• Stránka 1 z 1
[V]Matony / <not responding> / D2
Dobrý večer,
tak v kľude si hrám na vašom serveri, ako už asi posledných pár mesiacov, a zrazu z ničoho nič dostanem ban od "SWAT-[El!te](A)Matony" Neviem čoho som sa dopustil, z čoho to tak admin vydedukoval, ale CS hrám už asi 10 rokov aspoň 3x do týždňa, a ak má dostať ban teraz každý, komu to trochu lepšie ide, kto bude potom hrať na Vašich serveroch? Mňa sem dotiahol kamarát, vravím hrám u vás pár mesiacov a všetko je v pohode, až na dnešok. Prosím Vás o prešetrenie a UN ban...

tak v kľude si hrám na vašom serveri, ako už asi posledných pár mesiacov, a zrazu z ničoho nič dostanem ban od "SWAT-[El!te](A)Matony" Neviem čoho som sa dopustil, z čoho to tak admin vydedukoval, ale CS hrám už asi 10 rokov aspoň 3x do týždňa, a ak má dostať ban teraz každý, komu to trochu lepšie ide, kto bude potom hrať na Vašich serveroch? Mňa sem dotiahol kamarát, vravím hrám u vás pár mesiacov a všetko je v pohode, až na dnešok. Prosím Vás o prešetrenie a UN ban...

-
notresponding - Kolemjdoucí
[V]Matony / <not responding> / D2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o UN ban
Ahoj, napiš nám potřebné informace podle vzoru
vzor-jak-pozadat-o-unban-t61719.html

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Re: Žiadosť o UN ban
Pardón, ešte som toto nikdy neriešil.
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: SWAT-[El!te](A)Matony
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #2
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [Aimbot]
[=] Zabanovany nickname: <not responding>
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:2027279777
[=] Zabanovana IP: 188.167.253.206
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.cz/unban
===============================
Nie som VIP hráč.
Nestalo sa nič
Hral som si v klude CS na Vašom serveri ako vždy, a zrazu som dostal ban za "AB". Žiadne "AB" nepoužívam. Túto hru hrávam aktívne už 10 rokov. Hrať som to začal súbežne s Vietcong 1.6 FA, kde som hral aj v ESL. Viem, že je ťažké rozpoznať dnes cheatera od lepšieho hráča, v niektorých prípadoch, avšak nemôžem dostať perma ban za niečo čo nie je pravda
. Je tisíc dalších serverov, ale ten Váš som si obľúbil mám tam už aj zopár známych. Bolo by mi ľuto odísť kvôli ničomu. Vďaka..
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: SWAT-[El!te](A)Matony
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #2
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [Aimbot]
[=] Zabanovany nickname: <not responding>
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:2027279777
[=] Zabanovana IP: 188.167.253.206
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.cz/unban
===============================
Nie som VIP hráč.
Nestalo sa nič

-
Re: Matony / <not responding> / D2
V pořádku, jedná se tedy o tento ban: https://www.gamesites.cz/amxban/classic ... p?bid=1653
Topik jsem přejmenoval, aby si ho daný admin všiml. Teď vyčkej na jeho vyjádření a dodání důkazů, pak demo prošetří náš CHH tým.
Topik jsem přejmenoval, aby si ho daný admin všiml. Teď vyčkej na jeho vyjádření a dodání důkazů, pak demo prošetří náš CHH tým.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Zde zasílám demo k posouzení CHH teamu:
http://leteckaposta.cz/355728020
http://leteckaposta.cz/355728020

- Bývalý GG HLSA. Dnes už CS už nehraji.
- Potřebuješ pomoci nebo poradit? Máš dotaz ohledně Gungame serverů? Napiš mi.
-
Mattonius - Mistr
Zo zvedavosti som si to pozrel aj ja, a neviem na základe čoho admin usúdil,že mám AB? Tú časť hry si matne pamätám, akurát to boli tuším 4 kolá kde som nezomrel, lebo som využil taktiku, ktorú občas hrávam a mohli ste ju vidieť. To vydrží tak pár kôl, než na to prídu CT a už sa tam nedostanem. Za ďalšie, vedel som, že na plante sú "naši", tak som pozornosť venoval "schodom", hrávam vždy so slúchadlami tak asi ako každý, a ten DUPOT prichádzajúcich CT by musel počuť aj hluchý. Za ďalšie, ak už hráte akúkoľvek hru (strieľačku) je to nejak logicky dané, že mierite na hlavu alebo teda sa snažíte. Alebo teda niekde na chest/ramená resp krk a keď pullujete tak to tam hodí akosi nechcem povedať že samo ale chápete... Ja vlastne ani neviem, prečo sa obhajujem. Takto,a dokonca oveľa lepšie som videl hrať naozaj veľa hráčov. Neviem, teraz keď sa človek naučí hrať, pretože to hrám od 9 ročníka na základnej a teraz mám 26 rokov, tak to aby nechodil na serveri pretože všade dostane banán
. Sám som bol adminom na serveroch ešte keď som aktívne hral Vietcong 1.6 FA, a tiež som nerozdával banány, keď niekto vedel hrať.A pokiaľ viem, tak AB resp. Aimbot neseká výlučne hlavy zaradom "okoloidúcim"? Hrávam alternatívne aj na serveroch ... a nikdy som tam žiaden problém nemal, a to po večeroch hrávam OBČAS aj s adminmi. Neviem, je to na Vás vy ste "ODBORNÍCI" môj prejav Váš verdikt aj tak nezmení.
Prajem pekný deň.
agroKOMPLEX Nitra

Prajem pekný deň.
agroKOMPLEX Nitra
-
Máš unban, omlouváme se za vzniknuté problémy.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: [V]Matony / <not responding> / D2
V tom případě se i já omlouvám 

- Bývalý GG HLSA. Dnes už CS už nehraji.
- Potřebuješ pomoci nebo poradit? Máš dotaz ohledně Gungame serverů? Napiš mi.
-
Mattonius - Mistr
• Stránka 1 z 1