Vše ohledně kategorie serverů: CTF Servery

Re: Capture The Flag - Nápady

Příspěvekod zima » 06 úno 2019, 08:37

CEmentOS píše:Snažil jsem se, ale samozřejmě ne všechny ty návrhy skutečně můžou být tak dobré, jak se mi zdá. Ale pak měla nastat trochu jiná diskuze, a mohlo to vypadat jinak.


Problém je ten, že si sa tu objavil ako blesk z jasného neba a bez potrebnej bázy znalostí si začal dávať povedzme "riešenia". Ale to som ti tu už písal. No ty sa aj napriek tomu, stále opakuješ a robíš len variácie na ten text čo si tu už zverejnil, mno a to nie je vecná diskusia (bez urážky).
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
Uživatelský avatar
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2065
Registrován: 24 led 2013, 09:15

Re: Capture The Flag - Nápady

od Rumcajz » 06 úno 2019, 08:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Capture The Flag - Nápady

Příspěvekod VHrosek » 07 úno 2019, 18:43

zima píše:
VHrosek píše:Na serverech vidim plno adminů, kteří jednak nezvládají své role a pak si hrají na něco víc, skoro bych se nebál říct, že na bohy.

Každopádně to důležité je, aby se trošku pozměnilo chování adminů, zpřísnilo se trestání a zdražil unban.


Presne tu vidieť, že myšlienky, ktoré spájate si protirečia. Na jednej strane píšete, že admin sa hrá na boha, na strane druhej chcete prísnejšie tresty.

Sekcia "Stížnosti na Adminy" existuje a aj funguje. Keď máš relevantnú sťažnosť podloženú dôkazmi, pre daného admina to bude mať dohru. Nie jeden admin už bol aj na ctf zrušený. Ale na druhú stranu, bolo aj plno neoprávnených, vykonštruovaných sťažností. Veľa hráčov má pocit, že sú bez chyby a s napomenutím sa nevedia zmieriť, nesú to ťažko.

Tiež ako ti kolegovia písali a ja tiež, do chodu serverov a aj portálu sa môžeš zapojiť aj ty sám. Či už, cez PP, akadémiu alebo ako admin. Ale musíš si uvedomiť aj to, že ak chceš ponúkať a hľadať riešenia, tak to nie je možné slohovkou, ktorú zbastlíš v afekte a nemá poriadne ani hlavu, ani pätu (vid. cementos). Nechcem Vám brať sebavedomie, je fajn, že ho máte, ale myslím, že sa musíte ešte veľa naučiť.



Ano, v tom se omlouvám. Psal jsem trochu jaksi ve spěchu, byl jsem po práci a zrovna třikrát jsem u toho nepřemýšlel, abych to uvedl do nějakého souvislého textu tak, aby to dávalo plně smysl.
Nejdřív bych teda začal s tím, že na ty dva experty nahoře ani reagovat nebudu. Můžou mít funkce jaké chtějí, můžou se nazývat jak chtějí, ale kromě odkazů na stížnosti a nábory k nim jsem se nedostal nikam, ani nedostal žádnou pořádnou odpověď.
Dále bych pokračoval tvrzením, které jsem už možná někde i psal. Plno starších hráčů, co si pamatují začátky cska a z těch, co hráli 1.6 se k tomu i později opět vrátí. Je to klasika. Aspoň já o sobě můžu říct, že to hraju řadu let a do teď mě neomrzela a i kdybych někdy přestal hrát, ať už z jakéhokoliv důvodu, s jistotou mohu říci, že se pak zase rád vrátím k 1.6.
Ale abych tu upřesnil, proč to píšu, je to vlastně další reakce na slova jednoho admina, co tu psal, že u 1.6 se nic měnit nebude, že se na ni dlabe. Asi už vám tolik nevynáší, tak na to kašlete. To si myslim, že je chyba, ale je to na vás.
Ale teď k samotné reakci...

Ano, tvrdím, že někteří admini se chovají na serverech, jako by jim patřili. Většina si neumí připustit, že by někdo z "obyčejných" hráčů mohl mít v čemkoliv pravdu a podle toho to taky pak dopadá.

Co se týče těch příspěvků od dalších adminů, že bych je měl udávat, když jakkoliv pochybí. A proč? Co se změní? Stejně mi to zamítnete a budete to okecávat milionem věcí okolo. Ještě před rokem bych takovej blázen asi byl (kdo mě zná, ten chápe o čem mluvim), ale nemínim se tu hádat s lidma, co nedokážou přijmout kritiku.

Prý je někde výš psáno a řešeno plno věcí co jsem tu psal, ale nechce se mi to číst. Proč by se neměli zdražovat unbany? Aby hráči jako Blakkwood, Alex, Piggie a další mohli dál dostávat bany a vesele si dokola a dokola kupovat unbany a smát se čestným hráčům a kazit jim hru? To chcete, aby se většina z těhle hráčů naštvala a přestala hrát? Proč si asi myslíte, že tu v poslední době jsou takové rozbroje (viz Pain a Cementos). Přesně proto, že admini na serverech spíš než overy, kempy a celkově pobyty na spawnu řeši chaty, aby se tam mluvilo slušně. Pak aby si zvýšili ego, tak zabanují pár hráčů za nadávky, občas nějakého cheatera a nakonec se na serverech hráčům pomalu vysmívají. To samé zde na fóru.
A že se mám co učit? Však se podívej, ctf hraju déle než většina těhle adminů, co se mě tu snaží poučovat. I na GS jsem reglej delší dobu a to jsem si to zakládal až pár měsíců či let poté, co jsem začal hrát. Zakládal jsem si ho už tenkrát, protože jsem chtěl dělat admina, ale zjistil jsem, co za nevděčnou práci to je. Na druhou stranu si tu zase na ty bohy hrát nemusí. Většina na to jednoduše nemá!
ETL <3
Uživatelský avatar
VHrosek
Pokročilý
Pokročilý
 
Příspěvky: 80
Registrován: 16 dub 2014, 20:31

Re: Capture The Flag - Nápady

Příspěvekod UnyversaL » 07 úno 2019, 19:03 VIP

Dáme si takovou menší rekapitulaci pravidel, jo?
Vy hráči, kteří se snaží házet špínu jen na adminy a nepřiznáte si ji sami, byste měli vědět, že admin vidí všechno jinak, než ostatní hráči.
Řeknu ti to takhle, na serveru je mapa př. de_eldorado, máme tam circa 14 hráčů v každém teamu, jsem tam jen já jako admin, vlezu si do hry a jdu si zahrát. Hned jak vletím do nějakého týmu, abych mohl pokosit své protivníky a zaskočil pro tu zlatou vlajku, tak se tam začne jeden člověk hádat s druhým, že dělá spawnkill. Já plně zklamán, že nebudu moct hrát se svými bratry se koukám a nic nevidím, protože ten člověk jen přeběhl přes spawn, vy jako hráči to automaticky berete jako spawnkill. Já s tím nic dělat nebudu, protože ten hráč pouze přeběhl. Větu, kterou ti tady teď napíšu si pamatuj, bude se v budoucnosti hodit. To, že hráč přeběhne přes spawn a zabije každého koho potká, píšu to tak drasticky abys věděl, že to není porušení pravidel, a proběhne dál pro vlajku, není SPAWNKILL. Spawnkill je pouze tehdy, pokud se tam zakempí na určitou dobu, bude čekat na hráče až se respawnou aby je mohl opět zabít, to spawnkill je.
Copak tu dále máme... jo! Wallhack. My admini máme takové speciální brýle, které se jmenují ESP Admin Tool, nebo jak se ta sranda jmenuje. Tím vidíme hráče za zdí. Vy, jakožto hráči to nemáte a tedy pokaždé, když vás někdo klepne přes stěnu nějakým tým virtuálním olovem, tak hned říkáte, že má ten člověk WH. My si skočíme hezky do spectu to opět zkontrolovat, protože nám jde o blaho našich hráčů, zapneme si svoje Xray brýle a když vidíme situace, které hráč vidět nemůže, protože ty brýle nemá, tak usoudíme, že ten hráč je čistý. (Já tu přidám můj osobní příklad PiggiEho, btw. jestli se ukáže, že máš wallhack a ztrapníš mě tady, tak si mě nepřej.). Abych se k tomu vrátil, usoudíme, že hráč wallhack nemá, ale vy si i přes to stojíte za svým, i když nevíte, proč takový důvod máme. Pak tady vznikají "hádky" o tom, jak práci děláme na bobek a že by nás měli všichni hned rušit nebo dávat nějaké trestíky na naše miloučké hlavičky.

Nebudu tady rozebírat další příklady, protože toho bych se napsal a nikdo by to stejně nečetl. Jednoduše řečeno, odkazujem tě tady na nábor adminů, abys věděl, jaké to je z naší strany. Odkazujem tě na sekci porušení pravidel, abys taky přispěl a netrápil nás na serverech.

Zkráceně, buďte rádi že tu jsme jinak byste byli v řiti.
Uživatelský avatar
UnyversaL
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 633
Registrován: 31 říj 2015, 01:03

Re: Capture The Flag - Nápady

Příspěvekod WOMANIZER » 23 bře 2019, 14:46

unyversal,

takze ty s iadmin a chces si ist zahrat pohodovu hru so svojimi bratmi hej.....

preco potom kazdy jeden poondeny admin vo svojej poondenej zaidosti ma velkymi podciarknutymi pismenami napisane:

CHCEM POMAHAT NA SERVERI, CHCEM TRESTAT KEMPEROV, CHEATEROV, SPAWNKILLEROV..... CHCEM ABY BOLA HRA CISTA LEBO UZ MA NEBAVI apod.

no realita je taka ze nic z toho co ste si vyryli do ziadosti na adminov nerobite.... ako sam pises chces ist na server hrat a nie dodrziavat poriadok.... ak ti raz nespokojny hrac napsie mrskaj do spectu tak ty so sklopenymi usami tam pojdes lebo je to tvoj zavazok ako admina a sam si si to v ziadosti napisal ze to chces a mas chut robit (znie to ako keby som pisal o tebe ale pisem vseobecne)

dalej precital som si poslednych 12 prispevkov a bolo tam 5x spomenute ze ak som nespokojny s adminom mam poslat demo do prislusnej sekcie.... no svetu div sa mal som plno dem kde admini porusuju pravidla ba dokonca je tam vidno ako cupi a striela na spawn dobrych 30 sekund no co mi panko izmael a jemu podobny napisu "mno ako sa to vezme.... no neviem... no nepovazoval by som to za porusenie"

takze asi takto s tou vasou sekciou o nahlasovani adminov.... ma rovnaky vyznam ako mapa magma :o
AllEyezOnMe
Uživatelský avatar
WOMANIZER
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 186
Registrován: 27 črc 2016, 22:23

Re: Capture The Flag - Nápady

Příspěvekod UnyversaL » 23 bře 2019, 15:00 VIP

WOMANIZER píše:ak ti raz nespokojny hrac napsie mrskaj do spectu tak ty so sklopenymi usami tam pojdes lebo je to tvoj zavazok ako admina


Budu dělat, jako kdybys tohle nenapsal.
Všechno už tady zaznělo i několikrát, doporučuji si to přečíst ještě jednou, protože se nehodlám opakovat. Když tak tady máš další debatní kroužek, kde se tohle řešilo více.
Uživatelský avatar
UnyversaL
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 633
Registrován: 31 říj 2015, 01:03

Předchozí

Zpět na CTF Servery

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků