[Zamítnuto] CanyoneroCZ / TTT / žádost o akademika

Příspěvekod CanyoneroCZ » 08 říj 2018, 22:19

1. Nick ve hře[/b]: CanyoneroCZ

2. nick na fóru: CanyoneroCZ

3. Odkaz na profil: https://www.gamesites.cz/forum/canyonerocz-u62126.html

4. Věk: 16 let

5. Steam ID: VALVE_0:0:1859352551

6. Sekce, kde se chci stát akademikem: Trouble in Terrorist town (resp. hlavně 4)

7. Odkaz na HLStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hlstats.php?mode=playerinfo&player=403983

8. Proč chci akademika ?: Omlouvám se, ale trochu bych se rozepsal :)

8.1: Chtěl bych zamezit primárně spamování voice chatu a nadávkám ale musím začít tady, takže...
8.2: ...zatím jsem nahlásíl pár cheaterů a pokračovat v tom budu tak jak tak, takže myslím, že by nebylo od věci si
předem vydláždit cestu na admina. tedy pokud se zadaří
8.3: Chtěl bych zabránit věcem, jako je teamování, přehazování T zbraní nevinným apod.

9. Prohřešky na GS: 2x mute za nadávky (malé), na nick ani IP jsem nic dalšího nenašel.[EDIT] Honzak2004 - bratr. možná by se něco našlo...

10. byl jsem již Akademik na GS ?: Ne, ale rád se přiučím něčemu novému

Něco navíc: Zdravím, mé jméno je Tomáš, ale většina z vás mě bude znát spíše pod nickem CanyoneroCZ. Je mi 16 let a mezi mé oblíbené činnosti patří primárně TTT na GS a to nepíši jen proto, abych si zvedl šance, vážně nemám život :D . Na serveru hraji asi přes půl roku, ale je to jen hrubý odhad. S GameSites mám dost zkušeností, mám základní znalosti AMX módu a nědělá mi problém komunikace s ostatními hráči, seznamování se s novými lidmi, nebo jen tak v klidu hrát. Omlouvám se, že jsem tady připsal dalších osm řádků, ale přišlo mi to jako dobrý nápad napsat něco o sobě, aby ste měli alespoň hrubý obrázek o tom, co jsem za člověka. Velice komunikativní, jsem pro každou zábavu, ale umím být i seriózní. Prosím přehlédněte těch pár chyb, nebo lépe mě na ně upozorněte. chybami se člověk učí.
Děkuji, CanyoneroCZ
https://sites.google.com/view/canyonerocz
CanyoneroCZ
Amatér
Amatér

[Zamítnuto] CanyoneroCZ / TTT / žádost o akademika

od Rumcajz » 08 říj 2018, 22:19

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: CanyoneroCZ / TTT / žádost o akademika

Příspěvekod Tommy58 » 13 říj 2018, 12:35 VIP

Jedna z těch lepších, či jinak řečeno nejlepších přihlášek, co jsem viděl. Bohužel ti musím oznámit, že na TTT sekci se akademik nedává. Je to proto, že tam neexistuje HLstats, takže nemůžeme kontrolovat aktivitu a vaše chování. Mohu vám nabídnout jakéhokoliv jiného akademika, ale na tuto sekci doopravdy ne.
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod CanyoneroCZ » 13 říj 2018, 13:46

Taková chvála ? :D
Ne. omlouvám se, ale jinde bych akademika / admina dělat prozatím nezvládl. jedině kde je ta nejmenší možnost (kromě právě TTT) je jailbreak, ale upřímě... neznám tam pravidelné hráče, ostatní adminy, a vlastně pořádně ani pravidla(ne, že bych tam dělal b***el, jen mám ještě mezery).proto se je stále pomalu učím, ale tak za měsíc bych si klidně poslal přihlášku na JB akademika.
(vlezdoprdelka Cany)
Děkuji moc všem, kteří obětovali svůj čas čtením mé žádosti a hlavně Tommy58 za jeho odpověď a vztřícný přístup.
Děkuji, CanyoneroCZ
https://sites.google.com/view/canyonerocz
CanyoneroCZ
Amatér
Amatér

Příspěvekod Tommy58 » 14 říj 2018, 08:31 VIP

Když myslíš. Tak teda zamítnuto.
Tommy58
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Přihlášky