• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]Práva / Knife
Nick ve hře: Fredderyck
Nick na fórum: ItzMeDozee
Profil na fórum: itzmedozee-u55340.html
Věk: 16 let
Steam nick: Fredderyck
Steam ID: STEAM_0:0:131773246
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... me=cstrike
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Nějaké bany ve svojí historii mám, ale jeden největší ban je permanentní na jiném portále.
Něco o mně: Moc nevím co sem napsat, ale dnešním rokem jsem začal studovat na učilišti s oborem strojní mechanik, za svůj život jsem vystřídal spoustu sportů jako například fotbal, tenis, hokej, ale 2 roky zpátky jsem se začal více zajímat o bojové sporty u kterých jsem zůstal.
Proč bych chtěl na Gamesites adminovat?: Po nějaké době jsem se vrátil zpátky na knife a chtěl bych znovu zažít ty dobré chvilky, nejen z pohledu hráče, ale také z pohledu admina, který dokáže udělat pořádek. Jelikož se vlak v PP sekci nebanuje a já když v tu chvíli nemám na steamu žádného admina aktivního, tak s tím můžu udělat akorát tak kulové.
Děkuji moc za čas strávený nad touto žádostí. Přeju hezký zbytek dne a hodně štěstí do života!
Nick na fórum: ItzMeDozee
Profil na fórum: itzmedozee-u55340.html
Věk: 16 let
Steam nick: Fredderyck
Steam ID: STEAM_0:0:131773246
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... me=cstrike
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Nějaké bany ve svojí historii mám, ale jeden největší ban je permanentní na jiném portále.
Něco o mně: Moc nevím co sem napsat, ale dnešním rokem jsem začal studovat na učilišti s oborem strojní mechanik, za svůj život jsem vystřídal spoustu sportů jako například fotbal, tenis, hokej, ale 2 roky zpátky jsem se začal více zajímat o bojové sporty u kterých jsem zůstal.
Proč bych chtěl na Gamesites adminovat?: Po nějaké době jsem se vrátil zpátky na knife a chtěl bych znovu zažít ty dobré chvilky, nejen z pohledu hráče, ale také z pohledu admina, který dokáže udělat pořádek. Jelikož se vlak v PP sekci nebanuje a já když v tu chvíli nemám na steamu žádného admina aktivního, tak s tím můžu udělat akorát tak kulové.
Děkuji moc za čas strávený nad touto žádostí. Přeju hezký zbytek dne a hodně štěstí do života!
-
ItzMeDozee - Zkušený
[Zamítnuto]Práva / Knife
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Práva / Knife
Izmael Ti napsal, že si máš projít akademií, takže tam Tě taky nasměruji
Navíc Tvé vyjadřování na serveru rozhodně neodpovídá vyjadřování budoucího admina.
Zamítnuto.

Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1