• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] 1v1 Arena
Zdravím, po menší době jsem chtěl zapnout Counter Strike, a zahrát si na Gamesites serverech, jenže mi to nějak nevyšlo protože mi to napsalo že jsem byl zabanován, nevím co jsem udělal.. ani si nejsem jist jestli mám ban právem.
Steam ID: STEAM_0:1:495495771
Steam URL: 76561198951257271
Nickname: ✪ In$anity :I
Screen: https://ctrlv.cz/FpZIs
Byl bych rád za důvod uvedení banu, či nejlépe unban, Děkuji Majsynec
Steam ID: STEAM_0:1:495495771
Steam URL: 76561198951257271
Nickname: ✪ In$anity :I
Screen: https://ctrlv.cz/FpZIs
Byl bych rád za důvod uvedení banu, či nejlépe unban, Děkuji Majsynec

-
Majsynec - Kolemjdoucí
[Vyriešené] 1v1 Arena
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: 1v1 Arena
Dostal si ban za obchádzanie banu za multihack. Na danom účte už tiež stihol narásť VAC ban. Dobrá práca, banujúci admin.
Tvoja jediná možnosť je vymeniť VIP za unban.
e. Schmett 04-22: Vyriešené.
Tvoja jediná možnosť je vymeniť VIP za unban.
e. Schmett 04-22: Vyriešené.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1