• Stránka 1 z 1
JailBreak - Návrh na vylepšenie ban systému.
Ahojte, mám návrh ktorý by jb rozhodne zlepšil,takže rád by som vám chcel povedať že by ste mohli zlepšiť ban systém.
Ako som pozeral, keď niekto niekoho nahlási na fóre napr: o 12:00, admin to pozrie o 13:00 a dá ban na 4 hodiny, hráč nemusí byť práve na pc, môže byť vonku na tréningu atď. Takže keď príde o 17:00 domov, môže hrať normálne.
Navrhoval by som to spraviť tak, že ban by sa počítal až po pripojení hráča na server.
Pretože často krát hráči ani nevedia že ban dostali.
Ako som pozeral, keď niekto niekoho nahlási na fóre napr: o 12:00, admin to pozrie o 13:00 a dá ban na 4 hodiny, hráč nemusí byť práve na pc, môže byť vonku na tréningu atď. Takže keď príde o 17:00 domov, môže hrať normálne.
Navrhoval by som to spraviť tak, že ban by sa počítal až po pripojení hráča na server.
Pretože často krát hráči ani nevedia že ban dostali.
A smile doesnt always mean a person is happy. Sometimes... It simply means they are strong enough to face their problems.
-
grundza - Pokročilý
JailBreak - Návrh na vylepšenie ban systému.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JailBreak - Návrh na vylepšenie ban systému.
Nerozmýšľame nad zmenou banovacieho poriadku.
Ďakujeme za návrh.
Ďakujeme za návrh.
-
asdfJB - Spamerův sluha
Re: JailBreak - Návrh na vylepšenie ban systému.
Moje řeč... Já jsem se taky jednou vrátil z dovolený a až od hráčů jsem se dozvěděl, že jsem dostal permu za WH. 

Jelikož trend životopisů z Gamesites v podpisech na forku neustupuje, tak přidávám i vlastní:

-
Tokop - Mistr
• Stránka 1 z 1