Porušuje nekdo pravidla na Zombie serverech? Sdělte nám to zde.

(V)Zombie night 1 (Neprítomnosť adminov)

Příspěvekod G3n3r3l » 01 pro 2018, 12:08

Tak ahojte všetci :) Rozhodol som sa po 4 rokoch opäť hrávať na night 1. Mám tam zakupené EVIP. Ale k tomu hlavnému. Všimol som si, že na serveri night 1 je totálny zmätok/bordel. Chýba tam neprítomnosť adminov teda ak sú tam vôbec nejakí. Neustále porušovanie pravidiel. Medzi tie najlepšie patrí asi to teamovanie mladých hráčov, neskutočne to kazí hru, nehovorím ani o tom, že vulgarizmy su tam na dennom poriadku. Hadzovanie sa do TXT mapy a následne strieľanie z nej. Všimol som si taktiež, že na serveri boli aj SHčkari. Bol som adminom viem, že takéto "sprostosti" sa už pomaly ani neriešia ale bol by som rád (ak sa to nebude riešiť) aby so dostal na adminov night 1 aspoň kontakty za prípadné nahlasovanie. Ono veľmi dosť to kazí hru, rád by som sa stal aj adminom ale už som tu dlho nebol a neviem ako sa zmenili podmienky bol by som aj rád keby ma niektorý z adminov kontaktoval PM :) Prajem Vám pekný deň :)
Pravidlá sú len barličky pre hlupákov ktorí sa nevedia rozhodovať sami
G3n3r3l
Pokročilý
Pokročilý

(V)Zombie night 1 (Neprítomnosť adminov)

od Rumcajz » 01 pro 2018, 12:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zombie night 1 (Neprítomnosť adminov)

Příspěvekod Anub1s » 01 pro 2018, 15:21

G3n3r3l píše:Tak ahojte všetci :) Rozhodol som sa po 4 rokoch opäť hrávať na night 1. Mám tam zakupené EVIP. Ale k tomu hlavnému. Všimol som si, že na serveri night 1 je totálny zmätok/bordel. Chýba tam neprítomnosť adminov teda ak sú tam vôbec nejakí. Neustále porušovanie pravidiel. Medzi tie najlepšie patrí asi to teamovanie mladých hráčov, neskutočne to kazí hru, nehovorím ani o tom, že vulgarizmy su tam na dennom poriadku. Hadzovanie sa do TXT mapy a následne strieľanie z nej. Všimol som si taktiež, že na serveri boli aj SHčkari. Bol som adminom viem, že takéto "sprostosti" sa už pomaly ani neriešia ale bol by som rád (ak sa to nebude riešiť) aby so dostal na adminov night 1 aspoň kontakty za prípadné nahlasovanie. Ono veľmi dosť to kazí hru, rád by som sa stal aj adminom ale už som tu dlho nebol a neviem ako sa zmenili podmienky bol by som aj rád keby ma niektorý z adminov kontaktoval PM :) Prajem Vám pekný deň :)

---------
Ahoj pokiaľ nie je admin na serveri , tak hráč môže natočiť demo ( A potom ho nahlásiť.)

Pokiaľ sa chceš stať adminom tak zde : nabory-adminu-f695.html .

Aby sme sa vyhli spamu. ked máš otázky napíš mi správu.
Anub1s
Drbna
Drbna

Re: (V)Zombie night 1 (Neprítomnosť adminov)

Příspěvekod G3n3r3l » 01 pro 2018, 15:36

Všetko bolo vysvetlené môžte lock
Pravidlá sú len barličky pre hlupákov ktorí sa nevedia rozhodovať sami
G3n3r3l
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Zombie Servery