Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyriešené]Dust2Only 1/ kai / Leader Ang

Příspěvekod AngCrew » 17 pro 2018, 14:00

Čus bus,
Předem se omlouvám, že sem píšu i když mi Awee dal ban na web a nehodlá ho zrušit.
Dostal jsem ban za Aimbot a tak chci demo :-)

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: kai
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [Aimbot]
[=] Zabanovany nickname: [DIP-CREW] Leader Ang
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:185656416
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================

Tak ukaž demo dudlíku :-) Nebudu tu psát co stalo 15/6 nebo kolik jsem měl není zrovna výsledek Aimbotu + používám herní myšku s tzv. dvojklikem či trojklikem podle toho z jakou zbraní hraji. Noob jako on asi neví, že když mi to střelí 2 rány tak mám tak na 75% i 2 hity pokud samozřejmě trefím. Jelikož 90% času jsem byl v katech nebo sem zkoušel u T spawnu BHop i když bez nějakého úspěchu tak jsem zvědavý kde vyčetl, že mám aimbot. Takže mi ukaž AB botíku :-)

A jsem VIP i EVIP.

Poprosil bych o přezkoumání admina, který vůči mě není zaujatý z důvodu stížnosti na Aweeho :-) Pokud tu takový dobrovolník v prvé linii vůbec je :-)

S Pozdravem Leader Ang
AngCrew
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyriešené]Dust2Only 1/ kai / Leader Ang

od Rumcajz » 17 pro 2018, 14:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Dust2Only 1/ kai / Leader Ang

Příspěvekod radyyys » 17 pro 2018, 14:40

Zdravím tě,tohle není ani reflex a žádná pomůcka co se týče myši,prostě sis zapomněl vypnout aimbot.Na konci dema je to znázorněné jak vyleze několik CT a začne ti to skákat uplně na všechny,prostě ti to cuklo až moc rychle.
Čas v demu na konci 126:45 jdeš dolů po schodech a najednou ti to tam lítá na všechny.

http://leteckaposta.cz/611533487
Jediná osoba na kterou se můžeš v životě spolehnout,je sám na sebe.
radyyys
Amatér
Amatér

Příspěvekod radyyys » 17 pro 2018, 15:18

V čase 117 přes HLTV jdeš opět dolů po schodech v katech a tam ti to cukne na dvě CT najednou.
Jediná osoba na kterou se můžeš v životě spolehnout,je sám na sebe.
radyyys
Amatér
Amatér

Příspěvekod AngCrew » 17 pro 2018, 15:49

Dobře :lol: Ty cukání :lol: Nakonec to bude tím, že mám před nickem DIP CREW :-D proto jsi se soustředil na mě a ne na ty dva na který si tam stěžovali :-D ty zapomněl vypnout aimbot :-D Kdybych chtěl cheatovat určitě si na tomhle portále koupím na skoro každý server VIP či EVIP :-D Ale tak počkáme si na verdikt :-)
Jinak děkuji za rychlou reakci ;)
A i za co nejrychlejší verdikt :P

S Pozdravem Zlobivý Leader Ang :P
AngCrew
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod AngCrew » 19 pro 2018, 17:51

Tak co bude? Nějaký dočasný UB? 24 hodin uteklo už dávno a i 48 hodin a stále kok.... z toho.
AngCrew
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod piri » 19 pro 2018, 21:11

Máš zatím unban
Obrázek
piri
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Příspěvekod AngCrew » 20 pro 2018, 01:07

2018-12-20 00:36:04 Leader Ang / Kai maly ga(y) Ahoj HAFI Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2018-12-20 00:36:15 RA DYS To je tvá kámoška co Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2018-12-20 00:36:20 RA DYS používáte stejný MT Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2018-12-20 00:36:23 RA DYS i DIP Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2

Chci od vás či od něj nějaký důkaz, že jsem kdykoliv použil obcházení banu se změnou SID i IP, když si tento admin v uplých džínách z dálnice dovolí toto napsat veřejně do chatu. Nikdy jsem banán za obcházení banu nedostal. Tak si toho šašu zas uklidněte. Nikde není zákaz toho, že bych nemohl pozdravit hráče ať už je DIP nebo ne.(Při příchodu cheatera bych měl kontaktovat admina, ale jelikož tam byli přítomni minimálně 2, takže jsem se obešel i bez toho). Jedná se o stejného admina co mi dal permu takže to sem patří, že je zakompexovaný. Pokazil mi hru tímto obviněním :-) Dostal jsem tu od Piriho dočasné UB do verdiktu, takže banánek neobcházím chlapče náš malý ušatý :P A to, že si dám do nicku [DIP-CREW] neznamená, že jsem DIP :-) To by jste vy vyšší ty řadový adminy mohli taky naučit, kecají na serverech pak věci, které ani neví co znamenají.

Pokud nedodá důkazy o tom, že jsem DIP, tak ať příště radši šoupe nohama.

PS. Ban na chat mám, kdyby se někomu nelíbil nick :-)))))))) + ze slušnosti samozřejmě vám do toho nechci kecat, ale urazil/navážel jsem se do "admina" (viz. můj chat), takže by byl vhodnější určitě delší banánek než jen 10 minut, ale co už každý má občas takovou tu "krámy" náladu :roll: Takže se mu tady veřejně omlouvám :roll: a provedu to i na serveru pokud tam bude až to dopíši :-)

S Pozdravem Zlobivý :twisted: Leader Ang :P
AngCrew
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod eXtr3mer » 20 pro 2018, 17:00

Demo nedostatočné. Unban ostáva...
Nabudúce bez zbytočných komentárov a narážok na admina :)

Ospravedlňujeme sa za vzniknuté problémy.
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod AngCrew » 20 pro 2018, 17:35

eXtr3mer píše:Demo nedostatočné. Unban ostáva...
Nabudúce bez zbytočných komentárov a narážok na admina :)

Ospravedlňujeme sa za vzniknuté problémy.

Děkuji za vyřešení. Za své chování se samozřejmě omlouvám a pokud mě dotyčný admin na serveru přestane ignorovat tak se mu rád omluvím i veřejně na chatu či přes poštu dle libosti :P I Vám z hlsa se omlouvám za zbytečné řeči ohledně dočasného UB :roll: všichni tady víme, že toho máte hodně a ještě více, když je pár dní po resetu :roll:

Jinak tento profil mi opět můžete deaktivovat. Založil jsem to jen tady kvůli UB žádosti.(Tak snad mi vyjímečně Awee odpustí multiúčet). Snad někdy dostanu UB na ten svůj :roll: :cry:

Přeji příjemné prožití Vánočních svátků a Šťastný nový rok.

S Pozdravem Leader Ang :P
AngCrew
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Unban Žádost