Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[P]DivinitY-/Surf RPG

Příspěvekod OhMyGod » 23 bře 2019, 18:03

Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Jailbreak servery.

Nick v hre: DivinitY-

Nick na fóre: OhMyGod

Profil na fóre: OhMyGod

Vek: 18

Steam nick: DivinitY-

Steam ID: STEAM_0:0:82477515

HLSTATS: TU

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Žiadne.

Niečo o sebe: Volám sa Jakub som z Michaloviec, považujem sa za veľmi zhovorčivého a spoločenského človeka, ktorému určite nechýba zmysel pre humor. O chvíľku končím štúdium na obchodnej Akadémii v Michalovciach. Výber školy už 4-tý rok ľutujem, po strednej škole mám v pláne študovať na výške (STU v Bratislave - Faktulta informatiky a informačných technológií).
Vo voľnom čase cvičím, tréningy mám 4-5x do týždňa ak práve necvičím tak som s frajerkou alebo sa učím programovať (momentálne v C-čku) a ak neprogramujem tak tvorím weby, mám za sebou pár vytvorených webov a dovolím si povedať, že ovládam HTML, CSS na pokročilej úrovni čo sa týka JavaScriptu tak sa mám ešte veľa čo sa učiť... no a ak už mám všetkého plné zuby, čo je zväčša každý večer :lol: tak sa snažím relaxovať na Surfe.

Prečo by som chcel na GS adminovať?: Na GS hrám už od malého decka, viac menej som na tomto portali vyrastal, našiel si tu veľa priateľov a podobne. Časom som sa odvážil požiadať o práva (3x), 3x úspešne. (1 2 3)
Ľudia ktorí tu hrajú veľmi dlho ma môžu poznať z furienu ako PaN^ alebo PaN vOlE, z JB ako HBO alebo PaN^(hrával som veľa na JB6).
Na furiene som bol dokopy admin cca 2-2.5 roka, nikdy somnou neboli problémy, na JB som bol adminom cca rok, vždy som sa nechal odobrať kvôi tomu, že som vedel, že už naďalej nebudem aktívny ale myslím si, že moje služby boli vždy užitočné a na serveroch som vždy dokázal spraviť poriadok.
Viem, že na surf admini nechodia a viem, že tam hrajú cheateri, dôkazom toho je to, že som za posledny tyzden nahlasil 3 ab-čkarov, taktiež by sa tam hodil admin kvôli tomu, že v chate je každé druhé slovo nadávka, tieto problémy by som vyriešil, pretože na serveri trávim dosť času.
Obrázek
OhMyGod
Amatér
Amatér

[P]DivinitY-/Surf RPG

od Rumcajz » 23 bře 2019, 18:03

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: DivinitY-/Surf RPG

Příspěvekod GrooS » 23 bře 2019, 20:35 VIP

Přejmenovat se na barborka a pak si v chatu hrát na holku která je vlhká mi nepřijde v pohodě, v případě admina bych ho nechal rovnou zrušit za toto chování ať už to myslel v dobrém nebo ne, minimálně mi to přijde dětinské.

Nechám žádost ještě v řešení, stím, že za 14 dní se na to znova podívám a pokud bude vše v pořádku tak si vyzkoušíš opět pohovor, mezitím bys mohl něco nahlásit do PP ať se nenudíš.

V řešení.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [V řešení]DivinitY-/Surf RPG

Příspěvekod GrooS » 08 dub 2019, 21:03 VIP

Přijat, vítej zpět.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů