• Stránka 1 z 1
[V]Ziadosť o UB/voice chat
Zdravím , volám sa BEZMOZEK a nieakým nedopatrením som dostal BAN na voice/Chat PERMU. Občas som napísal niečo nepekné, ale mohol by to pán sewe prehodnotiť a udeliť mi napr týžden alebo niečo primerané ako aj ostatným hráčom.
Som ani nehral a PUCKA ten dobytok robil bordel a už rovno aj aj som dostal, a to som poslednú dobu celkom slušný, rozhodne sú tam odomňa aj horší, tak ak by to mohol pan sewe znížiť by bolo fajn. Dík a s pozdravom BEZMOZEK
Som ani nehral a PUCKA ten dobytok robil bordel a už rovno aj aj som dostal, a to som poslednú dobu celkom slušný, rozhodne sú tam odomňa aj horší, tak ak by to mohol pan sewe znížiť by bolo fajn. Dík a s pozdravom BEZMOZEK

- BEZMOZEK
- Amatér
[V]Ziadosť o UB/voice chat
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ziadosť o UB/voice chat
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... layer=3182
Ať si o Tobě udělá každý svůj obrázek. Už v minulosti jsi měl permu od Aweeho. Nemyslím si, že si zasloužíš UB, za ty Tvé prasárny, co píšeš
Ať si o Tobě udělá každý svůj obrázek. Už v minulosti jsi měl permu od Aweeho. Nemyslím si, že si zasloužíš UB, za ty Tvé prasárny, co píšeš
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Veď dobre BAN si zaslúšim, ale primeraný nie permu... a nie ked si kúpim UB a napišem 1 Nadavku znova perma... a ostatní vulgárnejši hrači dostanu max 1 den alebo 10 min alebo nič chápeš? 

- BEZMOZEK
- Amatér
Není to vůbec za jedno slovo, to jsi na omylu. Druhá věc, určitě si vzpomínáš na mou zprávu, kterou jsem Tě upozornil, aby ses choval slušně. Očividne je Ti to fuk a chováš se dále jako omezenec. Já Ti UB nedám, za mě si jej nezasloužíš. Ban jsem navíc ještě probíral s Izmaelem, takže pokud někdo jiný z vyšších usoudí, že si UB zaloužíš, tak prosím.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Unban nebude. Vyřešenoo
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1