Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Pyke

Příspěvekod erwin » 22 říj 2018, 10:11 VIP

Pyke
Obrázek
Rozparovač z Krvavého přístavu


CHAMPION SPOTLIGHT

ROLE - Support
RP - 975
BL - 6300


SCHOPNOSTI


Dar utopených ( Passivka )
Obrázek
Když se Pyke ukrývá před nepřáteli, regeneruje si poškození, které mu nedávno způsobili šampioni. Pykeovi se také nemůže ze žádného zdroje zvýšit maximální zdraví, to se mu místo toho převádí do bonusového útočného poškození.



Kostěná harpuna (Q)
Obrázek
Pyke buď probodne nepřátele před sebou, nebo si k sobě přitáhne jednoho protivníka.

Stisknutí: Pyke zasáhne všechny nepřátele před sebou a způsobí jim 0 (+0) bodů fyzického poškození.
Podržení: Pyke vrhne svou harpunu, přitáhne si k sobě prvního zasaženého nepřítele a způsobí mu 75/125/175/225/275 (+60% bonusového útočného poškození) bodů fyzického poškození.Cíle zasažené kterýmkoliv z těchto útoků budou na 1 sek. zpomaleny o 90 %.Útok provedený stisknutím způsobí poskokům a příšerám s výjimkou nejbližší jednotky o 50 % nižší poškození.



Hladina duchů (W)
Obrázek
Pyke získá kamufláž a výrazný bonus k rychlosti pohybu.

Pyke získá kamufláž a bonus k rychlosti pohybu ve výši 60/65/70/75/80 % (+4% bonusového útočného poškození %), který se během [object Object] sek. postupně snižuje.
Kamufláž: Pyke je ukrytý před zraky nepřátel, dokud nevstoupí do jeho detekčního okruhu. Útočením či sesíláním kouzel se kamufláž zruší.



Přízračný protiproud (E)
Obrázek
Pyke popoběhne vpřed a zanechá za sebou přízrak, který se k němu vrátí a omráčí všechny nepřátele, jimiž při tom projde.

Pyke se rychle přesune a zanechá za sebou utopený přízrak. Po krátké prodlevě se přízrak vrátí k Pykeovi a všem nepřátelům, jimiž projde, způsobí 95/125/155/185/215 (+100% bonusového útočného poškození) bodů fyzického poškození a na 1.1/1.2/1.3/1.4/1.5 sek. je omráčí.



Smrt z hlubin (R)
Obrázek
Pyke skočí k nepřátelům s nízkým zdravím a popraví je, čímž bude moci toto kouzlo použít znovu. Spojenci, který si připsal asistenci, poskytne dodatečné zlaťáky.

Pyke zasáhne všechny nepřátelské šampiony nacházející se v oblasti ve tvaru X. K cílům, které mají méně než 0 (+80% bonusového útočného poškození) zdraví, se teleportuje a popraví je. Nepopravení nepřátelé utrpí fyzické poškození ve výši této hraniční hodnoty.Když nějakého nepřátelského šampiona v oblasti X cokoliv zabije, asistující spojenec získá plné zlaťáky za zabití a Pyke bude moci během 20 sek. seslat Smrt z hlubin ještě jednou.
Celkem poskytnuto zlaťáků: 0



MYTOLOGIE
Proslulý harpunář Pyke z bilgewaterských Vražedných doků měl najít smrt v břiše obří žravuchy… ale přesto se vrátil. Nyní se plíží vlhkými uličkami a průchody města, jež mu dříve bylo domovem, a používá své nově nabyté nadpřirozené dary k tomu, aby rychle a krvavě skoncoval s každým, kdo vydělává na zneužívání slabosti ostatních. Ve městě obývaném hrdými lovci příšer se náhle objevila příšera, která loví je.
Viete prečo deti v Afrike nejedia lieky?
Lebo je na nich napísané až po jedle.
Uživatelský avatar
erwin
Spamerův sluha
Spamerův sluha
 
Příspěvky: 1019
Registrován: 01 kvě 2018, 23:31
Bydliště: Mladá Boleslav

Pyke

od Rumcajz » 22 říj 2018, 10:11

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22
Bydliště: Mladá Boleslav

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků