• Stránka 1 z 1
Doplnění znalostí
1. Existuje příkaz podívej se na mě ? Nebo je to jen "past" na hráče ?
Situačně - když má T nakázáno mít puštěnou klávesnici a myš, a SIMON řekne podívej se na mě, T se podívá = kill ??
2. Když je vůdce, a pro odstranění použiji větu nigga skočí, s tím, že byli zákazy, a on neskočí, dostane kill ?
nebo se jedná o slovíčkaření, a dostane kill když skočí ?
3. K tomu se váže i další otázka, a to, jestli je slovíčkaření tak závažný přestupek, že se za to dává BAN ? nebo je to něco jako
neplatná otázka "Jaké je hlavní město Prahy ?". A má cenu ho nahlašovat ?
4. Jakou roli hraje rychlost mluvení ve hře, s tím, že mi bude dobře rozumět, jen hráč nedává dostatečný pozor, tak to
přeslechne. Je to chyba moje ? - mluvím rychle, nebo jeho - nedává dostatečný pozor.
5. Při druhu věty " zebry skočí/VIP hráči skočí" můžu použít i obdobnou větu "hráči se zvonem" atd... jedná se jen op říkladovou větu, jde mi hlavně o souvislosti s tímto příkazem.
Situačně - když má T nakázáno mít puštěnou klávesnici a myš, a SIMON řekne podívej se na mě, T se podívá = kill ??
2. Když je vůdce, a pro odstranění použiji větu nigga skočí, s tím, že byli zákazy, a on neskočí, dostane kill ?
nebo se jedná o slovíčkaření, a dostane kill když skočí ?
3. K tomu se váže i další otázka, a to, jestli je slovíčkaření tak závažný přestupek, že se za to dává BAN ? nebo je to něco jako
neplatná otázka "Jaké je hlavní město Prahy ?". A má cenu ho nahlašovat ?
4. Jakou roli hraje rychlost mluvení ve hře, s tím, že mi bude dobře rozumět, jen hráč nedává dostatečný pozor, tak to
přeslechne. Je to chyba moje ? - mluvím rychle, nebo jeho - nedává dostatečný pozor.
5. Při druhu věty " zebry skočí/VIP hráči skočí" můžu použít i obdobnou větu "hráči se zvonem" atd... jedná se jen op říkladovou větu, jde mi hlavně o souvislosti s tímto příkazem.
Všechno jde lépe s kapkou vína v břiše - Tyrion Lannister
I wish I was a monster you think I am -Tyrion Lannister
I wish I was a monster you think I am -Tyrion Lannister
-
Venanko - Kolemjdoucí
Doplnění znalostí
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Doplnění znalostí
1.Pokud je ze situace jasný ke komu Simon mluví tak se na něj máš podívat.Pokud máš v boxe na zadní stěně 20 vězňů co mají mít puštěnou k a m a simon dá příkaz podívej se na mě tak se na něj můžeš i nemusíš podívat, když ze situace není jasný na koho simon mluví.
2.Když dá Simon příkaz nigga skočí tak vůdce gangu může i nemusí skočit ani v jedné situaci ho nezabiješ a je úplně jedno jestli má nebo nemá zákazy.
3.Nemá pokud to není Fajkoman potom se obrať na stížnost na adminy
4.Pokud ti je dobře rozumět není v tom problém, ale často si hráči chtějí zahrát na eminema a potom ten problém může vzniknout.
5.Můžeš
2.Když dá Simon příkaz nigga skočí tak vůdce gangu může i nemusí skočit ani v jedné situaci ho nezabiješ a je úplně jedno jestli má nebo nemá zákazy.
3.Nemá pokud to není Fajkoman potom se obrať na stížnost na adminy
4.Pokud ti je dobře rozumět není v tom problém, ale často si hráči chtějí zahrát na eminema a potom ten problém může vzniknout.
5.Můžeš
Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:

-
Tokop - Mistr
• Stránka 1 z 1