• Stránka 1 z 1
Knedlík / pp
https://www.gamesites.cz/forum/minik-jb1-fk-t200097.html
Ahojte, zajímalo by mě z jakého důvodu jsem tady dostal ban od Knedlíka, čekal jsem alespoň i nějaké vysvětlení, jak bylo slibováno “verdikt od maxipsa” no všichni víme, že je časově zaneprázdněn, a tak mě překvapil rovnou ban, který jsem od Knedlíka dostal (dalo se čekat že Logic obepíše Aweeho a Knedlíka, na to bych si i vsadil
). Navíc si myslím, že zde ban neměl vůbec přijít. 
Pokud vím, hráč nestál před svojí dráhou, neplnil tak simonův příkaz, a opustil tak místo určené simonem. Měl stát před svojí dráhou od atrakce, tím že si jasně stoupne před zeď, která odděluje dvě dráhy od sebe, jednoznačně nestál před svojí dráhou. Nebo snad kdyby se rozeběhl přímo proti zdi tak, jak tam stál prošel by atrakcí ? Nejspíš ne, protože nestál před svojí dráhou.
Nic mu nebránilo stoupnout si tam, jak měl. To, že se Logic úmyslně snaží dostat v každém kole FK, aby měl VD je věc jiná, proč ne
, ale zde podle mě fk nedostal jenom se snažil dělat ze sebe blbce a pak slovíčkařit.
Ahojte, zajímalo by mě z jakého důvodu jsem tady dostal ban od Knedlíka, čekal jsem alespoň i nějaké vysvětlení, jak bylo slibováno “verdikt od maxipsa” no všichni víme, že je časově zaneprázdněn, a tak mě překvapil rovnou ban, který jsem od Knedlíka dostal (dalo se čekat že Logic obepíše Aweeho a Knedlíka, na to bych si i vsadil

Pokud vím, hráč nestál před svojí dráhou, neplnil tak simonův příkaz, a opustil tak místo určené simonem. Měl stát před svojí dráhou od atrakce, tím že si jasně stoupne před zeď, která odděluje dvě dráhy od sebe, jednoznačně nestál před svojí dráhou. Nebo snad kdyby se rozeběhl přímo proti zdi tak, jak tam stál prošel by atrakcí ? Nejspíš ne, protože nestál před svojí dráhou.

„Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí.“
– Albert Einstein
- HC SPARTA PRAHA
– Albert Einstein

-
minik - Pokročilý
Knedlík / pp
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Knedlík / pp
Když už mě tady zmiňuješ.. Já bych mu to nahlášení neuznal, protože nedodal originální screeny ze hry a to ani po vyzvání. Napřed upravený a pak z hltv. Chápu že nechtěl zase permu za wh, ale to už není můj problém 

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Nie, nepísal mi L0GiC. Požiadal ma o to Havo, kvôli nedostatku času. A aj napriek tomu som to neriešil sám a konzultoval to s ním.
Pokiaľ ide o vysvetlenie situácie, tak tu je správa, ktorú som posielal Maxipsovi po zhliadnutí dema:
"Simonov posledný príkaz ale znel: "Postavíte sa na čiaru pred tou dráhou." -> Tým mohol myslieť kľudne dráhu ako celú atrakciu. Tak, ako keď sme sa bavili vtedy o KZ-ku. Keď ti Simon povie, aby ste šli na KZ-ko. Tiež nevieš, či myslí hore úplne alebo iba na tú atrakciu a tým pádom stačí prvý stupienok.
Čiže po tomto príkaze to mohli väzni kľudne brať tak, že im stačí byť na čiare pred tou atrakciou. Pred tými dráhami ako celkom."
Jeho odpoveď:
"Pokud jde o tu situaci, tak bych za to ban dal."
Namiesto toho, aby si Simona upozornil, že by mohol príkaz upresniť, si hráča zabil. Budem optimista a budem predpokladať, že si len prepočul Simona. To ťa ale neoprávňuje hráča zabiť.
Pokiaľ ide o vysvetlenie situácie, tak tu je správa, ktorú som posielal Maxipsovi po zhliadnutí dema:
"Simonov posledný príkaz ale znel: "Postavíte sa na čiaru pred tou dráhou." -> Tým mohol myslieť kľudne dráhu ako celú atrakciu. Tak, ako keď sme sa bavili vtedy o KZ-ku. Keď ti Simon povie, aby ste šli na KZ-ko. Tiež nevieš, či myslí hore úplne alebo iba na tú atrakciu a tým pádom stačí prvý stupienok.
Čiže po tomto príkaze to mohli väzni kľudne brať tak, že im stačí byť na čiare pred tou atrakciou. Pred tými dráhami ako celkom."
Jeho odpoveď:
"Pokud jde o tu situaci, tak bych za to ban dal."
Namiesto toho, aby si Simona upozornil, že by mohol príkaz upresniť, si hráča zabil. Budem optimista a budem predpokladať, že si len prepočul Simona. To ťa ale neoprávňuje hráča zabiť.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Budu optimista já a budu doufat, že si se přeslechl. Dal sem si tu práci a stáhl non-steam Csko a demo z HLTV (doufám, že se bude stejně přistupovat v PP i k ostatním případům a budou se řešit i ostatní dema z HLTV s chybějícími důkazy a nejedná se jen o výjimku
) každopádně dle Simonova příkazu se měli postavit na čáru před svojí dráhou, tudíž bylo jasné tímto příkazem co se po hráčích chce
jinak bych to považoval za slovíčkaření.
e. Knedlík: Tak si to vypočuj ešte raz, zameraj sa na posledný príkaz Simona (Postavíte sa na čiaru pred tou dráhou) a potom sa nad tým zamysli.

e. Knedlík: Tak si to vypočuj ešte raz, zameraj sa na posledný príkaz Simona (Postavíte sa na čiaru pred tou dráhou) a potom sa nad tým zamysli.
– Albert Einstein
- HC SPARTA PRAHA
– Albert Einstein

-
minik - Pokročilý
– Albert Einstein
- HC SPARTA PRAHA
– Albert Einstein

-
minik - Pokročilý
Hraci meli stat na care pred drahou, nebylo nijak blize specifikovano, zda pred zidkou nebo uprostred drahy. Dal jsi mu FK, proto jsi dostal ban.
Stiznost zamitam.
Stiznost zamitam.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1