• Stránka 1 z 1
nardy?/ZMB
Zdravím, rád bych požádal o práva na ZM.
Nick ve hře: nardy?
Nick na fóru: Nardy
Profil: tu
Věk: 21
Nick na steamu: nardy?
SID: STEAM_0:1:77745657
Hlstats: tu
Bany, či jiné prohřešky GS i jinde: Žádný ban, tu ani jinde.
Něco o sobě: Ahoj, jmenuji se Filip, je mi 21 let, momentálně jsem zaměstnaný na oddělení reklamací v Alze, rád se bavím, sem tam sportuji, volnočasově i csko, nebo jiné hry na steamu. Admin jsem tu byl již od roku 2014 pak jsem se k adminování opět vrátil po kratší pauze. Nakonec jsem skončil úplně z osobních důvodu, nebyl prostor, stěhování s přítelkyní a chtěl jsem se věnovat více os. životu. Práva jsem měl hlavně na knifech, dostal jsem se i na pozici supporta, časem i do PP, chvíli před svým odchodem jsem řešil i UB na kf.
Proč bych chtěl práva: Asi z toho důvodu, že mám dosti nevyužitého času, knife už není co to bývalo a zálibu jsem si dlouhodobě našel právě na zm, rád bych pomohl svoji aktivitou a prací na serveru.
Děkuji, za reakci s pozdravem, nardy?
Nick ve hře: nardy?
Nick na fóru: Nardy
Profil: tu
Věk: 21
Nick na steamu: nardy?
SID: STEAM_0:1:77745657
Hlstats: tu
Bany, či jiné prohřešky GS i jinde: Žádný ban, tu ani jinde.
Něco o sobě: Ahoj, jmenuji se Filip, je mi 21 let, momentálně jsem zaměstnaný na oddělení reklamací v Alze, rád se bavím, sem tam sportuji, volnočasově i csko, nebo jiné hry na steamu. Admin jsem tu byl již od roku 2014 pak jsem se k adminování opět vrátil po kratší pauze. Nakonec jsem skončil úplně z osobních důvodu, nebyl prostor, stěhování s přítelkyní a chtěl jsem se věnovat více os. životu. Práva jsem měl hlavně na knifech, dostal jsem se i na pozici supporta, časem i do PP, chvíli před svým odchodem jsem řešil i UB na kf.
Proč bych chtěl práva: Asi z toho důvodu, že mám dosti nevyužitého času, knife už není co to bývalo a zálibu jsem si dlouhodobě našel právě na zm, rád bych pomohl svoji aktivitou a prací na serveru.
Děkuji, za reakci s pozdravem, nardy?
Ex :
All Knife Admin
All Paintball Admin
PP Admin - Knife
Knife CHH
CS 1.6 support
#KNIFER SINCE 2012

All Knife Admin
All Paintball Admin
PP Admin - Knife
Knife CHH
CS 1.6 support
#KNIFER SINCE 2012

-
Nardy - Drbna
nardy?/ZMB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: nardy?/ZMB
Být to na mě, nahodím tě zpět. Snad bude mít stejný pocity i HLSA 

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Re: nardy?/ZMB
Už sme dohodnutí na pokecu 

Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1