• Stránka 1 z 1
VIP/Hmq
Dobrý deň chcel by som pomôcť
Nickname na serveru: hmq
Kde mám VIP: Dust2 only 4
VIP staré: 2 roky cca + ešte som dokúpil aj EVIP
VIP naposledy fungovalo: Pred 2.mesiacmi
Popis problému: Z ničoho nič mi prestalo fungovať VIP+EVIP a neviem prečo. Síce som si prečítal, že mám zopakovať postup z aktivačného emailu, ale i tak mi to nejde a neviem čo mám robiť. Žiadny ban, ani iné porušení pravidiel som neurobil, a tak bych rád požiadal o pomoc. Vtedy som si ho kupoval na NON STEAM no už teraz mám steam. Chcel som si ho aktivovať v chate /aktivator a dal som tam kód z emailu obyčajného VIP a neišlo mi to... Asi tak pred 5 mesiacmi som si zaobstaral steam csko a vtedy som si ho aj aktivoval to VIP+EVIP. Ale teraz mi už nefunguje a píše mi že chránení ten účet.
Nickname na serveru: hmq
Kde mám VIP: Dust2 only 4
VIP staré: 2 roky cca + ešte som dokúpil aj EVIP
VIP naposledy fungovalo: Pred 2.mesiacmi
Popis problému: Z ničoho nič mi prestalo fungovať VIP+EVIP a neviem prečo. Síce som si prečítal, že mám zopakovať postup z aktivačného emailu, ale i tak mi to nejde a neviem čo mám robiť. Žiadny ban, ani iné porušení pravidiel som neurobil, a tak bych rád požiadal o pomoc. Vtedy som si ho kupoval na NON STEAM no už teraz mám steam. Chcel som si ho aktivovať v chate /aktivator a dal som tam kód z emailu obyčajného VIP a neišlo mi to... Asi tak pred 5 mesiacmi som si zaobstaral steam csko a vtedy som si ho aj aktivoval to VIP+EVIP. Ale teraz mi už nefunguje a píše mi že chránení ten účet.
- Hmq
- Kolemjdoucí
Re: VIP/Hmq
Nejsem sice expert, ale pokud to píše, že KÓD je chráněný, tak je to zafixované přímo na SID hráče, který používá steam. Takže pokud nehraješ na tom samém steamu, tak by VIP nikde jinde fungovat nemělo.
-
NecroFun - Drbna
Re: VIP/Hmq
su 2 moznosti:
1. nemas spravny vip nick
2. nemas spravny steam ucet
Predpokladam, ze to bude ta prvy mozsnost. Ked uz mas raz aktivovane VIP na steam-e, nemusis robit reaktivaciu, staci si dat spravny nick a pojde ti
1. nemas spravny vip nick
2. nemas spravny steam ucet
Predpokladam, ze to bude ta prvy mozsnost. Ked uz mas raz aktivovane VIP na steam-e, nemusis robit reaktivaciu, staci si dat spravny nick a pojde ti
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1