Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] 1V1 (aim) - AiMerubeN

Příspěvekod SENSEIGS » 31 pro 2018, 19:59 VIP

MOJE PŘIHLÁŠKA

1.) -AiMerubeN \(ツ)/

2.) STEAM_0:0:459997049

3.) 18

4.) Obrázek

5.) Odkaz na banlist 1 -> http://www.gamesites.cz/serversoubory/ostatni/csgoblnew1/index.php?p=commslist&searchText=STEAM_0%3A0%3A459997049&Submit=Search Odkaz na banlist 2 -> http://www.gamesites.cz/serversoubory/ostatni/csgoblnew1/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_0%3A0%3A459997049&Submit=Search

6.) Ahoj jmenuji se Kristián Háhn,bydlím ve vesníčce jménem Chodov, živím jse jako automechanik, zábava se zaobírám PC hrama, jako je CSGO Fortnite, lolko apodobně. Chodím DJovat na GS TeamSpeak a dost aktivně pod jménem -rubeN. Moje koníčky jsou ruzné, v létě spíš fotbal v zimě víc to PC :)

7.) Baví mě to, a hlavně chci aby se na serveru nešířily dále cheatery ale legit hráči jako jsme mi!
Adminoval jsem více krát, více méně to bylo krátko, protože ty portály upadly.. tak jsem se rozhodl že to skusím třeba tady na Gamesites, jednou to byl muj sen, tak se mi snad splní :)

8.) Mám zakoupené VIP

9.) Chci na AIM Sekci Č4 (1v1)
FURIEN MASTER

Obrázek
SENSEIGS
Amatér
Amatér

od Rumcajz » 31 pro 2018, 19:59

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod Gustik » 02 led 2019, 12:37 VIP

Ještě nahrát nějaké ty hodiny, nahlásit hříšníky do PP a chovat se na serveru slušně.

Před chvilkou by to byl měsíc, nyní už je to zamítnuto do té doby, než mi dodáš důkazy k těm tvým obviněním admin teamu.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Re: 1V1 (aim) - AiMerubeN

Příspěvekod SENSEIGS » 02 led 2019, 16:22 VIP

Nejsem povinnej, ti dodávat něco, co nechci :) omyl trošku nemyslíš?

Na TeamSpeaku se chováš arogantně k vuly tomu že jsme rozebraly něco co asi ubec nebylo k tématu

Další věc, řešily jsme spolu Surf VIP, které mi do ted nejde, si neschopný, a mě budeš něco psát o tom jak co a jak mám dělat? si ty normální?

PFF Ne, zamítni mě, u tebe v sekci si už nepožádam :) dokud tu budeš pusobit, protože tak neschopné HLSA je snad na Gamesites jediné

Díky
FURIEN MASTER

Obrázek
SENSEIGS
Amatér
Amatér

Re: 1V1 (aim) - AiMerubeN

Příspěvekod Gustik » 02 led 2019, 17:28 VIP

Já ti psal celou dobu normálně. To ty když jsi zjistil, že musíš čekat měsíc, jsi mi tam začal vypisovat kraviny o admin teamu. Holt důkazy nemáš, nemáme se o čem bavit.

Permanentně zamítnuto.

e.Rožko: Dal bych mu šanci, když pošle nudes... co vy na to, kluci? :)
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Nábory Adminů