Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Akali

Příspěvekod erwin » 18 říj 2018, 17:37 VIP

Akali
Obrázek
Odpadlá vražedkyně


CHAMPION SPOTLIGHT


ROLE - MID
RP - 790
BL - 3150

SCHOPNOSTI



Značka zabijáka (Passivka)
Obrázek
Když Akali způsobí nějakému šampionovi poškození kouzlem, vytvoří kolem něj kruh energie. Pokud z něj sama odejde, získá její následující automatický útok bonus k dosahu a poškození.



Úder pěti bodů (Q)
Obrázek
Akali rozhodí pět kunai, čímž způsobí poškození, jehož míra závisí na jejích hodnotách bonusového útočného poškození a síly schopností, a zasažené nepřátele zároveň zpomalí. Pokud má Akali v okamžiku seslání téměř plnou energii, Úder pěti bodů ji vyléčí.

Vystřelí v oblouku své kunai a způsobí bodů magického poškození. Nepřátelé vpředu budou na chvíli zpomaleni.Pokud má Akali při seslání téměř plnou energii, vyléčí si zdraví.Na nejvyšším stupni schopnost způsobuje poskokům a příšerám bodů poškození.




Háv soumraku (W)
Obrázek
Akali vytvoří kouřovou clonu. Dokud se v ní nachází, je neviditelná, nelze na ni zaměřit nepřátelská kouzla či útoky a získá bonus k rychlosti pohybu. Když zaútočí nebo použije schopnost, krátce se odhalí.

Akali hodí kouřovou bombu a na sek. vytvoří oblak hustého kouře.Kouř Akali zahalí před nepřáteli a poskytne jí 20/25/30/35/40 % k rychlosti pohybu.Vstupem nebo výstupem ze zahalení se trvání Hávu prodlouží.




Hod šurikenem (E)
Obrázek
Provedeš salto vzad a hodíš před sebe šuriken, jenž způsobí fyzické poškození. První zasažený nepřítel nebo oblak kouře bude označen. Opětovným sesláním přiběhneš k označenému cíli a způsobíš mu totéž poškození ještě jednou.

Provedeš salto vzad a hodíš před sebe šuriken, jenž způsobí bodů fyzického poškození a označí prvního zasaženého nepřítele nebo oblak kouře.
Opětovné seslání: Přiběhneš k označenému cíli a způsobíš mu totéž poškození ještě jednou.




Dokonalá poprava (R)
Obrázek
Akali skočí zvoleným směrem, zasažené nepřátele omráčí a způsobí jim poškození. Opětovné seslání: Akali popoběhne zvoleným směrem a popraví všechny nepřátele, které zasáhne.

Dvojice přeběhnutí: Při prvním přeskočí přes nepřátele, na okamžik je omráčí a způsobí jim bodů fyzického poškození. Po uplynutí sek. může Akali přeběhnout znovu.Druhé přeběhnutí má podobu průrazného výpadu, který popraví nepřátele a v závislosti na jejich chybějícím zdraví jim způsobí až bodů magického poškození.





MYTOLOGIE


Akali, která opustila řád Kinkou i svůj titul Pěst stínu, nyní útočí sama a je připravena být smrtící zbraní, kterou její lid potřebuje. Přestože dodržuje vše, co ji její mistr Shen naučil, přísahala, že bude bránit Ionii před nepřáteli, zářez po zářezu. Akali sice útočí v tichosti, ale svůj vzkaz tím do světa vyšle jasně a nahlas: bojte se zabijáka, co nemá pána.
Viete prečo deti v Afrike nejedia lieky?
Lebo je na nich napísané až po jedle.
Uživatelský avatar
erwin
Spamerův sluha
Spamerův sluha
 
Příspěvky: 1019
Registrován: 01 kvě 2018, 23:31
Bydliště: Mladá Boleslav

Akali

od Rumcajz » 18 říj 2018, 17:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22
Bydliště: Mladá Boleslav

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků