní. VIP za ban také snad vyměněno, pokud se v tom dobře orientuji.
Děkuji za spolupráci Whoika i Izmaela.
Zároveň se omlouvám za své vyjadřování a případně, pokud jsem se někoho dotknul. Speciálně se omlouvám Izmaelovi, měl jsem vše řešit s klidnou hlavou, ale byl jsem v ten moment fakt naštvanej pod sletem událostí a jednal jsem hodně v afektu.
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Zpět na Stížnosti na Adminy