• Stránka 1 z 1
[Vyr.]Nomero Uno | jb1
Zdravim, hrala se mapa jb_snow, ja byl simon, byl jsem na stolech u cel, Nomero mel vd, a byl mezi stoly, rekl jsem vd opusti areal simona, nesel, nechtel jsem zabijet, precijen je to admin. Vsak prece, kdyz reknu vd opusti areal simona, a jsem v boxu, tak ma vdcko opustit areal cel ne?? no ale radsi jsem se zeptal jinych, no odpoved byla ze tam kde je simon. S nomerem jsme se domluvili, ze to v klidu poresime, takze to neberte jako stiznost, ale spis ze bud si objasnim pravidlo ja, nebo nomero.
Diky, volumo
Diky, volumo
#volumo
steamcommunity.com/id/johnykridlo/
EVIP : JB1, F1, KNF1
- Najn
- Amatér
[Vyr.]Nomero Uno | jb1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nomero Uno | jb1
Simon môže vyhnať VD jedine z priestoru, kde tvorí atrakciu s ostatnými väzňami, pokiaľ sa mu VD pletie do danej atrakcie.
Píšeš iba, kde si stál ty. Takže buď popíš situáciu presnejšie, kde si tvoril atrakciu, kde boli väzni, ako sa ti VD plietlo do atrakcie, alebo dodaj demo a my si ho pozrieme.
Prípadne by sa sem mohol vyjadriť aj Admin a popísať nám situáciu z jeho pohľadu.
Píšeš iba, kde si stál ty. Takže buď popíš situáciu presnejšie, kde si tvoril atrakciu, kde boli väzni, ako sa ti VD plietlo do atrakcie, alebo dodaj demo a my si ho pozrieme.
Prípadne by sa sem mohol vyjadriť aj Admin a popísať nám situáciu z jeho pohľadu.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Najn píše:Zdravim, hrala se mapa jb_snow, ja byl simon, byl jsem na stolech u cel, Nomero mel vd, a byl mezi stoly, rekl jsem vd opusti areal simona, nesel, nechtel jsem zabijet, precijen je to admin. Vsak prece, kdyz reknu vd opusti areal simona, a jsem v boxu, tak ma vdcko opustit areal cel ne?? no ale radsi jsem se zeptal jinych, no odpoved byla ze tam kde je simon. S nomerem jsme se domluvili, ze to v klidu poresime, takze to neberte jako stiznost, ale spis ze bud si objasnim pravidlo ja, nebo nomero.
Diky, volumo
Mel jsem vezne na stolech, vd si skakalo mezi stoly. Podle me jsem ho mohl vyhnat, no uvidime.
#volumo
- Najn
- Amatér
Ak si tvoril atrakciu na stoloch a VD bolo medzi nimi, po vyzvaní Simona malo opustiť daný areál, kde si tvoril hru.
Počkáme na vyjadrenie Admina.
Počkáme na vyjadrenie Admina.
-
Okej tak podme na to, mal si hráčov na stole, nijak som sa ti tam neplietol a nerobil si žiadnu atrakciu, proste si ich mal len na stole, ja som tamad asi 2 x prešiel (medzi tými stolmi) a potom som stál za tebou, potom si predal slovo a vyhnal ma druhá hráč.

-
NomeroUno - Spamer
Ako ju aj mohol tvoriť, keď sa mu tam prechádzalo VDčko, že jo.
Podľa vašich vyjadrení malo VD opustiť areál a využívať atrakcie, kým sa dá. Veď máte celú mapu k dispozícii, omg....
Keďže to ale neberieš ako sťažnosť, tak ty vieš, že si chybu nespravil a Admin nabudúce odcupitá trénovať trampolínu, lebo je na tom s ňou dosť žalostne.
Vyriešené.

Podľa vašich vyjadrení malo VD opustiť areál a využívať atrakcie, kým sa dá. Veď máte celú mapu k dispozícii, omg....
Keďže to ale neberieš ako sťažnosť, tak ty vieš, že si chybu nespravil a Admin nabudúce odcupitá trénovať trampolínu, lebo je na tom s ňou dosť žalostne.

Vyriešené.
-
• Stránka 1 z 1