Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V]HNS- PEPE- nick Goniczzc. VIPčlen

Příspěvekod Goniczzc » 28 zář 2018, 23:33

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Pepe.
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^HideNSeek
[=] Doba trvani trestu: 120 minut
[=] Duvod trestu: Vlastni [Vydavanie sa za admina
[=] Zabanovany nickname: Goniczzc .blessedup
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:155392581
[=] Zabanovana IP: 85.135.9.14
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================

Dobry večer.. vydavani za admina? :) rekl jsem snad kde? rekl jsem snad na jakem serveru? :) pouze jsem zminil že jsem admin na foru a hltv.. ale to mužu byt kdekoliv samozrejmne? a aby mě tento vas novej admin.. nařkl a začal mi tam vypisovat.. kickovat mě za nic.. a popř. mě poučovat o cheatech/hacku. Jakože halo?!... Tento admin nevi ani co je to hack a cheat.. a mě da ban za to že se vydavam za admina když jsem rekl muj nazor :D ... wow.. Tim to bych chtel pozadat o unban.. pokud se tak nestane nevadi. Ale zaškolil bych aspon nove adminy aby se naučily trosku hrat a poznat co je legit a co je cheat.. abych nezapoměl.. Pepe si tam branil kamarada.. ktery měl Rn"Hack.. Děkuji Goni.

MAM VIP
Goniczzc
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V]HNS- PEPE- nick Goniczzc. VIPčlen

od Rumcajz » 28 zář 2018, 23:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: HNS- PEPE- nick Goniczzc. VIPčlen

Příspěvekod pepe333 » 28 zář 2018, 23:41 VIP

Zdravím kedže sa jedna o mna rád by som sa k tomu vyjadril . Kedže Goniczzc sa vydával za člena Admin teamu dokonca rozhodoval kto bude a kto nebude prijatý do A - teamu som mu na základe toho dal ban na 2 Hodiny ..

Stručne : Pripojil sa hráč strafemachine - ktorý u nás žiadal o práva sem : ziadost-o-prava-basebuilder-1-t192697.html

na zaklade toho ho Pán Goniczzc začal zosmiešnovať a písať mu že mu zamietne práva že je admin a pod ... všetko nájdete v chat logu : sem : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... 332&page=1 ( Od 1 strany do cca 5 . Najviac je zaujmava ale 4 strana .)

Vyjadril sa aj tento hráč na nášho Admina Hapyyho že ma cheaty a pod.. Ved čítajte je to zaujmavé prečitanie pre vás :) ..
SAPIENTIA - BONUM- PATRIA
pepe333
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod GrooS » 28 zář 2018, 23:53 VIP

Proč dostal ban do hry místo mute banu ?
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod pepe333 » 28 zář 2018, 23:55 VIP

Prišlo mi to vtedy ako najlepšie možne riešenie kedže sám hráč ktorý bol poškodený váhal či vôbec ešte ma žiadať o práva .. Bolo to také upozornenie ....

Už som bol samozrejme konfrontovan adminmi že by sa mal dávať skôr ban na Chat log za čo sa ospravedlnujem. V týchto veciach si budem dávať vetší pozor .
pepe333
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod GrooS » 29 zář 2018, 00:03 VIP

Nejlepší řešení to možná bylo, ale máme postupy a ty je třeba dodržovat. V takovém případě má být pouze mute ban, který by splňil svůj účel a už by nepsal nesmysly.

Hráč dostal unban, příště si bude dávat pozor co píše, jinak bude potrestán. Vyřešeno.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [V]HNS- PEPE- nick Goniczzc. VIPčlen

Příspěvekod Goniczzc » 29 zář 2018, 01:21

Jestli teda mužu jestě dodat.. jinak Děkuji Grosy... Hrač srafemachine.. Ma Hack Rn.. jde to prostě vidět air time strafu.. a to jak se mu postupne zrychlujou strafy.. jde taky poznat to že tady admin Pepe brani pana strafemachina.. viz chatlog. protože hrač skočil stat Long jump 258 na pre 269 pri gainu 45.. coz vtomhle pripadě neni mozne.. je zname že tento hrač taky použiva 300ss a nastaveni Ratu.. Děkuji a poprosim o ověření hrače StrafeMachina .
Goniczzc
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod pepe333 » 29 zář 2018, 01:44 VIP

Goniczzc píše:Jestli teda mužu jestě dodat.. jinak Děkuji Grosy... Hrač srafemachine.. Ma Hack Rn.. jde to prostě vidět air time strafu.. a to jak se mu postupne zrychlujou strafy.. jde taky poznat to že tady admin Pepe brani pana strafemachina.. viz chatlog. protože hrač skočil stat Long jump 258 na pre 269 pri gainu 45.. coz vtomhle pripadě neni mozne.. je zname že tento hrač taky použiva 300ss a nastaveni Ratu.. Děkuji a poprosim o ověření hrače StrafeMachina .

Vieš keby že si o to zadáš hneď ( pri PM / pošte ) , neni problém ho natočiť a hodiť ho do CHH na posúdenie . Nie teraz to takto riešiť . Kedže nemáš žiadne dôkazi tažko ho CHH posúdi .

Za to že som ti dal ban na herny portál sa ospravedlňujem a davaj si nabuduce pozor na koho sa hráš , pretože sa to môže otočiť proti tebe ( Vid Dneska ) . Pritom stačilo napísať len /poštu pozri si toho prosim ta ten ma to , alebo daj to preveriť .... :) .. Bohužial sme sa stretli v takejto žiadosti ...
pepe333
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod strafemachine » 01 říj 2018, 08:39 VIP

Ospravedlňujem sa za vyjadrovanie ale vceľku sa ma to tu týka takže ma chvíľku prosím strpte. To že o mne ľudia hovoria že som zapnutý mi je úplne jedno. Naposledy hovorím že nie som. Ale to že si niekto bude vymýšľať tak hnusné lži ako ty gonic tak to je neuveriteľné, že ťa huba z toho nebolí. V živote som nedal 258 LJ s 269 prestrafe, ak máš screen / demo s opakom tak mi ho prosím daj, rád sa priučím. V živote sa nemal raty, úprimne povedané som musel googliť čo presne to je a nejak nechápem prečo nie je hodnota cvaru forcenutá v plugine rovnako ako napríklad minmodels ale to odbočujem. Sidespeed 300 tiež nepoužívam, nepotrebujem to. Neskutočné ako môže niekto v troch vetách klamať tak že sa mu až z huby práši. Kedykoľvek som ochotný ísť na server, zoberte si celý váš admin team aj s popcornom a spectujte ma ako skáčem a posudzujte čo chcete. S adminom Pepe sa nijak extra nepoznám, len ho vídam na servery takže celá vec s tým že sa ma zastáva je mimo, jednoducho používa mozog a všimol si že moje staty sú úplne legit.

PS: Gonic skús menej závidieť a viac trénovať. Raz tá 250 padne.
strafemachine
Zkušený
Zkušený

Zpět na Unban Žádost