• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] unban/sekascz/beowulf
Dostal jsi trest od admina: beowulf
Na serveru: Gamesites.cz ^Furien #2
Doba trvani trestu: Trvaly
Duvod trestu: Cheaty [scripty]
Zabanovany nickname: [ALON3] sekascz
Zabanovane ID: STEAM_0:0:156928378
Chtěl bych se zeptat, proč jsem dostal permanentní ban za scripty.....Když jsem požádal kamaráda, aby napsal beowulfovi, aby si mě přidal na steam, že se ho na to potřebuji zeptat, napsal, že si mě nepřidá, že to se mnou přes steam nebude řešit, tak jsem tady a čekám vysvětlení. Děkuji.
Na serveru: Gamesites.cz ^Furien #2
Doba trvani trestu: Trvaly
Duvod trestu: Cheaty [scripty]
Zabanovany nickname: [ALON3] sekascz
Zabanovane ID: STEAM_0:0:156928378
Chtěl bych se zeptat, proč jsem dostal permanentní ban za scripty.....Když jsem požádal kamaráda, aby napsal beowulfovi, aby si mě přidal na steam, že se ho na to potřebuji zeptat, napsal, že si mě nepřidá, že to se mnou přes steam nebude řešit, tak jsem tady a čekám vysvětlení. Děkuji.
- lazere
- Kolemjdoucí
[Vyriešené] unban/sekascz/beowulf
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: unban/sekascz/beowulf
Admin dodá demo, zárověn napíše jméno CHH se kterým konzultoval ban za scripty.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Zdar,
tady je demo, které není snad potřeba časovat, protože si na něm pouze ty. Demoplayer máš docela dlouho a nevím, na co se tu vymlouváš. Vím, co jsi zač a co o tobě vypovídá viz. toto nebo toto. Když ti lidi na serveru napíšou, že máš dll/gsscript, tak odpovíš asi takhle.
Možná by se ti mohl ban upravit na dll místo scriptů, ale myslím si, že je to zbytečné. Co se týče Grosse, tak jsem to nijak nekonzultoval, protože pokud jsem si jistý, tak to prostě zabanuju jako vždy rovnou.
tady je demo, které není snad potřeba časovat, protože si na něm pouze ty. Demoplayer máš docela dlouho a nevím, na co se tu vymlouváš. Vím, co jsi zač a co o tobě vypovídá viz. toto nebo toto. Když ti lidi na serveru napíšou, že máš dll/gsscript, tak odpovíš asi takhle.
2019-04-06 13:15:56 ty scripty. Gamesites.cz ^Furien #3 de_dust2_2006
2019-04-06 13:15:09 look at me. Gamesites.cz ^Furien #3 de_dust2_2006
2019-04-17 16:38:15 jo ale ten používám jen na JB. Gamesites.cz ^Furien #2 de_dust2
Možná by se ti mohl ban upravit na dll místo scriptů, ale myslím si, že je to zbytečné. Co se týče Grosse, tak jsem to nijak nekonzultoval, protože pokud jsem si jistý, tak to prostě zabanuju jako vždy rovnou.
Since 2015
-
M4RTIN - CS 1.6 Admin
Hele, pokud sis nevšiml, psal jsem si s kámošem, proto jsem to tam psal, je za tím smajlík, což znamená, že je to myšleno ve srandě...A co se týče banů, tak jsem nevěděl že gamesites soudí podle minulosti, myslel jsem že je to slušný portál a nevytahuje zde staré věci....neznamená že když jsem to používal, že to používám teď a musíš mě okamžitě zabanovat za to, že to někomu napíšu do chatu....A nikdo nepsal že mám scripty jen se ptali, jestli je to dll nebo fps. Odpověděl jsem že mám 900 fps a na to kámoš že mám scripty a já jsem napsal že jasně že je používám na JB a u toho ten smajlík
. Takže netuším za co jsem vlastně dostal ban za dll ? Scripty? Fps ? Za to že jsem něco napsal do chatu? No prostě to tu ani nemuselo být kdyby jsis mě přidal a řešil to normálně....

- lazere
- Kolemjdoucí
Demo v CHH sekcií. Máš dočasný UB kým sa to nevyrieši. V prípade preukázania cheatingu ti bude ban obnovený.
-
D3nis - Hlavní CheatHunter
Re: [V riešení] unban/sekascz/beowulf
Na deme cheaty. Ban oprávnený.
Tvoje možnosti: chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html , chces-unban-ihned-t61717.html
Tvoje možnosti: chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html , chces-unban-ihned-t61717.html
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [Vyriešené] unban/sekascz/beowulf
Proč bych měl platit za unban, nebo dávat pryč VIP, nic jsem neprovedl....řekněte mi, co mám za cheaty.... fps ? ... tak tam nezapomeňte dát lock jako na ostatní servery
s gamesites jsem skončil...

- lazere
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1