• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Trsak / JB
Dobrý den, už dlouho pozoruji (zhruba týden) že trsak CS:GO Server Admin ignoruje (i po mem nekolikatem upozornění)bugovaní serverů Jailbreaku, i když to má na starost.
Například nepřidávaní peněz u CT (dnes jsem zjistil že i u T) pak bugovaní PP a bugovaní simona což vypadá tak že simon umře a je pořád simonem po smrti a CTčka si tudíž nemůžou vzít simona.
Trsakovi to píšu už zhruba týden a zatím nic nevyřešil jsem z toho smutný, jelikož jsem si koupil VIP a nemůžu ho využívat na 100%.
S pozdravem
NEJLEPŠÍ HRÁČ JAILU PUG 
Například nepřidávaní peněz u CT (dnes jsem zjistil že i u T) pak bugovaní PP a bugovaní simona což vypadá tak že simon umře a je pořád simonem po smrti a CTčka si tudíž nemůžou vzít simona.
Trsakovi to píšu už zhruba týden a zatím nic nevyřešil jsem z toho smutný, jelikož jsem si koupil VIP a nemůžu ho využívat na 100%.

S pozdravem

-
Pugg - Pokročilý
[Zamítnuto] Trsak / JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Trsak / JB
Ahoj,
takže prvně bych ti rád něco ujasnil. Jelikož je server v aktivním vývoji a dochází k pravidelným aktualizacím, tak se prostě může na serveru objevit nějaký bug. Navíc zde je i další faktor a to je Valve. CS:GO je také stále aktivně vyvíjená hra a v poslední době Valve svými aktualizacemi spíše háže komunitním serverům klacky pod nohy. To znamená, že nový bug může vzniknout i na základě aktualizace hry a ne mojí chybou.
Všemi bugy se zabývám ihned po řádném nahlášení a snažím se je co nejdříve vyřešit. Objevit příčinu toho, co bug způsobuje, však není vždy jen tak. Nejlepší je, když se mi podaří bug zreprodukovat. Pokud se to nepodaří, tak pomůže alespoň demo nebo nějaký konkrétní popis dané situace. Z tvých nahlášení typu "pp nefunguje", "nedostal jsem peníze za kill", ... se však jen velmi těžce něco reprodukuje, natož opravuje.
Bug se simonem vznikl dnešním updatem a byl během 30 minut opraven. Co se týče ostatních bugů, tak na jejich opravě jsem začal pracovat hned poté, co mi byly řádně nahlášeny (tedy poté, co mi bylo zasláno demo i se všemi informacemi okolo).
S pozdravem
TRSAK 
takže prvně bych ti rád něco ujasnil. Jelikož je server v aktivním vývoji a dochází k pravidelným aktualizacím, tak se prostě může na serveru objevit nějaký bug. Navíc zde je i další faktor a to je Valve. CS:GO je také stále aktivně vyvíjená hra a v poslední době Valve svými aktualizacemi spíše háže komunitním serverům klacky pod nohy. To znamená, že nový bug může vzniknout i na základě aktualizace hry a ne mojí chybou.
Všemi bugy se zabývám ihned po řádném nahlášení a snažím se je co nejdříve vyřešit. Objevit příčinu toho, co bug způsobuje, však není vždy jen tak. Nejlepší je, když se mi podaří bug zreprodukovat. Pokud se to nepodaří, tak pomůže alespoň demo nebo nějaký konkrétní popis dané situace. Z tvých nahlášení typu "pp nefunguje", "nedostal jsem peníze za kill", ... se však jen velmi těžce něco reprodukuje, natož opravuje.
Bug se simonem vznikl dnešním updatem a byl během 30 minut opraven. Co se týče ostatních bugů, tak na jejich opravě jsem začal pracovat hned poté, co mi byly řádně nahlášeny (tedy poté, co mi bylo zasláno demo i se všemi informacemi okolo).

S pozdravem

Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
Moje nahlášení bylo mířeno na tebe a ne na server nevím proč bych ti měl popisovat a zprostředkovávat demo či screen když to neni moje starost já ti to říkám z me dobre vule že tam jsou bugy při PP(jeste než to mely admini jako povinnost)
A ty by ses měl jako admin spravně zachovat a omluvit se i za servery, protože jsem si koupil VIP za můůůůůůj kredit a nesplnuje to co má (nechci zacházet do extremu ale můžu to řesit přes cops takže si pospes :-*** )

-
Pugg - Pokročilý
4. Gamesites pripousti, ze vyhody nemusi fungovat vzdy na 100% vzhledem k upravam serveru, ktere obcas probihaji. V pripade zjisteni dojde k brzke naprave.
11. Uzivatel se predem zrika veskerych naroku na reklamaci, ci vraceni penez. V pripade problemu muze kontaktovat [email protected] kde probehne odborna rada.
Prajem veľa šťastia s "cops"
11. Uzivatel se predem zrika veskerych naroku na reklamaci, ci vraceni penez. V pripade problemu muze kontaktovat [email protected] kde probehne odborna rada.
Prajem veľa šťastia s "cops"
-
OrIoN7531 - Drbna
Pugg píše:Nechci zacházet do extremu ale můžu to řesit přes cops takže si pospes :-***

-
Deluxe391 - Profesionál
Jasne že to berieme s humorom
Aj Trsak to bral s humorom ked si mu pisal že nejde PP.
Si to prečital, zasmial sa, zavrel. 
Aj Orion čokoladka ti to napisal s humorom... pokial hladal tie GS zakony tak mal zachvat (smiechu samozrejme).
Ale vlastne cela tato stažnost je jeden cely humor

Aj Orion čokoladka ti to napisal s humorom... pokial hladal tie GS zakony tak mal zachvat (smiechu samozrejme).

Ale vlastne cela tato stažnost je jeden cely humor

-
Deluxe391 - Profesionál

Několikrát jsem ti dal šanci normálně hrát, očividně nechceš, tvoje mínus.
Zamítnuto.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1