• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] tirian ban pls uban
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: vokuWHvruceABvnozeSH
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty [AB+WH]
[=] Zabanovany nickname: tirian
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:31307911
[=] Zabanovana IP: 88.212.37.141
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
dik
[=] Dostal jsi trest od admina: vokuWHvruceABvnozeSH
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty [AB+WH]
[=] Zabanovany nickname: tirian
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:31307911
[=] Zabanovana IP: 88.212.37.141
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
dik
-
ledared - Amatér
[Vyriešené] tirian ban pls uban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: tirian ban pls uban
blbecek yewgeni si zavola admina a ja ma ban 

-
ledared - Amatér
Pane tiriane vyjadřujte se slušně, verdikt s demem Vám tu bude doručen v nejrychlejším čase. Vyhněte se zbytečnému spamu.
-
NecroFun - Drbna
Rozumiem pán NecroFun, ospravedlňujem sa za spam a pokorne počkám na verdikt.
-
ledared - Amatér
Víte co?Je mi to už jedno,pokud hráč Maniak je čistý kde je jisté WH s AIM-LOCKEM tak už nemám co dodat.Je zbytečnost aby někdo byl adminem,50% žádostí buď nedostatečné nebo dema čisté máš unban atd.Vlastně proč vůbec teda admini jsou na těch PUB serverech?Aby se řešili nadávky,spawn kemp,plant/defus?Takže cheatování je v pořádku.Proč teda vůbec mají lidi administrativní práva když vlastně stejně když dají ban tak si za pár vteřin někdo napíše o UB žádost a verdikt řeší úplně někdo jiný.Úplná zbytečnost,myslel jsem že to je rozumný portál kde fakt člověk si nebude klást otázky že se bojí dát někomu ban protože no vlastně cheatuje ale cheateři vlastně asi mají protekci nějakou a má v kapse jisté hraní.Mám chvíli práva ale tak nemám je na ozdobu,komu se chce hrát s hráči kteří mají nějaký pomůcky k hraní.Přátelé mi píšou z A-Teamu,"no já nebanuju radši a jsem na serveru jednou týdně jelikož nechci přijít o práva".Tak jako ptám se ho,proč teda žádáte všichni o práva když vlastně stejně nejste v té hře,objevíte se tam jednou za měsíc a pokud vidíte cheatera..utečete?Jako tohle je teda v pořádku jo?Já mám dema tady na pana Tiriana,ale proč je sem dávat?Aby to zas bylo nedostatečné a čisté?Jako prosím zamyslete se tady všichni nad sebou protože tohle není v pořádku.Nějaký VIP/EVIP,kup si UB a můžeš cheatovat dál?Co to je za smysl?.Než mi zrušíte práva...tak píšu tady předem,vzdávám se jich sám protože dal jsem stejně dost "neoprávněných" banů.Nebudu adminem jenom proto abych řešil nadávky a nějaký pravidla hry,samozřejmě to bylo pro mě normální věc kterou jsem dodržoval,ale když jde o cheatování tak to ne prostě to my asi nemůžeme protože vždy to není oprávněné+několik adminů se bojí banovat,tak bud utečou a nebo volají někoho jiného k banování a ten druhý si zavolá třetího protože ten vlastně si myslí že něco má ale bojí se mu dát ban a tak ho nechají hrát.To je vše co bych k tomu napsal,je mi jedno že to píšu sem prostě ať si to přečte kdo chce ale zamyslete se nad tím že vlastně je to vše absurdní a směšné.Děkuji a sbohem.Přeji bohatý chod portálu.
Jediná osoba na kterou se můžeš v životě spolehnout,je sám na sebe.
-
radyyys - Amatér
Rád by som reagoval, na všetky nezmysly, čo si tu napísal, ale radšej sa toho zdržím takto verejne.. Pozri si banlisty a potom hovor o tom, že sa admini boja banovať. Nerád by som ťa urazil, ale keď natočíš demo, ktoré z tvojho pohľadu obsahuje podozrivé situácie, neznamená to, že ich ostatní tam vidia tiež... Mohol si vidieť ako v CHH sekcii tak tu v UB žiadostiach aký systém tu funguje
Najhoršie je keď si človek nevie priznať vlastnú chybu a radšej z nej obviňuje druhých
Tak bohužiaľ...
Admin zrušený...
Admin odmietol dodať demo. Máš unban.
Ospravedlňujeme sa za vzniknuté problémy.

Admin zrušený...
Admin odmietol dodať demo. Máš unban.
Ospravedlňujeme sa za vzniknuté problémy.
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [Vyriešené] tirian ban pls uban
GS kleslo
Admin nemá čo banovať ale to povolenie scriptov tak to stratilo uroven ešte viac než to že si môžeš kúpiť unban
Aim script no recoll script veď to čo je aj bot to zvládne hrať .. ten čo sa ledva dostal na pozitívne skore má teraz bez problemov skore 100 k 12 na serveri .. klepe kope crosshair ale je to dovolene ..
toto sa dnes nebanuje ... http://leteckaposta.cz/985776385 to je len jeden zo scriptov ktoré sa na serveri používajú tie aim sú lepšie ...
myslím si že je to nefer voči iným ale nemám sa vyjadrovať kde nemám pardon
Admin nemá čo banovať ale to povolenie scriptov tak to stratilo uroven ešte viac než to že si môžeš kúpiť unban
Aim script no recoll script veď to čo je aj bot to zvládne hrať .. ten čo sa ledva dostal na pozitívne skore má teraz bez problemov skore 100 k 12 na serveri .. klepe kope crosshair ale je to dovolene ..
toto sa dnes nebanuje ... http://leteckaposta.cz/985776385 to je len jeden zo scriptov ktoré sa na serveri používajú tie aim sú lepšie ...
myslím si že je to nefer voči iným ale nemám sa vyjadrovať kde nemám pardon

-
SiDal - Amatér
Re: [Vyriešené] tirian ban pls uban
diky. pohoda.
ja necitujem nebudem riskovat steam ani vip.

-
ledared - Amatér
• Stránka 1 z 1