Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyriesene]Unban/Dust2 only1/SAM PROTI VSETKYM/Anti-Cheat

Příspěvekod Giajohnny » 20 led 2019, 23:18

Nickname Anti-Cheat[Controlling]
Herni ID VALVE_0:0:85020226
SteamCommunity ID 76561198130306180
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID & IP
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Cheat [WallHack]
Zabanován dne 20.01.2019 - 22:51:26
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od SAM PROTI VSETKYM
Zabanovaný na Gamesites.cz ^Dust2 Only #1

Zdravím, chtěl bych se ohradit vůči udělení banu, žádné WH nepožívám, CSko hraji již přes rok, celková má aktivita je přes 18 dní (docela šílené) a poměr killů k death mám 1,16:1, jsem výhradně na dust2 only 1 a to velice často, téměř každý den. A také každý den se to tam adminy hemží a nikdy, opakuji nikdy ke mně nikdo neměl žádné výhrady a nepoužil jsem trapné přilepšení ke hře kromě VIP účtu, a proto žádám o unban. Doufám, že se zde nejedná o tu situaci na pokladišti B, kdy jsem čekal na kempujícího CT.

Jsem VIP.
Giajohnny
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyriesene]Unban/Dust2 only1/SAM PROTI VSETKYM/Anti-Cheat

od Rumcajz » 20 led 2019, 23:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Unban/Dust2 only1/SAM PROTI VSETKYM/Anti-Cheat[Controlli

Příspěvekod Danco23 » 20 led 2019, 23:37

Ahoj.
Nebudem sa tu rozpisovat.

WH-NO FLASH-NO SMOG

Demo1: http://leteckaposta.cz/171945291
Demo2: http://leteckaposta.cz/781047086

Demo momentalne uz casovat nebudem, kedze idem spat a zajtra som v praci. Ak by aj tak trebalo, tak nech ti daju docasny UB a ked pridem docasujem ;) Aj ked si myslim ze to nie je az tak dlhe aby sa to nedalo pozret cele ;)

Dobru noc :)
Danco23
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Evis » 21 led 2019, 01:07

CHH doporučím začít druhým demem, ušetří to čas.
positive
mental
attitude
Evis
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Giajohnny » 21 led 2019, 08:59

Viděl jsem celé druhé demo, no moc jsem tam toho neviděl

1) má smrt cca 20 sekund po začátku, mít WH, tak toho hráče vidim?
2)zabil jsem 1xCT na B pres vrata= slyšel jsem jak mu došly náboje a vždycky když je volné B tak někdo kempí na midu nebo tam je, tak jsem to zkusil dírovat a tefil jsem se snad až po 15-20 nábojích a když se jako VIP hráč trefim, tak mi to ukáže damage, takže pak už jsem jen pokračoval v palbě
3) dostal jsem tam flash, tak to už je jen intuice za tu dobu co hraju, buď skákat jak slepice, nebo být v klidu a uvědomit si, odkud to přišlo a kde jsem byl a zkusit tím směrem se nasměrovat a pálit....ti hráči většinou tam naběhnou, tak prostě jediná šance přežít, je zkusit tam někam pálit

první demo jsem ještě neviděl, mám zkouškové, není moc čas a nikdy jsem s tim nepracoval, nevim jestli a jak se to dá přetáčet a jak dlouho trvá
Giajohnny
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Danco23 » 21 led 2019, 10:16

Demo1:
casy:

- 97:44 --- ten druhy ct, ktoreho si videl na tom ct spawne, si mohol kludne predierovat ale predpokladam, ze si si kvoli wh nebol isty,ci ho je vidiet naozaj cez tu krabicu
- 97:47 --- znova to iste
- 99:07 --- hrac bezi, je za stenou, a ty sa ustrelis
- 99:14 --- za taky reflex by sa nehanbil ani Yevgeni :D (pri spomaleni vidiet, ako striela zaroven s prichodom ct hraca)

Demo2
casy:

- 05:27 --- ides do kat, pozeras cez stenu na svojho... ani radar ti ho neukaze na krabici (jasne wh)
- 06:27 --- ides na B, hodis smog, pozeras na ct na mide cez smog, normalne ho vidiet nebolo, ale ty o nom vies, tak dierujes... potom ten no flash
- 06:43 --- Skocis, wh ti ukaze hraca, ides k dveram kde dostanes full flash a mieris aj tak presne na hraca, ktory bol aj tak za dverami
- 07:50 --- mid, smog, cakas kym pride hrac, ktoreho nie je vidiet a zacnes po nom strielat cez smog.
- 09:34 --- beries awp, mieris na mid presne na hraca 2x to iste, kurzorom predmierujes.

Tolko k tomu ;)
Danco23
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Giajohnny » 21 led 2019, 11:12

Tak jen vyjádření k situacím

Demo 2:

5:27- ten hráč tam dřepěl každý kolo, dodko to v chatu psal ať se to kickuje 5:47
6:27-hráče jsem slyšel přebíjet, tak jsem díroval a trefil jsem se až na konci, kdy mi to i v kříží ukázalo dmg, mít no flash tak tam nestřílím jak potrefená slepice a nezemřu
6:43 jako fakt? :D ten hráč mrkvička (CT) tam začal pálit a zabil našeho hráče, já jsem jen přebíhal se podívat na CT spawn, měli jsme obsazený plat a čekali jsme na bombu
7:50 padali tam granáty, tak jsme uvažoval, že budou přebíhat, vědět o něm tak to nekropim v druhym směru než běží, ale jednim směrem, já tam dělal ze strany do stran furt...

9:34- no když mířim na vrata, tak vždy předmiřuju, protože když je uvidim v díře, tak než vypálim tak jsou za vratama, nejsme takovej borec jako jiní, co to stihnou do díry ve vratech,no tady se spí hodí 10:15, mít wh, tak bych ho za tou krabicí asi viděl ne? a nemířil bych až dozadu jeatli tam někdo nevykoukne

Demo 1

97:44/47 - tady to docela nechápu, tu fakt nevim co je špatně, rushuju jim spawn :shock: nebo jsem si špatně pustil to demo, ale čas mi to ukazuje dobrej
99:07 - díruju na náhodu? za to stěnou vždycky někdo dřepí nebo je awp tam na mid u krabic...
99:14- vidíš a včera mě autorita sundal, když byl ve výskuku s awpna čtvrt mapy...to si můžem říkat milion jedna takový příkladů, třeba když C a jejich awp dou na mid a střílej na T spawn... kolikrát ho ani toho CT nevidim a už ji chytnu do hlavy

No čekal jsem teda něco dost jiného a mám z toho rozporuplné myšlenky, jak jsem řekl hraji každý den a admini se to tam jen hemží - Recrew,kika/jabko/Narcotic/motejl a další a nikdy nikdo nic, když se člověk koukne na mé statistiky, tak to by jeden opravdu řekl, že používám no flash/smoke/wh :D

čekal jsem něco dost průkazného a hlavně, že by tma byl důlaz, kde se trefim tak nějak hned a ne až na konci zásboníku, nebo že tam střílim jak potrefená slepice, ono když člověk hraje každý den defakto, tak si zvykne na hráče a jejich styl hraní

a co si asi neodpostim, tak tym i tady podsouváš nějaké zavádějící důkazy, které jsou asi tak stejně vypovídající, jako když ty (SAM PROTI VSETKYM) naběhneš jako CT na B a díruješ tunel, kde tam nabíhaj T, nemusíš mít WH, abys věděl, že tam v 80% případů T naběhnou, protože je to prostě tak dáno a ty tam každýho sejmeš ( ano, nejčastěji mě, protože nejsem kempa a většinou rushuju)
Giajohnny
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Giajohnny » 21 led 2019, 11:15

myslím si, že takový to styl/úroveň (nemyslim to teď ve zlém) důkazů, by se dal použít úplně na všechny a nikdo by tam nezbyl, na to že hraji každý den přes 2 hodiny, tak tohle... :D

a jestli byla situace, kdy tam ten CT byl... no tak hraje se 16 na 16 a ta mapa je malá, vždycky někdo někde je :D
Giajohnny
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Danco23 » 21 led 2019, 11:21

Tu sa riesi tvoje wh a nie moje dierovanie kat. Staci poznat diery. Ale ano, keby som ta dal cez tri steny tak mam urcite wh, nie? :lol:

To, ze si sa ty neriesil mimo chatu neznamena, ze ta nikto z adminov neriesil v tichosti. Nemas ponatia kto koho z adminov riesi a kto nie. Tvoje vyjadrenie k situacii nech posudia CH , moje som napisal. Zdrz sa spamu a pockaj na vyjadrenie. Vecer, ak nebude verdikt ti dame docasny UB. ;)
Danco23
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod PuNko » 21 led 2019, 14:09 VIP

Demo čisté, máš unban. Ospravedlňujeme sa za problémy.
https://steamcommunity.com/id/iampunko
PuNko
CS:GO Hlavní Admin
CS:GO Hlavní Admin

Zpět na Unban Žádost