• Stránka 1 z 1
[Přijat] Žádost o akademika
Nick ve hře :!BAF!*Tippo47
Nick na foru :TippoZippo47
Odkaz na profil :tippozippo47-u56508.html
Věk :Věk : 14
Odkaz na váš HLstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... layer=7084
Steam ID :STEAM_0:0:96521734
Sekce, kde chcete akademika :BaseBuilder
Proč chci akademika :Chci pomáhat GS portálu,a docela me stve jak se rozebiraji stavby, nechci aby server byl zbytečně zaneprázdněn hráčema kteří grifujou stavby a tak chci pomoc aby bylo míň prohřešků
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ano, byl jsem akademikem byl jsem odebran kvuli neaktivite... už jsem se polepsil a vracim se k cs 1.6 naplno
aktivita by už mela byt samozrejma
Moje prohřešky na GS nebo jinde : Poslední rok jsem nedostal ban ale před čtyřmi roky jsem dostal Permanenti ban za SH, VAC na cs:go temeř za nic byl jsem usvecen na overwatch... mel jsem to jako smurf ale to sem asi nepatři
Děkuji vám, za váš čas doufám v prospěch formuláře
Nick na foru :TippoZippo47
Odkaz na profil :tippozippo47-u56508.html
Věk :Věk : 14

Odkaz na váš HLstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... layer=7084
Steam ID :STEAM_0:0:96521734
Sekce, kde chcete akademika :BaseBuilder
Proč chci akademika :Chci pomáhat GS portálu,a docela me stve jak se rozebiraji stavby, nechci aby server byl zbytečně zaneprázdněn hráčema kteří grifujou stavby a tak chci pomoc aby bylo míň prohřešků
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Ano, byl jsem akademikem byl jsem odebran kvuli neaktivite... už jsem se polepsil a vracim se k cs 1.6 naplno

Moje prohřešky na GS nebo jinde : Poslední rok jsem nedostal ban ale před čtyřmi roky jsem dostal Permanenti ban za SH, VAC na cs:go temeř za nic byl jsem usvecen na overwatch... mel jsem to jako smurf ale to sem asi nepatři

Děkuji vám, za váš čas doufám v prospěch formuláře
-
TippoZippo47 - Amatér
[Přijat] Žádost o akademika
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 1 z 1