Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V]Furien #1 - OptiM / Vesmir

Příspěvekod VesmirCZ » 08 kvě 2019, 23:38

Výpis z konzole ohledně banu:
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: LN OptiM
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Furien #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty [KnifeBot]
[=] Zabanovany nickname: L[F]K ;Vesmir
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:67964174
[=] Zabanovana IP: private
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================

Popřípadě výpis z banlistu:
detaily banu
Nickname L[F]K ;Vesmir
Herni ID STEAM_0:0:67964174
SteamCommunity ID 76561198096194076
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Cheaty [KnifeBot]
Zabanován dne 08.05.2019 - 23:39:14
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od LN OptiM
Zabanovaný na Gamesites.cz ^Furien #1
Celkem obdržených banů 1


Pro mé vyjádření k banu(co se stalo):
Hezký večer všem:)
Takže, kde začít? No, nejsem si úplně tak jistý, jaký byl záměr ... vzhledem k tomu, že na vašich furien serverech hraji již téměř 10 let bez problémů, nevím tedy, co se teď změnilo. Vím, že mi občas kdejaký hráč nadává do kb, jsem na to už zvyklý, na vašich knife serverech hraji již od roku 2008... nicméně, nikdy se to nedostalo do bodu, kdy bych byl opravdu za nějaký hack zabanován. A upřímně, dost mě to překvapilo. Poslední dobou chodím na furien relaxovat po práci a věřte mi, že nemám žádný důvod nějaký takový hack(cheat) používat. Vím, že to zřejmě pro hodnotile nemusí nic znamenat, ale jsem zásadový muž a dokázal bych vám s čistým svědomím říct, že na vašich serverech jsem za poslední dekádu žádné hacky nepoužil... ale, tomu už dnes málo kdo dává nějakou váhu. Dále k věci ... zaráží mě, že zrovna OptiM, který mě na serveru potkává už docela dlouhou dobu a myslím si, že i ví, jaký je můj styl hraní, by měl nějaký rozumný důvod mě zabanovat. Pokuď mě spectoval na upozornění LenoXe, kterému jsem jen ze srandy kazil skore tím, že jsem hrál za ct jen s knifem, pak bych se nedivil. Ale nechci tu nikomu křivdit. Pamatuji si, když tu byl ještě admin smoke, který byl opravdu velice zaujatý v tom, abych dostal ban za Kb, ale pokud vím, vždy se všichni shodli na tom, že jsem čistý, za což jsem opravdu vděčný. Dostat ban zrovna když ani nehraju zas tak moc skvěle ... dřív, když jsem dával takové věci, že jsem tomu sám pomalu nevěřil ... to bych možná pochopil, že si někdo mohl říct, že bez kb to není možné ... ale ani v té době nepřišel ban ... nic. Doufám proto, že šlo v tomto případě pouze o ztrátu nervů či únavu... Takhle pozdě by se to dalo určitě pochopit.

Děkuji za váš čas, který jste věnovali mé žádosti a pevně věřím, že se toto nedopatření rychle vyřeší:)
Na daném serveru Furien #1 mám vip(evip)

zcz.VESMIR.czc
Srdcem pravý KNIFER since 2008

Obrázek
Uživatelský avatar
VesmirCZ
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter
 
Příspěvky: 362
Registrován: 10 bře 2014, 16:32
Bydliště: Praha

[V]Furien #1 - OptiM / Vesmir

od Rumcajz » 08 kvě 2019, 23:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22
Bydliště: Praha

Re: Furien #1 - OptiM / Vesmir

Příspěvekod eXtr3mer » 09 kvě 2019, 00:13

Počkáme na adminove vyjadrenie a vyčasované demo. Admin tiež napíše s ktorým členom CHH teamu riešil hráčov KB a ban :)
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
Uživatelský avatar
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin
 
Příspěvky: 8121
Registrován: 16 bře 2013, 11:51

Re: Furien #1 - OptiM / Vesmir

Příspěvekod ANGEEL » 10 kvě 2019, 08:12 VIP

Mas docasny unban, nez admin doda demo a chh team ho prověří.
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
Uživatelský avatar
ANGEEL
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin
 
Příspěvky: 3451
Registrován: 29 lis 2013, 17:46
Bydliště: Liberec

Re: Furien #1 - OptiM / Vesmir

Příspěvekod eXtr3mer » 11 kvě 2019, 18:13

Admin má posledných 12 hodín na vyjadrenie, inak bude potrestaný...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
Uživatelský avatar
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin
 
Příspěvky: 8121
Registrován: 16 bře 2013, 11:51

Re: Furien #1 - OptiM / Vesmir

Příspěvekod OptiM » 11 kvě 2019, 19:43

Ahoj.
Ospravedlňujem sa dopredu za neskoré vyjadrenie..

No tak, s nemenovaným adminom sme ťa už ďalší čas sledovali. Nechápali sme čo si dával, a bolo čudné že si za CT len behával po mape s knifeom v ruke. Dorozumievavali sme sa s adminom a spektovali ťa a proste sme sa doholi že to pravdepodobne nebude určite legit..
Mám to aj dôkazy (dema) : - http://leteckaposta.cz/156761191 - 1:01 čas, nechápem prečo ti to tak cuká, či to robíš s rukou alebo..
- http://leteckaposta.cz/198115250 - 1:40 čas, nejak moc dobrý reflex..
- http://leteckaposta.cz/773878963 - môžte si pozrieť celé demo ako len behá po mape s knifeom
- http://leteckaposta.cz/503464933 - tiež ešte nejaké demo, ktoré som natočil
To by malo byť asi všetko..
"Jen tí nejlepší mají ambice nato aby povstali"

CS 1.6 Support
CS 1.6 Admin - All servers
CS 1.6 Turnajový Admin
CS 1.6 Gather Manager
Uživatelský avatar
OptiM
Zkušený
Zkušený
 
Příspěvky: 135
Registrován: 12 dub 2018, 18:43

Re: Furien #1 - OptiM / Vesmir

Příspěvekod VesmirCZ » 12 kvě 2019, 00:20

Nejprve bych rád poděkoval za dočasný unban, přišel mi v tu chvíli opravdu vhod, neboť jsem měl něco na serveru domluvené...

Zároveň děkuji za odpověď a dodání dem.

Nejprve se asi vyjádřím k důkazům... což je asi ta zásadní věc, o kterou se zde jedná:)
Jen chci předem upozornit, že od chvíle, kdy jsem admina na de_castlegs zabil právě knifem za ct a následně šel do spectu, věděl jsem, že nahrává právě mě.
Určitě nejsem někdo, kdo by používal hacky pod nosem několika adminů na serveru. Ikdybych něco používal, což zatvrzele odmítám, určitě bych si dal pozor, aby to nebylo nikterak podezřelé.

První demo
Cukání v čase 1:01, nejsem si tady úplně jistý, jaké cukání máš na mysli...
Ale měl bych k tomu asi 2 možné odpovědi:
První je, že poslední 2 týdny, jsem si vědom toho, že mi občas cukne myš ... nebo se spíš zasekne. Mám nehorázně zašpiněnou podložku pod myš a musím říct, že to je opravdu občas až nervydrásající ... určitě byste to dobře viděli na kdejakém demu, kde hraju za furieny během posledních 2 týdnů ... zasekne se mi na chvíli myš a letím pak jedním směrem někam do háje :D
Druhá... pokud si zpomalíte demo alespoň na polovinu a podíváte se například 00:43:24 - 00:44:00, zde vidíme, jak se oženu po furienovi, to ještě není úplně asi to, co bylo myšleno ... ale v čase 1:00:00 vidíme podobnou věc... takové cuknutí nebo spíš škubnutí rukou. Dělám to teď už podvědomě ... ale v zásadě jde o to, že dost často, když na vás letí furien se shora, je velká šance, že se netrefíte. Hitboxy jsou v tomhle ohledu ne vždy vyhovující a ne vždy máte přesný rozhled o tom, kde konkrétně se furien nachází... přeci jenom má zvýšenou rychlost. S tímhle pohybem se šance na zásah zvyšují. Sám bych ten pohyb trošku přirovnal k flickshotům s awp :D následně čas 1:02:38 tady vidíme obě dvě možnosti ... škubnu myší a je tam i drobný zásek ... je fakt, že zpomaleně to vypadá dost zvláštně. Ale v plné rychlosti to vypadá stejně jako právě zmíněný čas v 1:00:00.
Další možností, kterou jsem si teď všiml je, že občas zvednu myš z podložky a posunu jí a položím... přiznávám, že jsem bordelář a nemám tu na stole zrovna moc volného místa.
Tohle jsou asi možné vysvětlení, které mě v tuhle chvíli napadají ... popravdě, koukat se na demo toho, jak hraji a snažit se přijít na to, proč a jak jsem co v tu danou chvíli udělal je docela těžké :D vzhledem k tomu, že mé pohyby ve hře jsou za ty roky už povětšinu času podvědomé, zautomatizované.

Druhé demo
Tady si ani moc nemyslím, že se jedná o důkaz kb, ale i tak se rozepíšu. Reflex je to celkem dobrý, ale ne až tak ... myslím si, že by tohle zvládl každý hráč, který už má nějaké zkušenosti ... jak celkově s hrou, tak z furienů a s touto mapou. Určitě by se našly i jiné momenty, kde mám reflexy mnohem rychlejší ... nebo spíš momenty, ve kterých jde o štěstí a náhodu.
Ale zpátky k demu. Demo je krátké, tak nevím, zda má cenu tu podrobně vypisovat časy, ale tak... pokud někdo nemá tolik času, tak co bych pro vás neudělal :D začátek dema zhruba 1:33:92 je slyšet skok nad schody ... následně vydíme furiena prolétat kolem. Nějakou dobu tam koukám, zda se hned neotočí ... (v tuhle chvíli je mi docela jasné, že se vrátí, aby mi dal záda, dostávám se do takové situace na tomto místě dost často, takže s tím už trochu počítám). Následně jdu tedy po schodech na A site... po celou tu krátkou cestu se několkrát otočím, zda mi již nejde do zad. Vyjdu zpoza krabice a vidím na plantu furieny... jsou ještě celekm daleko a znovu se otočím, neboť je to zhruba tak doba, kdy dostávám záda ... většinou je to na tomto místě ... až mě to teď trochu překvapuje, když se nad tím zamyslím, jaká je vlastně pravděpodobnost... ale to už zase odbočuji. Otočím se a zahlídnu ho. Konkrétně se jedná o čas 1:40:84 - 1:41:05 , poté se otáčím zpět na A ... prostě klasický pohyb za sebe a zpět ... až když se otočím od něho, dojde mi, že tam je furien a začínám konat. Následně při zpomalení na čtvrtinu vidíme v 1:41:18 - 1:41:28, jak jde přímo kolem mě a až v 1:41:29 seknu ... což je samozřejmě už pozdě a netrefím. Hádám, že s kb bych ho sekl hned, jakmile by se ke mně přiblížil. Reflex dobrý, ale ani jsem ho netrefil, bohužel. Pokud by to nestačilo, tak v zápětí v 1:45:56 vidíme, jak mě LenoX seká a já až po něm. Což by v případě mého kb bylo naopak.
Obecně, když vidítě, že jdu s knifem proti někomu, kdo nemá až takové zkušenosti, většinou seknu první a je to pro mě docela ez kill. Zatímco proti LenoXovi a jiným, kteří mají zkušenosti a umí hrát dobře. Tak v takových případech jsem já pouze s knifem vždy v nevýhodě, řekl bych. Alespoň z mého pohledu většinou umřu a ne vždy seknu první ... alespoň si toho často všímám, když hraji proti někomu, kdo je mi trnem v oku a dokola mě zabijí :D

Třetí demo
Koukám, že Faded si taky zasloužil nějakou tu nahrávku :D ale sebe tam nějak moc nevidím. Jinak k tomu běhání jen s knifem se ještě vyjádřím.

Čtvrté demo
Na tomto demu nevidím nic moc podezřelého. Ale klidně si můžeme něco vypíchnout, když už se v tom tak hrabu.
Například v 4:55:00 můžeme vidět důvod, proč lidi překvapí, že občas hraju fakt dobře :D ty moje faily jsou často dost na facepalm. Dále v 5:02:60 klasické seknutí z místa. Vzhledem k tomu, že mě neviděl, dost jednoduché... na knifu, když na vás jde enemy... mnohem víc suspicious, ale i tak to dělá mnoho lidí a není to zas natolik obtížné, když máte zkušenosti a víte už, kdy a v jaké vzdálenosti máte seknout. Čas 5:06:40, rád bych ho dorazil.... ale vidíme, že missnu. Opravdu nevím, proč by z toho někdo usoudil, že mám kb. Zase tolik se mi nedařilo. Nakonec kill v 5:08:70, nic zvláštního. Demo je docela krátké, takže hádám, že jej každý zhlédne celé. Nic víc tu už za řeč asi nestojí ... leda tak ještě můžu zmínit 6:11:00 - 6:18:00, což je taková moje trapná chvilka, kdy ani nejsem schopný uštědřit hit :D
Toť asi vše k tomuto demu.

Ještě bych se rád vyjádřil k tomu běhaní po mapě jen s knifem, které zde již bylo zmíněno. Pokud to nebude vadit, rád bych se zase rozepsal. Začínal jsem hrát u vás již před dlouhou dobou. Byl jsem ještě mladý a užíval si hry naplno. Na vašem portálu jsem našel super komunitu, spoustu nových přátel a za to jsem vám opravdu vděčný. Koupil jsem bezpočet vip a evip na všelijaké servery, bohužel mi již zůstalo pouze toto na furienu, ale hrával jsem snad všechny módy, které u vás byly kdy k dispozici jb,jump,bhop,knife,furien,zm,bb,dr,ctf,gg,hns,w3u,fun atd. Samozřejmě mým nejoblíbenějším, na kterém jsem i začínal a nejvíce hrával je knife server. Měl jsme celkem v oblibě i furien night, ale jaksi to s ním nedopadlo:D. A jako každý nový hráč jsem se i já setkal s hackery a lidmi, kteří používali zakázané programy. Samozřejmě jsem byl zvědavý a byla doba, kdy jsem je i sám vyzkoušel cca 6-7 let zpět. Samozřejmě mě zajímalo, zda vůbec takové věci fungují a jaké to je ... bylo to pouze na zkoušku a popravdě... přijde mi to zcela zbytečné. Jednak nebyla potřeba tyto hacky používat, neboť jsem byl spokojený s vlastním výkonem ve hře a také... to není vůbec zábavné. Ztrácí to pro mne pointu, když nehraji sám za sebe. Neužívám si ten pravý pocit ze hry. A přísáhám, že konkrétně na vašem portálu jsem hacky nikdy opravdu nepoužil. Jak už jsem říkal, začínal jsem a nejvíce jsem hrával na knife serverech, pamatuji si ještě teď ty časy, kdy se tam přidala možnost pořídit vip, což jsem samozřejmě hned udělal. Ikdyž je nyní pravdou, že rád vzpomínám na časy předtím. No, časem bohužel hodně lidí přestávalo hrát a komunita se pomalu začala rozpadat. Proto jsem víc a víc začínal hrávat na právě furien serveru, který od knifu není zas tak daleko. Alespoň mi to tak nejdřív připadalo. Trvalo mi dlouho se naučit orientovat a pohybovat za furiena, strafy jsem se dodnes pořádně nenaučil a můj aim je opravdu hrůza pohledět. Nicméně moje vášeň pro knife zůstala ... a popravdě. Víc vzrušující mi přišlo, když jsem za ct s knifem zabil v jednom kole 5 furienů, než když jsem dal 12 killů za kolo za furieny bez sk.
Vím, že to někomu může přijít až nemožné, ale není. Stačí mít nějaké zkušenosti a taky hromadu štěstí :D
Kdyby se někdo podíval, jak jsem hrál poslední měsíc na knife serveru, nikdy by asi neřekl, že mám kb. Je to úplná hrůza. Ale na furienech se mi daří... když se to naučíte, je to mnohem snaží dát 1v1 furiena než někoho na knife serveru. Tady vás nikdo nedeffuje, nestrafuje si "kolotoče" apod.
A k tomu běhaní jen s knifem po mapě ... baví mě to. To je asi nejvíc stručná odpověď, kterou vám mohu dát. Hraji takto už opravdu dlouho... a stalo se to mým stylem a každý mě podle toho už pozná. Samořjemě až teď, když jsem byl schopný si našetřit znovu po delší době na rege, tak toho víc využívám. Přeci jen, bez něj a jen s knifem proti He nemáte zrovna moc šanci.

Mrzí mě, že si někdo myslí, že mám hacky ... je pravdou, že za ty roky jsem to slyšel snad stokrát. Potěší to, protože vy víte, že jste bez hacků tak dobří, že tomu ostatní nevěří. Bohužel v tomhle případě je mi to opravdu líto. Nechci, aby mě lidi měli za opravdového hackera... Netvrdím, že poznám kb na první pohled, ale sám jsem byl dříve adminem, dokonce i na knife serverech a musím říct, že vidět záznamy některých mých největších lucky kol, určitě by mi to přišlo podezřelé. Ale to už jsou roky nazpátek.
A nyní si na server chodím jen odpočinout a relaxovat od práce a povinností jako spousta jiných lidí. Proto doufám, že se chh team shodne na tom, že opravdu nic takového nepoužívám.

No, koukám, že jsem zde napsal hotovou slohovku. Tímto se omlouvám, pokud by to někdo viděl jako spam a taktéž děkuji každému, kdo byl natolik vytrvalý a celou zprávu si přečetl a také tomu, kdo se podíval na dema, aby se sám přesvědčil o mé nevině:)

Děkuji.

zcz.VESMIR.czc
Srdcem pravý KNIFER since 2008

Obrázek
Uživatelský avatar
VesmirCZ
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter
 
Příspěvky: 362
Registrován: 10 bře 2014, 16:32
Bydliště: Praha

Re: Furien #1 - OptiM / Vesmir

Příspěvekod D3nis » 12 kvě 2019, 12:20 VIP

Dema v CHH sekcií.
Uživatelský avatar
D3nis
Hlavní CheatHunter
Hlavní CheatHunter
 
Příspěvky: 1807
Registrován: 12 kvě 2013, 15:11
Bydliště: SK: Banská Bystrica

Re: [V řešení]Furien #1 - OptiM / Vesmir

Příspěvekod D3nis » 14 kvě 2019, 13:22 VIP

Unban zostáva. Ospravedlňujeme sa za vzniknuté problémy

e. Angel: Do soukromé zprávy napiš číslo účtu, přispěju ti na podložku :D
Uživatelský avatar
D3nis
Hlavní CheatHunter
Hlavní CheatHunter
 
Příspěvky: 1807
Registrován: 12 kvě 2013, 15:11
Bydliště: SK: Banská Bystrica


Zpět na Unban Žádost

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků