Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z]Žiadosť o práva - knife server #1

Příspěvekod busteeed » 22 led 2019, 17:08

Zdravím, týmto by som si chcel požiadať o práva na knife serveroch.

Nick v hre: busted?

Nick na fóre: busteeed

Profil na fóre: busteeed-u53790.html

Vek: 20

Steam nick: busted? ✗

Steam ID: STEAM_0:1:585453

Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... layer=9532

Nejaké bany alebo prehrešky: Na gamesites som dostal dvakrát ban za knifebot, v oboch prípadoch mi bol udelený unban.

Niečo o sebe: Zdravím, volám sa Sebastián. Pochádzam z východného Slovenska, konkrétne z mesta Košice. Mám vyštudovanú strednú odbornú školu elektrikársku. Bohužiaľ už mi skončili študentské časy a som zamestnaný v miestnej firme.

Prečo by som chcel na GS adminovať?: Nemal som si v pláne požiadať o práva a dlho som to ignoroval, čo sa deje na serveroch. Lenže momentálne keď vidím koľko je tam zapnutých hráčov prevažne s knifebotom, tak je ten knife niekedy nehratelný. Nechcem tu nijak zhadzovať miestnych adminov, ale dovolím si tvrdiť, že väčšina z admin teamu na knife, nedokáže poznať a natočiť hráča s knifebotom a ani som ich nikdy nevidel banovať knifebot. Je to dosť smutné, keď je na serveri hráč s knifebotom, napíšete adminovi a on neurobí absolútne nič, pretože knifebot nepozná.. Jediný admin s ktorým sa dá baviť o knifebote a ktorý sa aspoň snaží niečo s tým robiť je "killermacka". Viem, že moja aktivita na forume nie je nič extra, ale už spomínanému adminovi som na steam nahlásil veľmi veľa cheaterov, prevažne knifeboterov a aj menšie priestupky ako textura a tak podobne... Určite to môže len potvrdiť. Dovolím si tvrdiť, že na knife scéne sa pohybujem už dosť dlho a mám dosť skúsenosti. Myslím si, žeby som bol veľkým prínosom pre knife servery na tomto portále.

Ďakujem za prečítanie a za všetky Vaše odpovede.
busteeed
Amatér
Amatér

[Z]Žiadosť o práva - knife server #1

od Rumcajz » 22 led 2019, 17:08

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadosť o práva - knife server #1

Příspěvekod Un1TyV2 » 22 led 2019, 18:07

Knife je v biednom stave, mohli by ste urobiť rozumné rozhodnutie konečne HLSAčka.
Un1TyV2
Amatér
Amatér

Příspěvekod killermacka » 22 led 2019, 19:07

Hráča zo servera a z knifu poznám. Problémy s ním neboli, až na tie bany za knifebot, kde sa ale ukázalo, že nič nemal.. Hráč mi hlási hráčov porušujúcich pravidlá a to dosť často. Tak isto by sa mi zišla pomoc na Knife a tiež by bola škoda stratiť takého hráča ako je on. KAPACITA je taká,ako ja. Takže ja by som mu šancu dal.
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod GrooS » 22 led 2019, 20:53 VIP

Dám ti šanci ale ještě než tak udělám, tak musíš nahlásit 10 hráčů do PP. Až to budeš mít tak mi do PM na webe pošli všechny odkazy na nahlášení. Zatím v řešení.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod GrooS » 22 úno 2019, 00:08 VIP

Prozatím zamítnuto.

Až splňíš co jsem ti řekl tak to kdyžtak obnovíme.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů