Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyr.]Unban na JB

Příspěvekod SmutnyFaker » 03 zář 2018, 17:40

1. Název topicu -> Server / Admin / váš nick (server - kde jste ban dostali a admin - který vám ho udělil)..
Muj nick na Serveru je :*[ $Night$ ]*~Smutny*Faker

Nickname *[ $Night$ ]*~Smutny*Faker
Herni ID VALVE_0:0:417649499
SteamCommunity ID 76561198795564726
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID & IP
Druh banu Zakaz pripojeni k CT
Důvod Zakaz k CT [Neschopnost Simona/CT]
Zabanován dne 03.09.2018 - 17:17:45
Vyprší dne 04.09.2018 - 17:17:45 (22 Hodin 38 Minut zbývá)
Zabanovaný od Lambda2. Zkopírujte výpis z konzole, který se objevuje po napojení do hry. Pokud výpis nevidíte, napište do chatu příkaz /ban a objeví
se. Výpis z konzole se ukazuje u všech druhů banů (ban do hry, ban na chat atp...)

3. Napište co se stalo.
Hral sem na JB 3 a simonoval sem a spadla mi wifi a ja na jednou dostal ban.

4. Napište zda jste, nebo nejste VIP hráč
Nejsem VIP hráč
SmutnyFaker
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyr.]Unban na JB

od Rumcajz » 03 zář 2018, 17:40

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Unban na JB

Příspěvekod Br0visT » 03 zář 2018, 18:28

Ban si dostal odo mňa.
Stale si zle vysvetľoval hráčom čo majú robiť. Najprv si poslal hračov na jb_rush na tu pyramidu z krabičiek každeho pred jednu krabicu a vysvetlil si to štylom kto bude najvyššie preživa, hráč Kaciii tam bol prvý no ty si si zmyslel, že ešte si nepovedal štart tak si ich poslal znova pred krabice a dal to znova s tym že začnú na štart? To bolo prvé, ešte si nepovedal štart a hráč ktorý nebol Kaciii tak už vyskočil na krabicu no poslal si ho späť (druhé nadržovanie? :? ) hráči ti tam vrátane mňa a Kaciii písali demence no ty si to ignoroval a na slovíčko štart tam vyskákala skôr ta druhá zebra a Kaciii si zabil. Podobné nezmysly pokračovali pred tým, keď sa napríklad hráči mali nehýbať, ty si pozeral priamo na nich, videl že sa hýbe, no nereagoval si. Potom dojdeš neskôr na server, píšeš mi že som magor, že sa bojím prísť TS a píšeš to snáď pár kôl. Toľko odo mňa všetko, v banliste si môžeš nájsť že som doposiaľ dal iba 10 banov, čo o mne svedčí, že nie som ten typ spravíš blbosť = ban, no keď vidím, že niekomu niet rady a po svojej blbosti sa ešte odpojí (je mi jedno či ti to padlo či nie, odpojilo ťa to v momente), tak bohužiaľ dáš si od CT pauzu a poučíš sa z chýb.
Br0visT
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Knedlajs » 03 zář 2018, 18:38 VIP

Píšeš, že hráč robil neustále prešľapy.
Prečo si to neriešil hneď, keď niečo spravil zle? Možno keby dostal vtedy upozornenie, prípadne prehodenie, nebol by musel prísť BAN.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod Br0visT » 03 zář 2018, 19:02

Voice som moc nepoužival pretože som nemal na to prostriedky. Na sklo som to mohol napisať to priznavam. Každopadne keby sa hráč neodpojil, banom by som to určite neriešil. Ak sa vám zdá ban prísny, poprosím o zníženie trestu, no prísť na server a nútiť ma na TS popritom mi písať do magorov :idea: za to, že hráč sám nevie pravidlá a nesie si následky. Nemám pocit, že som pochybil. Ďakujem
Br0visT
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Knedlajs » 03 zář 2018, 19:21 VIP

Pokiaľ hráč nadával (komukoľvek a akokoľvek), mal byť upozornený. Ak pokračoval, mal dostať kick zo servera. Ak sa vrátil a pokračoval, mal dostať mute na 10 minút.

Admin bez mikrofónu nemá na JB čo robiť, pretože používať toto príslušenstvo je z pozície JB Admina vo väčšine prípadov nevyhnutné. Na to ho máte, aby ste ho používali. Keď nemám mikrofón, neidem na server. Jednoduché.

Stále som nenašiel odpoveď na to, prečo nebol hráč riešený hneď pri prvom priestupku. Ako má hráč vedieť, že spravil niečo zlé, keď mu to Admin nepovie?

BAN som ti skrátil, Admin bude poučený.

Vyriešené.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Unban Žádost