• Stránka 1 z 1
[Přijat] Žiadosť o akademika na Jailbreak
Nick ve hře: <3 Lily <3
Nick na fóru: Lilka
Odkaz na profil:
ucp.php
Věk: 14
Steam ID: STEAM_0:1:419607301
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=227906
Proč chci akademika: pretoze ma nebavi prist na server kde neskusene { vacsinou decka } davaju FK,MFK prosto kazia ostatnym hru. tym sa dostavam ku faktu ze najviac kazia hru vtedy ked nevedia pravidla a idu ku ct simonovat, casto si nenechaju vysvetlit alebo nechcu. Chcela by som teda sprijemnovat hru ci uz sebe alebo aj ostatnym ze by som mozno tych ludi nejako poucila alebo ich nahlasila ak by to boli hacky/cheaty,nadavanie a podobne.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Obcasny Spam "Mik" z dovodu chcenia vysvetlenia fk alebo proste spytania sa ked nieco nechapem/chcem vediet.
Byl jsem už v CS 1.6 akademikem zde na portálu gamesites: Nie Nebola
Nick na fóru: Lilka
Odkaz na profil:
ucp.php
Věk: 14
Steam ID: STEAM_0:1:419607301
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=227906
Proč chci akademika: pretoze ma nebavi prist na server kde neskusene { vacsinou decka } davaju FK,MFK prosto kazia ostatnym hru. tym sa dostavam ku faktu ze najviac kazia hru vtedy ked nevedia pravidla a idu ku ct simonovat, casto si nenechaju vysvetlit alebo nechcu. Chcela by som teda sprijemnovat hru ci uz sebe alebo aj ostatnym ze by som mozno tych ludi nejako poucila alebo ich nahlasila ak by to boli hacky/cheaty,nadavanie a podobne.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Obcasny Spam "Mik" z dovodu chcenia vysvetlenia fk alebo proste spytania sa ked nieco nechapem/chcem vediet.
Byl jsem už v CS 1.6 akademikem zde na portálu gamesites: Nie Nebola
<3 Anitushh <3
-
Lilka - Kolemjdoucí
[Přijat] Žiadosť o akademika na Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
• Stránka 1 z 1