• Stránka 1 z 1
[zamítnuto]Žiadosť o práva na Jump sekciu / Jaakob
∆ Dobrý podvečer rád by som si požiadal o práva na Jump sekciu ∆
Nick v hre : Na servery vystupujem pod menom Jaakob.
Nick na fóre : DeZyNEZNAME.
Profil na fóre : Tu.
Vek : [i]Mám 16 rokov.
Steam nick : Jaakob.
Steam ID : STEAM_0:1:242400142.
Hlstats : Tu je HLSTATS.
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ) : Jeden taký prehrešok za ktorý by som sa chcel ospravedlniť je asi tento príspevok viewtopic.php?f=841&t=184004&p=861923 od vtedy som sa poučil že všetko sa dá riešiť kľudnou hlavou a pravda vždy vyjde najavo.
Niečo o sebe : Ahoj, Volám sa Jakub, Mám 16 rokov, Bývam v Banskej Bystrici rád hrám futbal,floorball vo voľnom čase si zahrám csko konkrétne mod HNS alebo JB, chodím na strednú školu do prvého ročníka v BB na Automobilovú. Venujem sa športu chodievam behať rok som cvičil vo fitku časom ma to prestalo baviť a prešiel som na workaut (cvičenie s vlastnou váhou).
Prečo by som chcel na GS adminovať ? : Rád by som priložil ruku k dielu a pomohol GS dodržovať poriadok na serveroch a trestať hráčov ktorý robia bordel porušujú pravidla a cheatuju.
∆ Ďakujem za čas ktorý ste strávili nad mojou žiadosťou. ∆
Nick v hre : Na servery vystupujem pod menom Jaakob.
Nick na fóre : DeZyNEZNAME.
Profil na fóre : Tu.
Vek : [i]Mám 16 rokov.
Steam nick : Jaakob.
Steam ID : STEAM_0:1:242400142.
Hlstats : Tu je HLSTATS.
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ) : Jeden taký prehrešok za ktorý by som sa chcel ospravedlniť je asi tento príspevok viewtopic.php?f=841&t=184004&p=861923 od vtedy som sa poučil že všetko sa dá riešiť kľudnou hlavou a pravda vždy vyjde najavo.
Niečo o sebe : Ahoj, Volám sa Jakub, Mám 16 rokov, Bývam v Banskej Bystrici rád hrám futbal,floorball vo voľnom čase si zahrám csko konkrétne mod HNS alebo JB, chodím na strednú školu do prvého ročníka v BB na Automobilovú. Venujem sa športu chodievam behať rok som cvičil vo fitku časom ma to prestalo baviť a prešiel som na workaut (cvičenie s vlastnou váhou).
Prečo by som chcel na GS adminovať ? : Rád by som priložil ruku k dielu a pomohol GS dodržovať poriadok na serveroch a trestať hráčov ktorý robia bordel porušujú pravidla a cheatuju.
∆ Ďakujem za čas ktorý ste strávili nad mojou žiadosťou. ∆
-
DeZyNEZNAME - Pokročilý
[zamítnuto]Žiadosť o práva na Jump sekciu / Jaakob
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o práva na Jump sekciu / Jaakob
Nebudem strkať nos do cudzích vecí.
- Nikolasss145
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1