• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Hitler na hrad
Věk: 56 let
Nick na serveru: Potkanshi, ale to je jen pseudonym.
Mé hlstats: Nechceš radši vidět xdd
Sekce, na kterou bych chtěl dostat práva: Jailbreakos
Bany, které jsem dostal: Žádné
Něco o mně: Mé pravé jméno je Adolf Hitler. Jsem nacistický politik. Narodil jsem se v Rakousku v zemi zaslíbené. Mezi mé končíky patří vražední židů, rád hraji fotbal, jaibreak apod. Byl jsem velice platný ve 2.světové válce. Miluji koncentrační tábory, tam se rád vždycky podívám, jak chlapci makají od celých plic. V roku 1933 jsem dosáhl titulu kancléře (ne Palpatina ze Star Wars). Nepatřím mezi ty zlé, jsem spíše klidný, hodný chlapík, který chce pomoci světu. Mezi mé oblíbená jídla patří německé wursty (nemyslím admina, tímto tě pozdravuji).
Proč právě já ? Myslím si, že toho světu můžu mnohé nabídnout. Jsem hrdý na to, že hraji na JB s velice inteligentními spoluhráči.
Případné poznámky: GUHH NESMÍ DOSTAT PRÁVA.
S pozdravem milý váš Hitler (PotkaNshi).
Nick na serveru: Potkanshi, ale to je jen pseudonym.
Mé hlstats: Nechceš radši vidět xdd
Sekce, na kterou bych chtěl dostat práva: Jailbreakos
Bany, které jsem dostal: Žádné
Něco o mně: Mé pravé jméno je Adolf Hitler. Jsem nacistický politik. Narodil jsem se v Rakousku v zemi zaslíbené. Mezi mé končíky patří vražední židů, rád hraji fotbal, jaibreak apod. Byl jsem velice platný ve 2.světové válce. Miluji koncentrační tábory, tam se rád vždycky podívám, jak chlapci makají od celých plic. V roku 1933 jsem dosáhl titulu kancléře (ne Palpatina ze Star Wars). Nepatřím mezi ty zlé, jsem spíše klidný, hodný chlapík, který chce pomoci světu. Mezi mé oblíbená jídla patří německé wursty (nemyslím admina, tímto tě pozdravuji).
Proč právě já ? Myslím si, že toho světu můžu mnohé nabídnout. Jsem hrdý na to, že hraji na JB s velice inteligentními spoluhráči.
Případné poznámky: GUHH NESMÍ DOSTAT PRÁVA.
S pozdravem milý váš Hitler (PotkaNshi).
„ Creativity is a huge part of my game as a player. It helps open doors which others don't see.“ - Paul Pogba
-
ihSnaktoP - Amatér
[Zamítnuto] Hitler na hrad
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Hitler na hrad
Tahle přihláška je účel jen pobavit tamější publikum. Berte to prosím Vás s ohledem. Přeji krásný zbytek krásného večera, nashledanou. S pozdravem PotkaN.
e.CK: Víš o tom že toto je trestné ?
e.CK: Víš o tom že toto je trestné ?
„ Creativity is a huge part of my game as a player. It helps open doors which others don't see.“ - Paul Pogba
-
ihSnaktoP - Amatér
Re: Hitler na hrad
ihSnaktoP píše:Tahle přihláška je účel jen pobavit tamější publikum. Berte to prosím Vás s ohledem. Přeji krásný zbytek krásného večera, nashledanou. S pozdravem PotkaN.
Ohromně jsme se všichni pobavili, příště by to chtělo zkusit něco nového

Zamítnuto
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
• Stránka 1 z 1