I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené]brovist / jb1

Příspěvekod L0GiC1337 » 15 zář 2018, 19:54 VIP

1. Popis situace - jb_anka, Hraci boli na vezicke a simon dal poslednu reakciu s tym zeby urcit poradie kto pojde prvy na atrakciu, punko siel prvy atrackiu dal ale nejake CT mu dalo FK. Potom Brovist riesil nieco s tym ze uz nema davat reakcie lebo povedal simon ze pojdu vsetci. Alu punko skapal tam musel dat dalsiu reakciu zeby urcet poradie inac by nadrziaval, Brovist ho za to ale hodil o zem / neopravneny grab..
2. Důkazy - http://leteckaposta.cz/196849514 25:00
Obrázek
L0GiC1337
Sponzor
Sponzor

[Vyriešené]brovist / jb1

od Rumcajz » 15 zář 2018, 19:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: brovist / jb1

Příspěvekod Br0visT » 15 zář 2018, 20:06

Že Punko zomrel som nevedel a sam som sa simona pytal či to už jeden dal a povedal mi ano- takže to zrejme nevedel ani on, potom som sa ho spytal či pojde každy tak mi povedal ano, tak som mu povedal aby nepokračoval s reakciami lebo bude nadržovať pri tom poslednom. Hrač nadalej odmietal moju radu, tak som ho hodil o zem - neskôr napisal knedlikovi a napisal mi do chatu že je to tak ako som vravel a "podali sme si ruky".
Br0visT
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod L0GiC1337 » 15 zář 2018, 20:21 VIP

to ide ale o to, ze ty si ho grabol o zem az po tym co punko zomrel, takze simon bol v prave davat reakciu zeby urcil poradie.
Obrázek
L0GiC1337
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Br0visT » 15 zář 2018, 20:30

Sme ľudia nie stroje, ja som to nevedel, on tiež. A s tym vedomim dalej tvoril hru preto som ho slayol (pri ct som ho nechal). Až keď sám Punko napísal, že on zomrel, tak vyšla pravda. A keď si to Danqo zistil ako to s poradím je tak mi napísal "pohoda, nabuduce budem vedieť".
Br0visT
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod L0GiC1337 » 16 zář 2018, 00:31 VIP

Br0visT píše:A s tym vedomim dalej tvoril hru preto som ho slayol. Až keď sám Punko napísal, že on zomrel, tak vyšla pravda

Ja neviem co na tym nechapes ze mas sledovat hru, a to ze si o tom "nevedel" a ze to napisal punko sam az zomrel to je tvoja chyba ze nedavas pozor ze ho zabilo CT..

Ako pravdu mas v to ze ked simon povie ze "pojdu vsetci" tak nema zmysel davat reakcie POKIAL 1 hrac to uz presiel. Ale punko zomrel a simon musel urcit ZNOVU niekoho kto pojde prvy reakciou, nemohol si to on vybrat sam nahodne lebo by mohol nadrziavat.

Teraz by som len rad pockal na hlsa nech to doriesia.
Obrázek
L0GiC1337
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Br0visT » 16 zář 2018, 08:35

Ja zas neviem ci mas komplexy z toho ze si dostal minus a teraz sa snazis zhadzovat slusnych adminov. Nikto sa na jb nesustredi na 100%, jasne ze prezriet si hodinove demo a hladat tam chyby je uz o niecom inom..Ked mi hrac sam povie ze uz to jeden dal tak mu asi budem verit (ct nic nehlasilo). A aj ked sme sa na zaver udobrili tak samozrejme tebe to vadi a musis mat posledne slovo :roll:
Br0visT
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Knedlajs » 17 zář 2018, 19:15 VIP

Dankovi som situácie s poradím vysvetlil. Uňho bol trochu iný problém ako ten, ktorý sa rieši tu.

L0GiC1337 píše:Ako pravdu mas v to ze ked simon povie ze "pojdu vsetci" tak nema zmysel davat reakcie POKIAL 1 hrac to uz presiel. Ale punko zomrel a simon musel urcit ZNOVU niekoho kto pojde prvy reakciou, nemohol si to on vybrat sam nahodne lebo by mohol nadrziavat.

Toto je pravda.

Ak by Admin poriadne sledoval hru, vedel by, že PuNko je po smrti a reakcia, ktorú chcel Simon dať, bola na mieste.
Ja tiež nekonám na základe toho, čo mi povie nejaké CT alebo Simon. Nemôžem prísť na server, a keď niekto napíše: "Hej, Knedlo! Maxipes má vehačko!", dať rovno Maxipsovi permu. Ako Admin konám stále na základe toho, čo vidím, a čoho som si vedomý.

A posledná vec. Nech už je L0GiC akokoľvek veľký dement, tak v pravidlách a JB myslení je na popredných priečkach. Nechcem vidieť, aby jeho, alebo kohokoľvek iného nejaký Admin znevýhodňoval oproti ostatným, alebo bezdôvodne prísnejšie trestal len kvôli tomu, že s ním má osobný problém. Všetci sa celý život učíme a k tomu, aby pochopili JB, by sa ho niektorí museli učiť ešte aj po smrti. Nie je hanba prijať radu. Aj keby mala prísť od normálneho hráča. Naopak, je hlúposť radu odmietnuť a neskôr na úkor toho spraviť hovadinu a pykať za ňu.

V tejto situácii (po PuNkovej smrti) mala prísť ďalšia reakcia, ktorá by určila poradie. Alebo hod kockou. To je jedno.
Grab bol teda neoprávnený. Akonáhle sa vrátim do BA, s Adminom hodíme reč na TS.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Stížnosti na Adminy