• Stránka 1 z 1
[Zamítnutno] ChazzyCZ / Jailbreak
Nick na serveru: ChazzyCZE
SID: STEAM_1:0:119847981
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 17 let.
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=13771
Bany, které jsem dostal: Zatím žádné.
Něco o mně: Bydlím v Říčanech u Prahy. Dělám bojové umění Taekwon-do už již od 4 let. Chodím na sportovní školu v krči, kde jsem se vyznamenal jako reprezentat naší školy. Rád posiluji a hraju videohry jak na počítači tak i na playstationu 4.
Proč právě já: Rád bych chtěl pomáhat serveru (v sekci jailbreak). Pomáhat nováčkům, kteří se ještě zde rozkoukávají a zároveň ponaučit hatery teto sekce. Těm co kazí hru, nadávají, extrémně griefují apod. Mám nahráno na CS:GO 704 hodin. Jailbreak mám dost rád, hraju ho od 1.6 na tomto serveru přibližně 4 roky.
Zkušenosti s CS:GO: Baví mě velice kompetitivní zápasy, ve kterých zároveň moc nevynikám. Ale člověk se chybama učí. Další módy hraju taky rád, ale neoblíbil jsem si nový update Zóna smrti. Na komunitivní servery chodím jenom na gamesites servery čímž jsou Jailbreak a jednou TTT
Případné poznámky: Koupil jsem si před cca 5 dny VIP.
Nevím jak si mám dávat pozor na odpověď této žádosti o práva.
Pakliže by šlo by mě kontaktovat na mém soukromém emailu byl bych velice rád.
Můj soukromý email: [email protected]
SID: STEAM_1:0:119847981
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 17 let.
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=13771
Bany, které jsem dostal: Zatím žádné.
Něco o mně: Bydlím v Říčanech u Prahy. Dělám bojové umění Taekwon-do už již od 4 let. Chodím na sportovní školu v krči, kde jsem se vyznamenal jako reprezentat naší školy. Rád posiluji a hraju videohry jak na počítači tak i na playstationu 4.
Proč právě já: Rád bych chtěl pomáhat serveru (v sekci jailbreak). Pomáhat nováčkům, kteří se ještě zde rozkoukávají a zároveň ponaučit hatery teto sekce. Těm co kazí hru, nadávají, extrémně griefují apod. Mám nahráno na CS:GO 704 hodin. Jailbreak mám dost rád, hraju ho od 1.6 na tomto serveru přibližně 4 roky.
Zkušenosti s CS:GO: Baví mě velice kompetitivní zápasy, ve kterých zároveň moc nevynikám. Ale člověk se chybama učí. Další módy hraju taky rád, ale neoblíbil jsem si nový update Zóna smrti. Na komunitivní servery chodím jenom na gamesites servery čímž jsou Jailbreak a jednou TTT
Případné poznámky: Koupil jsem si před cca 5 dny VIP.
Nevím jak si mám dávat pozor na odpověď této žádosti o práva.
Pakliže by šlo by mě kontaktovat na mém soukromém emailu byl bych velice rád.
Můj soukromý email: [email protected]
- MarkoChazzy
- Kolemjdoucí
[Zamítnutno] ChazzyCZ / Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ChazzyCZ / Jailbreak
Ahoj,
pokud se chceš stát adminem, tak musíš splnit podmínky pro přijetí. Jelikož je toto tvůj první příspěvek, tak je zřejmé, že podmínku na nahlášení 5 hříšníků jsi nesplnil.
Zamítnutno
pokud se chceš stát adminem, tak musíš splnit podmínky pro přijetí. Jelikož je toto tvůj první příspěvek, tak je zřejmé, že podmínku na nahlášení 5 hříšníků jsi nesplnil.
Zamítnutno
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
• Stránka 1 z 1