• Stránka 1 z 1
[Vyr.]brovist / jb1
1. Popis situace - Hrala sa mapa jb guetta, Hrac mal simona a kazdeho poslal na ciaru dal zakazy (blablabla). Ja som si pomocou SGS prisiel z zborjky na BOX zeby som mal lepsi vyhlad na hracov ktory boli na ciare, admin brovist mi dal slay s reasonom "tebe nemusim nic vysvetlovat". Vsetci hraci boli na ciare a stale som sa dival smerom na nich tym padom som daval pozor aj na simona preto nepadla ziadna zbura
2. Důkazy - HLTV dodam ked skonci mapa
2. Důkazy - HLTV dodam ked skonci mapa

-
L0GiC1337 - Sponzor
[Vyr.]brovist / jb1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: brovist / jb1
"Tebe nemusim nič vysvetľovať" - Adminom si bol a za svoju demenciu už nie si, no pravidla poznáš a akokeby naschvál si ich porušoval - nadávky hlavne, píšeš do a-chatu sračky atd... Kedže robíš SGS tak na hráčov asi moc pozor nedávaš (nestrážiš simona/hráš sa), čo som ti aj po tom napísal a preto si dostal slay. Takže nepíš sračky, dosť čo som ťa sem tam spectoval tak si bol aj AFK a občas vznikali vzbury takže buď rád, že som ťa pred tým neprehodil. S knedlikom sme vyriešili kedy sa slayuje sgs, nakoľko jedina "opica" na serveri si ty a pred tym som takuto skusenosť nemal. Za mňa zatiaľ všetko.
-
Br0visT - Zkušený
Nebudu se vyjadřovat tam, kam nemám.
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
On to stebou riesil lebo som mu napisal ja.Br0visT píše:S knedlikom sme vyriešili kedy sa slayuje sgs
Br0visT píše:Kedže robíš SGS tak na hráčov asi moc pozor nedávaš (nestrážiš simona/hráš sa)
Kedze idem smerom na box a nepozeram na vaznov tak to znamena ze aj vtedy si hrajem ? NIE! Robil som sgs smerom ku boxu, bol som tam 100x rychlejsie.
To ze som bol admin neznamena ze mi nemas vysvetlik tvoj reason grabu/slayu/kicku/prehoz.Br0visT píše:Tebe nemusim nič vysvetľovať" - Adminom si bol
Demo kde brovist zanedbava svoje prava http://leteckaposta.cz/696917098
- Kód: Vybrat vše
6:13 hrac sa nebezpecne priblizi, no admin mu nadrziava a necha ho zit.
17:40 CT davaju FA hracom, admin to vidi, nijak neriesi.
20:00 da prikaz chodte k stene, hrac neni u steny, nijako hraca nepotresta.. (dalsie nadrazianie)
20:00 hrac opusti miesto urcene simonom, nejako toho hraca nepotresta
21:45 budes mat nevyhodu ked prezijes atrakciu ? ( DEMENCE )
25:45 admin rozprava blbosti lebo ked hrac dostane Flash tak si ma cestu do boxu zapamatovat...
31:39 hrac ma zakazy a ma prikaz ist na ciaru na forale, brovit vidi ako porusi zakaz no nezabije ho / nenahlasi
34:10 Hrac robi hluk na server, prerusuje simon a tym kazi hru. Brovist nijako nezakroci.
39:30 Zebra skocila, mala zakazy, brovist to videl, nic nenahlasil.
39:50 Znova
41:25 Znova ( simon dokonca povie ze tam nemal ist, a nic neurobi)
41:32 Hraci mali stale pustenu Klavesnicu a mys, brovit vidi asi 3 co sa pohnu, nic nerobi znova
41:50 Brovist si skace, nehlida simon, (ZATO MNE DAL GRAB)
41:50 Robi hluk
42:15 Znova
48:00 Hrac opustil zadnu stenu, znova nic
49:17 "nehybta sa" hrac sa pohne, nijak to znova neriesi (brovist je simoin)
51:10 CT si hraje na KZ, brovit ho vidi a nejak ho neriesi
52:39 VCETCI HRACI opustia ciaru az na mna, brivost zabije len 3, a tym padom nadrziava.
Demo z mapy kde ma grabol nemam lebo to bolo znova kolo o HVD ( moje stastie) kazdopadne to co som napisal hore stale plati.

-
L0GiC1337 - Sponzor
Sorry, to demo ktore som myslel ze nemam som nasiel.
Demo kde mi dal grab za SGS / nestrazenie simona.
http://leteckaposta.cz/155066150
20:30
Demo kde mi dal grab za SGS / nestrazenie simona.
http://leteckaposta.cz/155066150
20:30

-
L0GiC1337 - Sponzor
Pekne, pekne....
Prvá situácia ("SGS"):
Naozaj neviem, či by som za toto hráča slayol. Na deme je jasne vidieť, že sa daný hráč v podstate len presúval na box (CT zónu), odkiaľ by mohol účinnejšie strážiť väzňov. Ja keď idem na box počas kola, tak síce "neesgeeskujem" (lebo to neviem
), ale tiež sa pri tom vo väčšine prípadov nepozerám priamo na väzňov, takže toto by som asi až tak nehrotil a ten slay mi príde v tomto prípade zbytočný.
Druhá situácia:
Časov je tu požehnane. Čo ma dosť mrzí, že drvivá väčšina je pravdivá.
Admin ma preto v dohľadnej dobe kontaktuje na TS, kde preberieme jeho pochybenie a trest.
Sťažnosť oprávnená.
Prvá situácia ("SGS"):
Naozaj neviem, či by som za toto hráča slayol. Na deme je jasne vidieť, že sa daný hráč v podstate len presúval na box (CT zónu), odkiaľ by mohol účinnejšie strážiť väzňov. Ja keď idem na box počas kola, tak síce "neesgeeskujem" (lebo to neviem

Druhá situácia:
Časov je tu požehnane. Čo ma dosť mrzí, že drvivá väčšina je pravdivá.
Admin ma preto v dohľadnej dobe kontaktuje na TS, kde preberieme jeho pochybenie a trest.
Sťažnosť oprávnená.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1