Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté].:CallOfDuty:.-Kulisek654/ JailBreak

Příspěvekod kulisek654 » 19 led 2019, 22:50

Zdravím všechny Kolemjdoucí hráče, Akademiky, HLSA Adminy, Šerify,CheatHuntery a zbylé adminy!
Měl bych zájem si Znovu zažádat o prává na sekci JailBreak.
Prošel jsem si akademií, jak mi bylo řečeno a nabral nějaké další vědomosti ;)

Nick ve hře: .:CallOfDuty:.-Kulisek654

Nick na forku: kulisek654

Profil na forku: ZDE

Věk: Stále 14

Steam nick: mareklips

Steam ID: STEAM_0:1:208941806

HLstats: ZDE

Bany a prohřešky: Co se týče steam CSka, tak jsem žádný ban nedostal, je zde ovšem jedna maličkost za kterou se ještě teď trošku stydím je, že jsem se jednou pojmenoval jako admin a vydával se za něho (viz. jména na HLstats) ,protože týpeček stále memral příkaz, za který dával FKli a v té době jsem ještě neuměl nahlašovat :(
Co se ovšem týče NonSteam CSka , tak jsem měl dohromady celkem dost počítačů a notebooků, na kterých jsem csko stáhl a hrál ho, tak nějak kde jsem chtěl. Jeden notebook jsem ovšem dal mému kamarádovi takže nevím, jaká je jeho budoucnost a na HLstats je 1 dlší typček kterého vubec neznám (Možná že jsem DIP, že? :lol: ) A na tědletěch zařízeních, jsem hrál v 9-ti a 12-ti letech no a... bany,přehozy,graby,slaye a kicky pro mě byly součástí života.. :D v poslední době jsem zjistil že jsem dostal 2 bany na web, 1 jsem uvedl i v minulé žádosti, potom jsem více díval na forum a objevil ještě 1 nahlášení od Tokopa (Klik) v poslední době byly tedy bany 2!
V jednom čase jsem i hrál s kamarádama na jiných portálech a freeevip serverech kde byl ještě ban za TK (jako Tčko) a bany za přejíždění .. ale to je už dávno

Něco o sobě: Jmenuji se Marek , příjmením Lipš a v poslední době mě chytlo hraní her. Mám rád aktualitky týkající se přírody a nějaký ten sport, i když jsem líný. V tomto případě: Stanování,Procházky (Tůry),Táboráky,Následně Posilovna (která je už zavřená RIP :( ) Badminton, Brigáda a v neposlední řadě hraní her: Borderlands, Counter Strike 1.6, The Escapists, TeamFortress 2, Warcraft III

Proč bych měl mít admina?: Hráče mohu zabanovat pomocí nahlášení, proč chci být tedy admin?
1) Ušetření času - Přecijen, při nahlášení mi to může chvíli trvat a ušetřilo by mi to přeci jen čas, za který bych byl vděčný.
2) Kick/Přehoz - Na serveru jsem celkem aktivní a prohřešky , co jsou jen na kick nebo přehoz, by jsem mohl řešit a trestat, což takový akademik s tím nic neudělá.
3) Teoretický oční kontakt - Je teorie, že když je hráč zabanován přes web, tak je mu to celkem jedno a necítí na tom moc vinu, když ho ovšem zabanuje admin je to takové napětí pro toho člověka a tak dostane náš viník větší "strach" a hlavně, bude vědět za co. (moc týpků nečekuje forum PP jb zda jsou/nejsou zabanovaní a za co.. :D)

A zase jsem se rozepsal, jéžiš, prosím si o 1 do slohu BTW školu jsem po 3 letech vytáhl na samé jedničky :lol: :ugeek:
Díky za přečtení a nemohu se dočkat ať už Pozitivní nebo Negativní odpovědi.
Hezký zbytek dne!
Huh?
kulisek654
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

[Zamietnuté].:CallOfDuty:.-Kulisek654/ JailBreak

od Rumcajz » 19 led 2019, 22:50

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: .:CallOfDuty:.-Kulisek654/ JailBreak

Příspěvekod Knedlajs » 19 led 2019, 23:47 VIP

Tie farby mi skoro vybili oči. Tak som sa zľakol....

Zatiaľ si ešte nemyslím, že si vhodný kandidát na Admina.
Dolaď nejasnosti v pravidlách, hlavne v tých základných.
Vytrvaj v Akadémii a dokáž nám, že to s tými právami myslíš naozaj vážne.
Ja si ťa tento mesiac dôkladne odsledujem, a ak bude všetko v pohode, je možné, že si o mesiac skúsiš test.

Zamietnuté.

P.S.: Nabudúce vynechaj tie úpravy. Niekedy menej je viac.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Nábory Adminů