Zde můžete najít rady a návody k CSku.

nemůžu se najít v hlstats!

Příspěvekod honzaTDM » 10 úno 2019, 14:22

dobrý den.dnes jsem našel problém a potřebuju to opravit abych dokončil přihlášku na akademika:šel jsem na hlstats najít sám sebe.jenže jsem se nenašel,myslel jsem si,že to bude tím,že moc nehraju na vašich serverech.tak jsem se několikrát napojoval na server JailBreak 4.ale nic,furt mě tam nešlo najít.tady máte pár informací které by se vám mohli hodit:nick ve hře:Creation(pod tímto jménem sem hledal na hlstats protože tak se jmenuju ve hře),moje steamID:STEAM_0:0:417655189(pod tímto steamID jsem také hledal a nic jsem nenašel),nick na stránce:honzaTDM(úplná blbost to tam házet),na samém serveru jsem byl cca dnes(10.02.2019) v 14:05,včera(9.02.2019) jsem tam byl cca v 19:32.to je vše co bych vám mohl poskytnout.doufám že mi nějak pomůžete.děkuji s pozdravem honzaTDM
honzaTDM
Amatér
Amatér

nemůžu se najít v hlstats!

od Rumcajz » 10 úno 2019, 14:22

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: nemůžu se najít v hlstats!

Příspěvekod SwitchFavy » 10 úno 2019, 14:39

SwitchFavy
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: nemůžu se najít v hlstats!

Příspěvekod selisheeno » 10 úno 2019, 14:40 VIP

honzaTDM píše:dobrý den.dnes jsem našel problém a potřebuju to opravit abych dokončil přihlášku na akademika:šel jsem na hlstats najít sám sebe.jenže jsem se nenašel,myslel jsem si,že to bude tím,že moc nehraju na vašich serverech.tak jsem se několikrát napojoval na server JailBreak 4.ale nic,furt mě tam nešlo najít.tady máte pár informací které by se vám mohli hodit:nick ve hře:Creation(pod tímto jménem sem hledal na hlstats protože tak se jmenuju ve hře),moje steamID:STEAM_0:0:417655189(pod tímto steamID jsem také hledal a nic jsem nenašel),nick na stránce:honzaTDM(úplná blbost to tam házet),na samém serveru jsem byl cca dnes(10.02.2019) v 14:05,včera(9.02.2019) jsem tam byl cca v 19:32.to je vše co bych vám mohl poskytnout.doufám že mi nějak pomůžete.děkuji s pozdravem honzaTDM

Ahoj zaleží od toho kde si hľadal tvoje hlstats na jb je : Creation
Neviem či vieš ale máme rôzne servery z rôznymi hlstats ty si musíš rozkliknuť ten mód, ktorý hľadáš a to tuto Servery máš tam štatistiky na všetky cs herné módy napr. Furien tak rozkliknem furien štatistiky a tam to nájdem. Druhá vec ak chceš hľadať podľa mena tak zvolíš PlayerName ak podľa ID tak PlayerUniqueIDs ako môžeš vidieť na obrázku :)
Obrázek
Tak dúfam, že ty toto postačí pekný deň :)
selisheeno
Mistr
Mistr

Zpět na Rady a návody