• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Surf Combat ADMIN
Název topicu: [email protected]/Surf Combat server
Nick na serveru: [email protected]
SID: STEAM_1:1:449000535
Sekce, na které chci práva: Surf Combat
Věk: 13 (zním na 10 ale popravdě je mi 13)
Bany, které jsem dostal: Žádné bany sem nedostal
Ahoj jmenuji se Štěpán je mi 13 let miluju hraní her hry sem začal od malička Gamesites.cz sem poznal 2016.
2016 sem začal hrát JailBreak a 2017 sem začal hrát Surf Combat nemněl sem aktivitu byl sem v nemocnici měl sem zlomenou 1 ruku.A admin sem na 11 serverech (nechci se chlubit).A jěště Gamesites je super portál aj na Lolko aj na Minecaft.
A sou tu strašně hodní admini.Moje oblíbená barva je Modrá a černá.Moje oblíbené zvířátko je Pejsek.
Nick na serveru: [email protected]
SID: STEAM_1:1:449000535
Sekce, na které chci práva: Surf Combat
Věk: 13 (zním na 10 ale popravdě je mi 13)
Bany, které jsem dostal: Žádné bany sem nedostal
Ahoj jmenuji se Štěpán je mi 13 let miluju hraní her hry sem začal od malička Gamesites.cz sem poznal 2016.
2016 sem začal hrát JailBreak a 2017 sem začal hrát Surf Combat nemněl sem aktivitu byl sem v nemocnici měl sem zlomenou 1 ruku.A admin sem na 11 serverech (nechci se chlubit).A jěště Gamesites je super portál aj na Lolko aj na Minecaft.
A sou tu strašně hodní admini.Moje oblíbená barva je Modrá a černá.Moje oblíbené zvířátko je Pejsek.
- stepass
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Surf Combat ADMIN
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Surf Combat ADMIN
stepass píše:Bany, které jsem dostal: Žádné bany sem nedostal
A co tyhle tři?
stepass píše:A admin sem na 11 serverech (nechci se chlubit).
Dejme tomu, že kdybych tomu věřil, proč si žádáš tady? Admina bys tu mohl mít jedině v případě, že nikde jinde admin nejsi.
Jinak stejně nesplňuješ podmínky + žádost ani není kompletní. Ze serveru navíc vím, že chování na post admina rozhodně nemáš, věčně tě upozorňuji a slyším mluvit/psát nesmysly.
Splň podmínky pro přijetí, začni se trochu chovat a projev snahu, potom můžeme teprve o postu admina začít uvažovat.
Zamítnuto.
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1