• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]JailBreak / XkillerCz
Zdravím ,rád bych si požádal o práva na JB.
Nick ve hře- XkillerCz
Nick na fóru- LIMETAAK
Profil na fóru- ucp.php
Věk- 15 (24.1.3)
Steam nick- Rektík ツ
Steam ID- STEAM_0:1:146592703
Hlstats- http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=129363
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál )- Na GS jsem dříve pár banů dostal (cca 2 roky nazpět byl můj poslední ban za FK). Mám i Permanetní ban na jiným portálu. Za cheating. Ano, cheatoval jsem, to nepopírám ,byla to chyba. Tento ban byl udělen někdy v roce 2016 možná i dříve.
Něco o sobě- Zdravím, jmenuji se Fanda. Jsem z karlovarského kraje. Mezi mé záliby patří Skateboarding , Snowboarding. Také i csko.
Proč bych chtěl na GS adminovat?- Jsem docela dost aktivní a pravidla umím dobře. Někdy se ale chyba stane. Chtěl bych zamezit cheatery /scriptery a podobný blbosti..
Děkuji za přečtení.
Nick ve hře- XkillerCz
Nick na fóru- LIMETAAK
Profil na fóru- ucp.php
Věk- 15 (24.1.3)
Steam nick- Rektík ツ
Steam ID- STEAM_0:1:146592703
Hlstats- http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=129363
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál )- Na GS jsem dříve pár banů dostal (cca 2 roky nazpět byl můj poslední ban za FK). Mám i Permanetní ban na jiným portálu. Za cheating. Ano, cheatoval jsem, to nepopírám ,byla to chyba. Tento ban byl udělen někdy v roce 2016 možná i dříve.
Něco o sobě- Zdravím, jmenuji se Fanda. Jsem z karlovarského kraje. Mezi mé záliby patří Skateboarding , Snowboarding. Také i csko.
Proč bych chtěl na GS adminovat?- Jsem docela dost aktivní a pravidla umím dobře. Někdy se ale chyba stane. Chtěl bych zamezit cheatery /scriptery a podobný blbosti..
Děkuji za přečtení.
-
LIMETAAK - Kolemjdoucí
[Zamietnuté]JailBreak / XkillerCz
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JailBreak / XkillerCz
Prejdi si Akadémiou.
Zamietnuté.
Zamietnuté.
-