• Stránka 1 z 1
[vyřešeno]Hns nocly
Neviem z jakého duvodu ma zabanoval admin nocky keďže som žiadny ban pred týmto banom nemal.. Zas si eco vymyslel isto xdxd tento stream na kerem mi dal ban som mal ban pred resetem ale už som dostal unban ted nekdy a už sem normálny hráč nedeľa tam bordel.. Xd duvod dal ze obchadzim ban.. Tak chcem vedieť jaky ban konkrétne obchadzam
Cc
Cc
-
sbrnv4 - Pokročilý
[vyřešeno]Hns nocly
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Hns nocly
Tak čo sa deje.. Ja chci hrať uz
-
sbrnv4 - Pokročilý
Před resetem jsem tě několikrát banoval za to, že si na serveru lítal a ty si stále chodil na server z nového steamu a znova tam lítal, zabanoval jsem ti desítky steamů a ty si furt dělal kraviny a kazil všem hráčům hru cheatama. Tak jsem se zeptal HLSA, jestli ti i přes reset můžu nahodit permu a on mi to schválil. Lidi jako ty si nezaslouží u nás hrát 
Toť vše za mě.

Toť vše za mě.
-
Nocky - Profesionál
Však ja bych tam teraz hral len na mojom steame kde mam permu xdxdxs zas si to cele pokazil a budem asi nútený lietať co som doteraz tam hral bez litajiciho heku xdxd
-
sbrnv4 - Pokročilý
Admin mě ohledně této věci kontaktoval, bohužel po zpětném přečtení naší konverzace je chyba na mojí straně, kdy jsem mu situaci nevysvětlil dost jasně a došlo k nedorozumění.
Promiň, UB už máš.
Promiň, UB už máš.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1