Volná diskuze o našich serverech a módech.

ZASE............

Příspěvekod Tery12 » 26 srp 2018, 14:17

Zdravím, musím sem ZASE psát, jelikož jsem totálně nasraná že mi ZASE zmizelo brnění.
Včera jsem se odpojila asi mezi 7/8 hodinou... Dnes, 26.8 ve 3 hodiny se připojím na server SURVIVAL a po chvilce hraní zjistím, že nemám SVOJE BRNĚNÍ SE VŠEMI ENCHANTY CO JDE (brnění jsem měla na sobě) . Laskavě mi sem nepište že je to moje chyba (což moje chyba není) a ať se uklidním jelikož být v klidu nemohu protože to není poprvé co se mi tohle stalo ( stalo se mi to asi 6x před wipem, nikdo mi nic nevrátil a pak MI admini říkali, že je to už "OPRAVENÝ"). Ostatní věci v invektáři mám, jen to podělané brnění ne. Děkuji že to ZAS nějak "rozumně" vyřešíte a ZNOVU SI to opravíte, jelikož mě vážně nebaví srát peníze co vydělávám dlouho do nových věcí.
Děkuji, AMALIE.


Server - Survival
můj nick na serveru - AMALIE
den kdy se to nejspíš stalo - 25.8 ( den kdy jsem se odpojila) 26.8 (den, kdy jsem se připojila a neměla jsem brnění)
Uživatelský avatar
Tery12
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 92
Registrován: 27 pro 2016, 15:38
Bydliště: Praha

ZASE............

od Rumcajz » 26 srp 2018, 14:17

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22
Bydliště: Praha

Re: ZASE............

Příspěvekod Khertys » 27 srp 2018, 10:14 VIP

Ahoj, vsechno co nas napadlo udelat ohledne mizeni veci jsme prozatim udelali, nikdo si nestezoval, ze by mu neco mizelo (minimalne v poslednich par mesisich). Je zajimave, ze to mizi stale "jen" tobe. Pokud uvazujeme situaci, ze mluvis pravdu a opravdu ti to zmizelo, tak musis udelat ty neco, co to zpusobi, ne naopak - napriklad ze se odpojis na nejakem specialnim miste, v nejakem svete,...pro reseni toho problemu by bylo potreba maximum informaci, co muzes posktynout - avsak tahle specificka situace je podivnejsi nez driv, kdyz pises ze ti zmizelo jen brneni a ostatni veci ti zustaly.

Kdyz pises, ze jsi dostala od adminu informaci, ze to je opravene - no od doby, co jsme na tom dlouho pracovali nikomu veci nemizely, tedkon se tam vratis a najednou zase zmizi a opet jen tobe (nutno podotknout, ze pokud ti zmizely uz tolikrat, tak tam musi byt u tebe nejakou malickost, kterou treba udelas, byt i nevedomky, ktera tento problem vyvola).

Zkus o tom popremyslet, zamyslet se a dat nam nejake voditko, ktere by mohlo urychlit reseni problemu.
Uživatelský avatar
Khertys
Hlavní Support
Hlavní Support
 
Příspěvky: 1159
Registrován: 10 bře 2013, 10:22
Bydliště: Hradec Králové

Re: ZASE............

Příspěvekod Tery12 » 27 srp 2018, 18:47

Čau, hele já vážně nevím čím to může být, ale hrozně mě štve že mi pořád mizí dobré věci. Napadá mě jen, že by to šlo nějakým bugem, nic jiného mě nenapadá. A ještě k tomu jestli píšu pravdu - proč bych si asi pořád stěžovala na stejnou věc? Nemám až tolik času řešit to že mi mizí věci ( brnění) ale když si chci zahrát na pár hodin když mám čas tak mě to štve tohle pořád dělat. Ještě k tomu co se dělo dřív - dřív mi nemizelo jen brnění, ale klidně i všechny věci z inventáře... a nedělo se to jen mě, ale i pár dalším lidem. Každopádně se budu snažit zjistit čím to může být..
Věci mi asi nedáte co? Stačí 4 knihy oprava.... Zbytek si nějak sehnat dokážu.

Děkuji za trpělivost semnou, jelikož jsem velmi nervní osoba. :)
S pozdravem, Amálie.
Uživatelský avatar
Tery12
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 92
Registrován: 27 pro 2016, 15:38
Bydliště: Praha


Zpět na Servery

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků